Τι σου κρύβει η Πανσέληνος στις αρχές Αυγούστου;

30.07.2012
Και ναι ήρθε ο Αύγουστος και μαζί του έφερε μια ακόμη Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 2 του μήνα που και αυτή τη φορά έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά των διακοπών σου και να σε βάλει σε άλλα τρυπάκια...

Η Πανσέληνος αυτή που επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους απαιτεί οργάνωση αφού αισθηματικά και οικονομικά κινδυνεύουν. Εμπόδια και καθυστερήσεις στην εφαρμογή των σχεδίων σου είναι τα ...λίγα που σου επιφυλάσσει αυτή η Πανσέληνος στον Υδροχόου και καλά θα κάνεις να έχεις τον νου σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι προετοιμασμένη.

Κριός: τώρα η Πανσέληνος αυτή υπογραμμίζει την ανάγκη να μην μπερδέψεις τα αισθηματικά με την φιλία και τώρα αποφασίζεις να γίνεις πιο ανεκτική με τους γύρω σου, και με τη συνάδελφο που σου τη δίνει στη δουλειά αλλά και με την φίλη που σου έχει πλέον σπάσει τα νεύρα.

Ταύρος: τώρα αυτό που χρειάζεται για να περάσει και να μην αγγίξει αυτή η Πανσέληνος είναι μεγάλη προσοχή και οργάνωση παντού και σε όλους τους τομείς ειδικά αν φύγεις τώρα αυτό το διάστημα για διακοπούλες και μην ανησυχείς καθόλου. Τώρα μπορεί οι μικροπαρεξηγήσεις μέχρι να κανονίσεις τα πάντα με τον σύντροφο ή τις φίλες σου να σε ταλαιπωρήσει λιγάκι αλλά μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά!

Δίδυμοι: τώρα πρέπει να προσέξεις ότι έχει να κάνει με ταξίδια, μετακινήσεις και σχέσεις με τα αδέρφια σου, τα ξαδέρφια και γενικά όλο σου το σόι αφού τώρα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις από το πουθενά απλά γιατί όλοι έχουν κουραστεί και θέλουν ξεκούραση. Κλείσε εισιτήρια και θα δεις πώς ξεπερνιούνται όλα!

Καρκίνος: τώρα θίγονται τα οικονομικά σου που σε απασχολούν περισσότερο από τίποτα, οπότε δώσε προσοχή στα οικονομικά σου πάρε-δώσε για να μην δεις το πορτοφόλι σου άδειο καλοκαιριάτικο.

Λέων: αυτή η Πανσέληνος σε επηρεάζει αρκετά και πιο συγκεκριμένα το καλοκαιράκι σε έχει χτυπήσει κατακούτελα και πραγματικά κατεβάζεις ρολά και θέλεις να φύγεις από όλους και απο όλα ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και κόντρα με τον σύντροφο σου ή έναν στενό συνεργάτη. Αν δείξεις υπομονή και προσοχή το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα πάνε σούπερ!

Παρθένος: η Πανσέληνος αυτή στις 2 του μήνα επηρεάζει αρνητικά σχετικά τα οικονομικά σου ενώ πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στις επιλογές σου αφού από απερισκεψία μπορεί να βρεις κάποια ζημιά και καλά θα κάνεις να βάλεις την υγεία σου πάνω από όλα για να περάσει και να μην σε αγγίξει αυτή η Πανσέληνος.

Ζυγός: αλλαγές σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτής της Πανσελήνου ενώ το τελευταίο τέταρτο στις 9 σε4 βάζει στο τρυπάκι να ελαττώσεις όσο γίνεται τα έξοδα και να προσέξεις την τσέπη σου!

Σκορπιός: τώρα και με αυτή την Πανσέληνο εστιάζεις την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου και το τελευταίο τέταρτο στις 9 του μήνα θα σε χαλαρώσει και θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να ξεκουραστείς μετά από ένα δύσκολο χειμώνα. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα και όλα θα πάνε σούπερ!

Τοξότης: τώρα ευνοούνται πάρα πολύ τα θέματα σχέσεων και επικοινωνίας αφού η περίοδος αυτή είναι αφιερωμένη στα αισθηματικά σου!Το τελευταίο τέταρτο στις 9 θα σε καλέσει να συνδυάσεις ετερόκλητες καταστάσεις και θα περάσεις καλύτερα από ποτέ αισθηματικά!

Αιγόκερως: τώρα με αυτήν την πρώτη Πανσέληνο στον Υδροχόο επηρεάζεται το σύστημα αξιών σου και ο τομέας των οικονομικών σου, τα οποία πρέπει τώρα να βάλεις σε τάξη ειδικά από τις 8 του μήνα και μετά που μπορείς να κάνεις ό,τι σκεφτείς.

Υδροχόος: αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σου , σε επηρεάζει κυρίως αν είσαι γεννημένη στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Τώρα δουλεύεις σκληρά πάνω στον τομέα των σχέσεων και τώρα ίσως υπάρξει ένας νέος έρωτας ή μια επισημοποίηση της σχέσης σου!

Ιχθείς: τώρα αποφασίζεις να φροντίσεις την φυσική σου κατάσταση, να κάνεις διακοπές, να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με όλα όσα σε γεμίζουν και να ξεκουραστείς πραγματικά!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη