Τι σου κρύβει ο Ανάδρομος Ερμής του Μαρτίου; (Μέρος Β')

12.03.2012
Ο Ανάδρομος Ερμής στον Κριό ξαναχτυπά τώρα από τις 12 του μήνα μέχρι τις 4 Απριλίου για να αλλάξει τη ζωή σου!

Και ενώ κάθεσαι αμέριμνη και πίνεις το καφεδάκι σου παντελώς ήρεμη, ο Ανάδρομος Ερμής έρχεται να σε αναστατώσει και να δυσκολέψει λιγάκι ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία σου και τις επαφές σου αλλά και με την ψυχοσύνθεση σου! Διάβασε παρακάτω το δεύτερο μέρος για να είσαι προετοιμασμένη για το τι σε περιμένει με τον Ανάδρομο αυτόν Ερμή!

Ζυγός: μπορεί να θέλεις οπωσδήποτε να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά ή σε μια νέα σχέση όμως ο Ανάδρομος Ερμής στον 7ο οίκο σου των συνεργασιών και τον 6ο ο οίκο σου αυτόν της εργασίας ίσως φέρει μαζί του εμπόδια στη συνεργασία με τους άλλους και ίσως χρειαστεί περισσότερο από όλους εσύ να σκιστείς και να δουλέψεις σκληρά μέρα-νύχτα. Το βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι να προσέξεις την υγεία σου και να μην εξαντληθείς αυτό το δύσκολο διάστημα.

Σκορπιός: τώρα που ο Ερμής ταξιδεύει στον 6ο οίκο σου της βελτίωσης, ίσως θέλεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου που θα σου φέρει καλύτερη υγεία. Μην είσαι τόσο αυστηρός γενικά με τον εαυτό σου αφού ο Ερμής θα σου φέρει λίγη διασκέδαση όταν επιστρέψει στον 5ο οίκο σου! Αν είσαι μόνη το να βγεις ραντεβού είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση ενώ καλά θα κάνεις να βρεις τρόπους να κάνεις ευχάριστες ακόμη και τις ώρες που περνάς στη δουλειά!

Τοξότης: δεν θα ήταν τέλεια το να μπορείς να περνάς καλά χωρίς να σκέφτεσαι τι κάνουν και πώς είναι οι άλλοι, όταν ο Ερμής μπει στον 4ο οίκο σου του σπιτιού θα ασχοληθείς με το σπίτι και το πώς να κάνει εκεί την κατάσταση πολύ καλύτερη. Τα επικοινωνιακά προβλήματα που υπάρχουν μέσα στην οικογένεια πολλές φορές λύνονται αν ακούσεις τη συμβουλή κάποιου συγγενή πάνω στο θέμα. Η συναισθηματική νοημοσύνη και ευαισθησία είναι πράγματα που ποτέ δεν είναι αργά για να διδαχθείς. Άνοιξε τα μάτια, τα αυτιά και κυρίως την καρδούλα σου!

Αιγόκερως: τι καλά που θα ήταν αν μπορούσε σαν πέσεις με τα μούτρα στα οικογενειακά σχέδια που έχεις! Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις πρόσεξε τα συμβόλαια που αφήνεις ή υπογράφεις αφού παρεξηγήσεις από κακές συνεννοήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Ερμής επιστρέφει στα ψαράκια στον πλανήτη της επικοινωνίας σου στον 4ο οίκο σου, και τα επικοινωνιακά breakdown δεν θα λείψουν! Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου θα είναι μια πρόκληση για σένα αφού πολλά από αυτά που λες παρεξηγούνται πολλές φορές και πώς το λες για αν αποφύγεις τυχόν μελλοντικές παρεξηγήσεις.

Υδροχόος: πριν αρχίσεις τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου, σκέψου και λίγο το πορτοφόλι σου. Τώρα μπορεί τα σχέδια σου να γυρίσεις όλο τον κόσμο να μην πραγματοποιηθούν επειδή ζορίζεσαι οικονομικά. Έλεγξε και ξαναέλεγξε τα χρήματα σου για να ξέρεις πολύ καλά τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις.

Ιχθείς: αν σκέφτεσαι να πάρεις κάποιου είδους οικονομικό ρίσκο τότε πρέπει να το αναβάλεις έστω και για λίγο μέχρι να λύσεις τα επικοινωνιακά σου προβλήματα. Τώρα που ο Ερμής βρίσκεται στον 2ο οίκο σου των οικονομικών , δεν πρέπει να κάνεις μεγάλα ανοίγματα αλλά να φροντίζεις να καλύπτεις έστω τα βασικά σου! Αν βλέπεις ότι κάτι που θέλεις να κάνεις καθυστερεί τότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να περιμένεις όπως σου λέει το ένστικτό σου. Άκουσε το και σιγά-σιγά ο Ερμής όταν επιστρέψει στην ορθή του πορεία θα σου φέρει την φαντασία ξανά στη ζωή σου! Ασχολήσου με όλα αυτά που θέλεις να κάνεις και οργάνωσε τα οικονομικά σου όταν είσαι πιο «καθαρή» οικονομικά και όλα θα πάνε σούπερ!

Διάβασε τα πάντα για τον Ανάδρομο Ερμή για τα 6 πρώτα ζώδια εδώ!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη