Ο Ερμής στους Ιχθείς: ώρα να γίνεις δημιουργική!

15.02.2012
Ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής στους Ιχθείς από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου κάνει παιχνιδάκια με την φαντασία σου και σε τσιγκλήζει για να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες με σκοπό να πετύχεις!

Τώρα η διαίσθηση γίνεται η κινητήριος δύναμη των αποφάσεων σου και εσύ δεν δραστηριοποιείσαι με την παρουσία του Ερμή στους Ιχθείς!

Η ειρωνεία του Ερμή στους Ιχθείς είναι η εξής: θα δεις με τα ματάκια σου ότι αυτό το διάστημα που ο Ερμής θα μείνει στους Ιχθείς, κάνοντας λιγότερα πράγματα θα πετυχαίνεις περισσότερα. Το βασικό που έχεις να κάνει είναι να βρίσκεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου όπως για να δεις την αγαπημένη σου ταινία ή να διαβάσεις το βιβλίο σου και να ξαναβρείς τον εαυτό σου γιατί μόνο τότε μπορείς να πεις ότι είσαι καλά! Το βασικό όμως είναι ότι καθώς ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από τους Ιχθείς συναντιέται και με τις ενέργειες άλλων πλανητών και δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες επιτυχίας! Διάβασε παρακάτω πώς θα εκμεταλλευτείς καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα για να πετύχεις.

16 Φεβρουαρίου: Ερμής-Ποσειδώνας: τώρα κάνεις διασυνδέσεις που σου ανοίγουν πολλές πόρτες, οπότε το μόνο που έχει σαν κάνεις είναι αν ένα άτομο ή μια ιδέα σου καρφωθεί στο κεφάλι το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ακολουθήσεις και δεν θα σου βγει σίγουρα σε κακό! Μπορεί να είναι μια δημιουργική ιδέα για ένα πρότζεκτ που τελικά να αποδειχθεί ότι σου αλλάζει ολόκληρη τη ζωή ή για ένα άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου! Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσπαθήσεις λιγάκι, οπότε βρες την έμπνευση στους γύρω σου και μόνο σε καλό θα σου βγει!
18 Φεβρουαρίου: Ερμής-Πλούτωνας: τώρα είσαι παθιασμένη με τις ιδέες σου και καλά κάνεις! Τώρα είναι η ώρα να ψάξεις μέσα σου και να βρεις ποια είναι τα όνειρα εκείνα που σε κυνηγούν αφού κάποιες κρυμμένες σου επιθυμίες ή κάποια κρυμμένα περιστατικά έρχονται τώρα στο φως και εσύ με τον μεγεθυντικό σου φακό ψάχνεις να βρεις ποια θα είναι η επόμενη κίνηση σου!

22 Φεβρουαρίου: τώρα πλημμυρίζεις νέες ιδέες και βάζεις προτεραιότητες και ξεχωρίζεις όσα πρέπει να γίνουν άμεσα και βάλε τις καλύτερες ιδέες πρώτες και θα δεις τη δημιουργικότητα σου να χτυπάει κόκκινο!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη