Η Αφροδίτη στον Ταύρο: μια βόμβα στα ερωτικά σου!

19.03.2012
Η θεά του έρωτα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ήδη από τις 5 Μαρτίου -όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Απριλίου- και έτσι το ρομάντζο υπάρχει στον αέρα αλλά και φυσικά στο κρεβάτι σου!

Τώρα και μαζί με τον Ανάδρομο Ερμή, η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μια ευχάριστη ανάσα και έκρηξη ερωτισμού!

Γενικά: τώρα τα ερωτικά σου, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο, σου δίνουν μια σταθερή προσέγγιση του έρωτα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται, περνάνε παρακάτω, εδραιώνονται και πώς να στο πω αλλιώς πάνε σούπερ κουκλίτσα!

Λίγα λόγια για την Αφροδίτη: η Αφροδίτη είναι συνδεδεμένη με την αγάπη, τον γάμο, την αρμονία, την ομορφιά και την πολυτέλεια. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της απόλαυσης, του Ταύρου, μόνο πολύ θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για την ερωτική σου ζωούλα!

Ο γήινος Ταύρος και η ερωτική Αφροδίτη σε συνδυασμό σημαίνει ερωτική απόλαυση και στοργή. Αυτός ο αισθησιακός συνδυασμός, σε κάνει να αναζητάς εξωτικά φαγητά, ωραία κρασιά αλλά και την ερωτική επαφή και το άγγιγμα του συντρόφου σου. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, αφήσου ελεύθερη και απόλαυσε την οικειότητα αυτό το διάστημα που παίρνεις από το άλλο φύλο.

Οι καλύτεροι τρόποι για να εκφράσεις την αγάπη σου τώρα είναι να είσαι έτοιμη και αξιόπιστη, να του μαγειρέψεις ένα μοναδικό φαγητό, να του προσφέρεις ένα μασάζ όπως σε γέννησε η μανούλα και να το ρίξεις έξω αυτές τις μέρες που είναι ιδανικές για κάθε είδους απόλαυση.

Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να χτίσεις βήμα-βήμα την αυτοπεποίθηση σου αλλά και να εκτιμήσεις την αξία του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου στη ζωή και την σχέση σου. Τώρα απολαμβάνεις τα ωραία της ζωής, το φαγητό με την οικογένεια και τους συγγενείς, το καλό κρασί με την παρέα σου, την ηρεμία και την χαλάρωση και νιώθεις το κορμί σου να ηρεμεί και να χαλαρώνει!

Τώρα όταν σκέφτεσαι τις σχέσεις, παρομοίασε τες με τα λουλούδια στον κήπο. Μπορεί κατά καιρούς και όταν υπάρχει κακοκαιρία τα φυτά σου να υποφέρουν, εσύ δεν έχεις παρά να γίνεις η σωστή κηπουρός και να φροντίζεις και να θρέφεις τα φυτά σου στον κήπο της ζωής και όλα θα πάνε καλά!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη