Θα σε απατήσει στην άδειά του; Τ' άστρα απαντούν!

02.08.2012
Τον έχασες στην άδεια ή το ρεπό του και ανησυχείς; Και εδώ τ'άστρα είναι με το μέρος σου για να σου δώσουν απαντήσεις.

Διάβασε παρακάτω πού είναι πιο πιθανό να βρεις τον έρωτα σου την ημέρα που δεν δουλεύει και τρέξε να τον φέρεις κοντά σου ανάλογα με το ζώδιο του!

Κριός: η ενέργεια του χτυπάει κόκκινο και εσύ αναρωτιέσαι που μπορεί να είναι; Μπορεί να κάνει ποδήλατο μέχρι να σκαρφαλώνει το Έβερεστ ή να χορεύει σε κλαμπάκια το βράδυ. Πριν κάνει καμία τρέλα, πάρτον κάνα τηλέφωνο γιατί πότε δεν ξέρεις τι θα του έρθει να κάνει!

Ταύρος: μια μέρα άδειας για τον αγαπημένο σου Ταύρο μπορεί να σημαίνει ένα πράγμα: καλοπέραση στο φουλ. Η θα τρώει κάνα παγωτάκι ή θα σε περιμένει στο κρεβάτι ή θα σου κάνει κάποιο μονοήμερο ταξιδάκι έκπληξη!


Δίδυμοι: μπορεί να είναι online με 6 browsers ανοιχτούς και να διαβάζουν από τους “New York Times” μέχρι την Espresso και μπορεί να τον δεις να τρέχει από αγώνα σε αγώνα. Κάπου θα τον πετύχεις και εσύ και θα πάτε βολτούλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καθίσει ούτε λεπτό!


Καρκίνος: θα τον βρεις αραχτό στη φωλίτσα του, το σπιτάκι του και μπορεί ή να σου ετοιμάζει κανένα ωραίο φαγητό ή να έχει καλέσει όλη την οικογένεια για μπάρμπεκιου! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρεις πού θα τον βρεις.


Λέων: σίγουρα θα θελήσει να βγείτε μια βόλτα να σε πάει σε κάποιο θέατρο στην πρώτη θέση ή σε κάποιο καλό εστιατόριο, το βέβαιο είναι ότι θα χαρείτε το ρεπό του μαζί και θα σε κακομάθει για άλλη μια φορά και θα σε εντυπωσιάσει!

Παρθένος: ίσως εκμεταλλευτεί αυτή τη μέρα για να κάνει το σπίτι να λάμπει και να τον βρεις να ταξινομεί τις ταινίες και τα dvd του και να βάζει τάξη σε όλο το σπίτι.

Ζυγός: επειδή ο αγαπημένος σου Ζυγός λατρεύει και εκείνος την καλοπέραση και μπορεί να έχει όρεξη να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο του ή την αγάπη του για το θέατρο ή το σινεμά την ημέρα αυτή της άδειας του θα τον πάει προς τις αγαπημένες του ασχολίες.

Σκορπιός: τώρα είναι η ώρα να αγοράσει όλα όσα του λείπουν από ρόδες για το ποδήλατο μέχρι μαγιό και ίσως να μην μάθεις και τίποτα αλλά να τον δεις ξαφνικά με τσάντες, αφού μια μυστικοπάθεια τον κατατρέχει και το ξέρεις.

Τοξότης: το μόνο σίγουρο είναι ότι στο ρεπό του θέλει να τα κάνει όλα! Από τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ μέχρι και το να πάει κάπου να ξεσκάσει είναι όλα μέσα στα σχέδια του για την μέρα αυτή. Δεν αποκλείεται να τον δεις να παίρνει το τρένο αναζητώντας την περιπέτεια σαν να έχει ένα μήνα διακοπές και έτσι δεν υπάρχει λόγος να απορήσεις αν δεν έχει ανοιχτό το κινητό του!


Αιγόκερως: δεν αποκλείεται να τον βρεις και στην άδεια του να είναι στο γραφείο! Αναρωτιέσαι γιατί; Γιατί φυσικά πρέπει να συμπληρωθούν αυτά τα reports και να προλάβει τα deadlines του που λήγουν...του χρόνου! Αν τον τσιγκλίσεις όμως λιγάκι και του πεις να βγείτε για ένα ποτό αποκλείεται να σου το αρνηθεί!


Υδροχόος: αν έχει κάποιο πρότζεκτ που θέλει να τελειώσει τότε δεν αποκλείεται να ασχολείται με αυτό για να του φεύγει από επάνω του. Το σίγουρο είναι ότι θα θέλει να ασχοληθεί με κάποιο από τα -πολλά-χόμπι του και ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχει χώρος στο πρόγραμμα οτυ για εσένα αυτή τη μέρα.

Ιχθείς: ένας περίπατος ή μια ποδηλατάδα είναι ό,τι πρέπει για να περάσει τέλεια την ημέρα του το ψαράκι σου! Δεν αποκλείεται να σου έρθει και με τραγουδάκι που έγραψε για σένα κάτω από ένα δέντρο αφού ο ρομαντισμός του ξεχωρίζει!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη