Τι θα σου φέρει η Νέα Σελήνη του Ιουλίου;

16.07.2012
Η Νέα Σελήνη στις 19 του μήνα στον Καρκίνο με την συμμετοχή του Κρόνου, της Αφροδίτης και του Ερμή είναι ένα ακόμη αστρολογικό φαινόμενο που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σου!

Τα παρορμητικά ζώδια όπως ο Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως είναι εκείνα που θα επηρεαστούν. Τώρα καλείσαι –ειδικά αν ανήκεις ε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια- να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα προσωπικά ζητήματα, θέματα διαβίωσης και διαμονής. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!
Γενικά: τώρα έχεις την ευκαιρία για ανασυγκρότηση και πρέπει αν προσέξεις τα ατυχήματα ενώ τώρα δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπη με εμπόδια σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο και θα δυσκολευτείς να τα κάνεις να υποχωρήσουν!

Κριός: τώρα γίνεσαι πιο σπιτόγατα από ποτέ και ασχολείσαι με τον προσωπικό σου χώρο την οικογένεια αλλά και το σπίτι. Με την ανάδρομο Ερμή να καραδοκεί ξέχασε τις μεγάλες αλλαγές και τις αγορές.

Ταύρος: αυτή η Νέα Σελήνη θα έχει σε σένα ήπια επιρροή αλλά αναβολές, καθυστερήσεις και διάφορα μικροεμπόδια ειδικά αν ταξιδέψεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά όλα θα έχουν αίσιο τέλος.

Δίδυμοι: τώρα βλέπεις τα οικονομικά σου ζητήματα να βρίσκουν λύσεις και μπορεί αν μην της δεις απευθείας τον Ιούλιο όμως θα τις δεις τις διαφορές αργότερα. Ίσως με τον Ανάδρομο Ερμή καθυστερήσει λιγάκι η λύση όμως θα έρθει και όλα θα πάνε τέλεια.

Καρκίνος: αυτή η Νέα Σελήνη σε βοηθάει να ανασυγκροτηθείς ή να κάνεις μικρά ξεκινήματα σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Το πρώτο τέταρτο στις 26 θα σε υποχρεώσει να ασχοληθείς με την οικογένεια ή τα προσωπικά ζητήματα.

Λέων: τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανασυγκροτηθείς και να επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου ενώ δεν αποκλείεται να έχεις διάφορα μικροπροβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον και καλά θα κάνεις να το αντιμετωπίσεις με απόλυτη ψυχραιμία.

Παρθένος: τώρα γίνεσαι όλοι και πιο αποδοτική στην καθημερινότητα σου και γίνεσαι πιο μαχητική στην υπεράσπιση όλων αυτών που αγαπάς και για ότι υποστηρίζεις με πάθος.

Ζυγός: οι διαφορές σε μια σχέση ή έναν γάμο αναδεικνύονται αυτή την περίοδο ή ακόμη και οι επαγγελματικές διαφορές στην δουλειά σου και αυτό σε κάνει έτοιμη να δραστηριοποιηθείς και μόνος ε καλό μπορεί να σου βγει.

Σκορπιός: η Νέα αυτή Σελήνη έχει θετική επίδραση για εσένα και θα ανεβάσει στα ύψη τη διάθεση σου αλλά και θα λύσει όλα σου τα προβλήματα και θα δώσει άλλη διάσταση στην καθημερινότητα σου!

Τοξότης: η Νέα Σελήνη βελτιώνει τη διάθεση σου και την οικονομική σου κατάσταση αλλά και κάθε λογής συμφέροντα σου. Πληροφορίες για δάνεια, επιτόκια, συντάξεις, εφάπαξ και διατροφές έρχονται στο δρόμο σου και τώρα είναι η ώρα να το εκμεταλλευτείς προς όφελος σου.

Αιγόκερως: το επαγγελματικό σου σκηνικό αλλάζει και τα σχέδια σου παίρνουν νέα ώθηση ενώ στα αισθηματικά σου καλά θα κάνεις αν ακούσεις όλα αυτά που έχει να σου πει ο σύντροφος σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και έτσι θα έρθεις ακόμη πιο κοντά του.

Υδροχόος: τώρα έχεις ελπίδες ότι μπορεί αν γίνουν κάποιοι πιο αποδοτικοί συνδυασμοί επαγγελματικά ενώ καλά θα κάνεις να ελέγξεις τα μέσα που έχεις στα χέρια σου να ελέγξεις και να ζυγίσεις προσεκτικά τις καταστάσεις και α επιχειρήσεις να κάνεις αυτό στο οποίο έχεις ταλέντο: το καλύτερο!

Ιχθείς: η δημιουργική σου διάθεση ενισχύεται τώρα και ανοίγει δρόμους για να γευτείς πολύ ωραία πράγματα στη ζωή σου. Εσύ το οφείλεις στον εαυτό σου να προσπαθήσεις να το εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο γίνεται τώρα!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη