Τι σου επιφυλάσσει η Αφροδίτη στους Διδύμους

14.05.2012
Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους σούπερ κοινωνικούς Διδύμους (ήδη από τις 5 Απρίλιου) μέχρι τις 7 Αυγούστου

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στους σούπερ κοινωνικούς Διδύμους (ήδη από τις 5 Απρίλιου) μέχρι τις 7 Αυγούστου και σε προκαλεί να γίνεις πιο κοινωνική ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την οικογένεια! Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη φλερτάρει με τους Διδύμους για να είσαι προετοιμασμένη!
Οι συζητήσεις: κράτησε τις κουβέντες που θα κάνεις αυτό το διάστημα σε χαμηλούς τόνους με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα δεις πόσα νέα πράγματα θα μάθεις. Αν δεις ότι έχεις διάφορες δυσκολίες να αντιμετωπίσεις τότε δεν έχεις παρά να ακούσεις πρώτα πριν μιλήσεις και έτσι θα είσαι σε θέση να λύσεις ακόμη και τους πιο δύσκολους γρίφους.

Τα παιδιά: τώρα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις το σπλάχνο σου να ενδιαφερθεί για νέα πράγματα ειδικά για τις τέχνες και τις χειροτεχνίες και δημιουργικά σχέδια, αφού οι Δίδυμοι έχουν να κάνουν με τα χέρια! Τώρα η περιέργεια τους για να ανακαλύψουν τον κόσμο είναι μεγάλη, οπότε εσύ δεν έχεις παρά να ενθαρρύνεις τα μικρά σου να μάθουν νέα πράγματα.

Οι φίλοι: τώρα περισσότερο από ποτέ είναι η καλύτερη περίοδος για να καλέσεις τους φίλους στο σπίτι και να μαζευτείτε και να περάσετε σούπερ, να γελάσετε με την ψυχή σας.

Ανανέωση: τώρα έχεις τη διάθεση να αλλάξεις το σπίτι, τα δωμάτια, τη γκαρνταρόμπα σου…σχεδόν τα πάντα! Τώρα γεμίζεις χρώματα από παιχνιδιάρικα μαξιλάρια για το κρεβάτι μέχρι τα πιο φωτεινά χρώματα στα ρουχαλάκια σου και η διάθεση σου για ανανέωση καλά κρατεί!

Φωτιά στα ερωτικά σου: η Αφροδίτη στους Διδύμους βάζει φωτιά στα ερωτικά πράγμα που σημαίνει ότι τώρα το ερωτικό παιχνίδι είναι στα χάι του! Τώρα είσαι στη φάση- και όχι άδικα- που θέλεις να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο σου, να μιλήσεις για τα πάντα, να μοιραστείς μαζί του τις σκέψεις και τα όνειρα σου. Τώρα μιλάς για τα πάντα είτε βρίσκεσαι σε φάση φλερτ με τον άντρα που σε ενδιαφέρει και θέλεις να τον γνωρίσεις και να σε γνωρίσει καλύτερα είτε έχεις μια μακροχρόνια σχέση και θέλεις να μάθει τα πάντα για τις πιο τρελές σου φαντασιώσεις! Μην ξεχνάς ότι το ζώδιο των Διδύμων είναι ένα σπιντάτο ζώδιο! Τώρα οι σκέψεις σου καλπάζουν και αυτό που θέλεις στην ουσία είναι να περνάς σούπερ ερωτικά! Αν είσαι μόνη δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να φλερτάρεις ενώ αν έχεις σχέση τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να κάνεις τη σχέση ου πιο πιπεράτη και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα με τον σύντροφο σου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη