Τι σου κρύβει ο Ανάδρομος Ερμής τον Ιούλιο(Μέρος Α')

10.07.2012
Άλλο ένα φαινόμενο – και τι φαινόμενο- έρχεται μέσα στο κατακαλόκαιρο για να φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή σου!

Ο Ανάδρομος Ερμής στο εντυπωσιακό ζώδιο του Λέοντα θα σου ταράξει τα νερά από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου. Πολλές φορές θα αναρωτηθείς γιατί πρέπει ο Ερμής να γυρίζει Ανάδρομος αφού οι δυσκολίες στην επικοινωνία, τις μεταφορές και στις συμφωνίες δεν θα λείψουν! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή ανάλογα με το ζώδιο σου!

Γενικά: ο Ανάδρομος αυτός Ερμής στον Λέων σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να εκφράσεις τον εαυτό σου με μια αίσθηση βιασύνης και φυσικά δράματος. Τώρα έχεις μια δόση υπερβολής στις ιδέες σου που πιστεύεις ότι είναι εκείνες που θα σώσουν τον κόσμο, αλλά αυτό που πρέπει αν κάνεις είναι να δεις τις πραγματικές διαστάσεις σε κάθε πράγμα.

Κριός: λαμπερή και πικάντικη όπως είσαι τώρα έχεις ακόμη περισσότερη όρεξη να βγεις έξω και να διασκεδάσεις αφού αυτή η ανάδρομη περίοδος στον 5ο οίκο σου της δημιουργικότητας κάνει τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα! Τώρα παρά τις δυσκολίες στην επικοινωνία πρέπει να δείξεις την δύναμη σου στον τομέα αυτό κάνοντας καθαρά σχόλια και δείχνοντας ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου σε όποιον σε ενδιαφέρει γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γνωριμίες θα είναι πολλές και οι υποψήφιοι σύντροφοι ακόμη περισσότεροι!

Ταύρος: με τον Ερμή ανάδρομο στον 4ο οίκο σου του σπιτιού και της ασφάλειας μπαίνεις στο τρυπάκι να σκεφτείς αν τα πράγματα στη ζωή σου έχουν νόημα και αν όσα κάνεις είναι πρακτικά και χρήσιμα. Αν όσοι ζουν μαζί σου ή κοντά σου πρέπει αν αλλάξουν τον τρόπο που σου συμπεριφέρονται τότε εσύ πρέπει να τους πεις τι έχεις κατά νου και όχι να περιμένεις να μυρίσουν τα νύχια τους. Τώρα επίσης είναι η κατάλληλη εποχή για να κερδίσεις περισσότερα αρκεί να βρεις πρόσφορο έδαφος για τα σχέδια σου!

Δίδυμοι: επειδή ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σε κυριεύει και έτσι η ανάδρομη πορεία του είναι ένα σημαντικό χτύπημα στον 3ο οίκο σου της επικοινωνίας, της τεχνολογίας και των μεταφορών γι’ αυτό πρέπει τώρα να επιστρατεύσεις την δημιουργικότητα σου για να την βγάλεις καθαρή. Τώρα βρίσκεις νέους και φρέσκους τρόπους να λύνεις κάθε λογής πρόβλημα σου και όσο να πεις μπορεί να ταλαιπωρηθείς λίγο αλλά μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις διαφορετικά τα πράγματα!

Καρκίνος: τώρα και με τον Ερμή Ανάδρομο στον 2ο οίκο σου των αξιών και του χρήματος, σε πιάνει μια κρίση ότι ποτέ δεν έχεις αρκετά χρήματα για να νιώθεις «ασφαλής». Τώρα κάποια χρήματα που υπολόγιζες μπορεί να μην σου έρθουν αν και τώρα το τεστ για σένα είναι να μην πανικοβληθείς και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και να καταφέρεις αν στηριχτείς τα χέρια σου!

Λέων: πάντα σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο αλλά με τον Ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σου στον 1ο οίκο της προσωπικότητας και της εικόνας σου μπορεί να γίνεις λίγο νευρική όταν συνειδητοποιήσεις ότι όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου! Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις παρέα με ανθρώπους που θα σε κάνουν να εξελιχθείς και θα σου αναδείξουν τα «καλά» σου όπως το κουράγιο και το ηγετικό σου αίσθημα!

Παρθένος: έχεις θέμα με τον Ερμή αφού είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου σου και τώρα σου φέρνει λίγο τα πάνω-κάτω αφού τη μία στιγμή μπορεί να έχεις μια τέλεια ιδέα και μετά από ένα λεπτό μπορείς αν την έχεις ξεχάσει. Δεν χρειάζεται να πάρεις φόρα αφού καμία φορά εκτιμάς καλύτερα τα πράγματα όταν δεν είσαι στην τσίτα. Κάνε φόκους στα βασικά και άφησε τη διαίσθηση σου να σε εντυπωσιάσει!

Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος για να είσαι προετοιμασμένη!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη