Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Ιουνίου;

04.06.2012
Μια ακόμη Πανσέληνος έρχεται τον Ιούνιο με τιμές και δόξες και μάλιστα στις 4 του μήνα και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη και ώρα 01:33μ.μ. ώρα Ελλάδος και επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες.

Κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου και της Σεληνιακής Έκλειψης αυτής λοιπόν εσύ σαν κουκλίτσα που είσαι, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές διαλλακτικά και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τις ενέργειες και τις αποφάσεις που πλέον παίρνουν συγκεκριμένη μορφή! Διάβασε λοιπόν παρακάτω και μάθε τα πάντα για την Πανσέληνο και πώς αυτή θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου!

Γενικά: Δίδυμοι και Τοξότες επηρεάζονται σε κοινωνικά θέματα, ενώ Παρθένοι και Ιχθείς ίσως αντιμετωπίσουν επαγγελματικά προβλήματα. Τώρα φαίνονται τα τρωτά σημεία σε διάφορους τομείς και εσύ πρέπει αν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη!

Κριός: τώρα έρχεται στην επιφάνεια η ανάγκη για προσοχή στις σχέσεις σου με αδέρφια, ξαδέρφια, ανίψια, θείους, θείες, Δημόσιο, πολιτική ενώ οι ξένοι και το εξωτερικό δεν αποκλείεται να έχουν πολλά να σου προσφέρουν!

Ταύρος: τώρα πρέπει να δώσεις προσοχή στα οικονομικά σου και το υπόλοιπο του Μάιου ενώ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις την προσοχή σου σε δάνεια, φόρους, τόκους, ασφάλειες, χρηματοδοτήσεις, αποζημιώσεις, διατροφές, εφάπαξ και συντάξεις.

Δίδυμοι: η σεληνιακή έκλειψη και η Πανσέληνος στις 4 θα αναδείξουν κάπως απότομα τις διαφορές που υποβόσκουν ανάμεσα σε σένα και το αγόρι σου αν έχεις σχέση ή ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου αν δεν έχεις σχέση. Γενικά αυτό το διάστημα καλό είναι να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να αποφύγεις να μπλέξεις σε καυγάδες με κάθε τρόπο!

Καρκίνος: η Πανσέληνος αυτή θα επιβαρύνει έστω και παροδικά τη δουλειά σου- αντικείμενο, προϊόν, σχέσεις, περιβάλλον- αλλά και την υγεία σου και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική και στου δύο αυτούς τομείς ειδικά αν ανήκεις στα Καρκινάκια του πρώτου και το τρίτου δεκαημέρου.

Λέων: η αναβολή ενός σχεδίου είναι στα σκαριά πράγμα το οποίο το θέλεις εσύ οπότε μην ανησυχείς. Πρόσεξε τώρα μην μπερδέψεις τη φιλία με τα ερωτικά και αν είσαι μανούλα πρόσεξε πώς συμπεριφέρεσαι στο παιδάκι σου!

Παρθένος: τώρα με όλα αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα που συμβαίνουν εσύ βλέπεις τις δυσκολίες στη συνύπαρξη με ένα συγγενικό πρόσωπο ενώ τώρα το σπίτι και τα περιουσιακά σου θέλουν την προσοχή σου!

Ζυγός: τώρα η διαίσθηση σου ενισχύεται και έτσι πιάνεις πουλιά στον αέρα πίσω από την σιωπή των γύρω σου! Οι σχέσεις με γείτονες, συγγενείς ,αδέρφια, ξαδέρφια θέλουν και αυτές την προσοχή σου τώρα!

Σκορπιός: τα οικονομικά σου βρίσκονται τώρα στο επίκεντρο και η Πανσέληνος αυτή σε επηρεάζει κυρίως αν ανήκεις στις γεννημένες στις αρχές Νοεμβρίου. Ίσως τώρα ο χρήμα δεν ρέει τόσο εύκολα στις τσεπούλες σου όμως εσύ δεν πτοείσαι!

Τοξότης: η Πανσέληνος αυτή το ζώδιό σου, θα επηρεάσει περισσότερο τις γεννημένες στις αρχές Δεκεμβρίου, και θα φέρει μια μικροαναστάτωση σε επαγγελματικά και οικογένεια. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να προσέξεις την υγεία σου και να δείξεις ψυχραιμία γενικά σε ότι συμβαίνει!

Αιγόκερως: η Πανσέληνος αυτή θα σε ταλαιπωρήσει λιγάκι με τη δουλειά σου ενώ τώρα και μετά τις 11 του μήνα θα είσαι λιγάκι πιο νευρική από πριν ενώ καλά θα κάνεις να μην σπαταλάς το χρήμα έτσι εύκολα!
Υδροχόος: οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις διαταράσσονται αλλά όχι για πολύ αφού το βασικό είναι να μείνεις ψύχραιμη ότι και αν γίνει! Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στις 11 του μήνα θα σε φέρει αντιμέτωπη με δικούς σου ανθρώπους και θα ανατρέψει ένα σχέδιο!
Ιχθείς: αναστάτωση σου επιφυλάσσει η Πανσέληνος στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου. Ενώ μετά τις 11 του μήνα θα κάνεις τις αναθεωρήσεις σου και τις αναπροσαρμογές σου σε πολλά ζητήματα!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη