Τι σε περιμένει με τον Ήλιο στον Καρκίνο;

25.06.2012
Καθώς ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο όπου θα μείνει μέχρι το τέλος του μήνα και εσύ έχεις πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου!

Το βασικό που έχει σαν κάνει είναι να πας όπως σε πάει και να είσαι όσο πιο ευέλικτη μπορείς αυτό το διάστημα και να αφοσιωθείς ανάλογα με το ζώδιο σου σε διαφορετικά πράγματα. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς τις ευεργετικές όψεις του Ήλίου στον Καρκίνο!

Κριός: το σπίτι και η οικογένεια σε απασχολούν τώρα που πρέπει να καταφέρεις να είσαι όσο πιο ευαίσθητη με τα συναισθήματα των δικών σου ανθρώπων και όχι να δείξεις αδιαφορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σου βγει σε κακό!

Ταύρος: Μπορεί η επικοινωνία να γίνεται λίγο περίεργη τώρα και εσύ να χρειάζεται να είσαι όσο πιο υπομονετική μπορείς όμως παρτο αλλιώς και χαλάρωσε και σκέψου ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις, αρκεί να είσαι υπομονετική!

Δίδυμοι: τα οικονομικά σου είναι στο επίκεντρο της προσοχής τώρα αλλά μην τα αφήσεις να σε επηρεάσουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρήματα δεν σε καθορίζουν και δεν σε ρίχνουν. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τις αξίες εκείνες και τα πράγματα εκείνα που σε γεμίζουν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαζέψεις τους καρπούς όλων των προσπαθειών σου.

Καρκίνος: τώρα όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου και ίσως νιώσεις την ανάγκη να κρυφτείς στο κλουβί σου και να ασχοληθείς πρώτα με τις κατά δικές σου ανάγκες και μετά με όλα και όλους τους άλλους. Τώρα αντιμετωπίζεις τους φόβους σου και τους ξεπερνάς και νιώθεις ακόμη πιο δυνατή!

Λέων: αν και προτιμάς να λάμπεις και να ξεχωρίζεις, καλά θα κάνεις τώρα να αφήσεις στην άκρη την ενέργεια σου για να ανανεωθείς και να βρεις τον εαυτό σου παρά να τρέχεις από event σε event για να ενισχύσεις την δημοτικότητα σου!

Παρθένος: τώρα οι φίλοι αλλά και γενικότερα οι γύρω σου ίσως ζητούν πάρα πολλά από εσένα αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι βρεις την ισορροπία σου ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και στων άλλων και όλα θα πάνε σούπερ!

Ζυγός: η φήμη σου είναι αυτή που έχεις στο μυαλό σου οπότε πρόσεξε τι μηνύματα περνάς στους γύρω σου. όταν αποφασίσεις τι εικόνα θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τότε θα ξέρεις και πώς να την προωθήσεις πιο αποτελεσματικά!

Σκορπιός: αν νιώθεις ότι παλεύεις με τα πιστεύω σου και ψάχνεις να βρεις το νόημα της ζωής τότε τώρα είναι η ώρα που βρίσκεις τις απαντήσεις που ζητάς και έτσι ανακαλύπτεις όλο και περισσότερα για σένα!
Τοξότης: τώρα έρχονται στην επιφάνεια αισθήματα που προσπαθούσες τόσο καιρό να κρύψεις και να θάψεις. Όσο καθησυχάζεις τώρα τους φόβους σου τόσο χώρο αφήνεις για το καινούργιο και το συναρπαστικό στη ζωούλα σου!

Αιγόκερως: οι σχέσεις –ερωτικές ή φιλικές- είναι αυτές που σε απασχολούν τώρα αν και τώρα ίσως είναι η ώρα που υπάρχει μια δυσκολία σε αυτό το κομμάτι. Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο με παλιές σχέσεις και τώρα είναι η ώρα να γιατρέψεις τις πληγές του παρελθόντος για να πας μπροστά.

Υδροχόος: η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση είναι θέματα που σε απασχολούν τώρα και εσύ βάζεις όλη σου την ενέργεια για να κάνεις τις αλλαγές εκείνες που θα σε μεταμορφώσουν σε κορμάρα και θα σε ανανεώσουν!

Ιχθείς: τώρα ο έρωτας και το ρομάντζο είναι με το μέρος σου και εσύ είσαι πιο δημιουργική από ποτέ αφού παίρνεις δύναμη από τις προσωπικές σου στιγμές για να πετύχεις ότι βάλεις κατά νου!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη