Τι σου κρύβει η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου;(Μέρος Α')

14.09.2012
Μια νέα Σελήνη στην καρδιά του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 16 του μήνα στην Παρθένο έρχεται να σου ταράξει τα νερά και να σου αλλάξει έστω και λίγο τα σχέδια.

Δίδυμοι,Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς καλά θα κάνετε να έχετε λιγάκι παραπάνω τον νου σας αυτό το διάστημα αφού η Νέα αυτή Σελήνη θα λειτουργήσει μεταρρυθμιστικά. Ανασυγκρότηση σχεδίων και ψυχραιμία είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι προετοιμασμένη.

Κριός: τώρα τα επαγγελματικά σου γνωρίζουν άνθηση ενώ γύρω στις 22 περίμενε μια ψυχολογική ένταση να σκάσει μύτη. Αν αντιδράσεις ψύχραιμα τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Ταύρος: τώρα τα προσωπικά σου είναι στο επίκεντρο και εσύ βλέπεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα και τα αισθηματικά σου να εξελίσσονται. Στα επαγγελματικά σου πρόσεξε τη συμπεριφορά των συναδέλφων και μια προαγωγή είναι around the corner!

Δίδυμοι: ανασυγκρότηση σε προσωπικά και επαγγελματικά είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ εσύ μετά τις 22 επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου ενώ απαλλάσσεσαι επιτέλους από τα άγχη που σε βάραιναν τελευταία.

Καρκίνος: η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι θετική αφού αυξάνει τους ρυθμούς σου στην εργασία, τις σπουδές και τις επαφές. Για περίπου δύο εβδομάδες ότι αφορά την επικοινωνία θα μπει στο μικροσκόπιο και εσύ καλείσαι να τα βγάλεις πέρα σαν επικοινωνιολόγος ενώ και οι σχέσεις με τους συγγενείς σου θα είναι στο μικροσκόπιο τώρα!

Λέων: η Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα θα ευνοήσει τα οικονομικά σου ενώ αν προκύψουν έξτρα έσοδα καλά θα κάνεις να τα διαχειριστείς με σύνεση και να μην αρχίσεις να ξοδεύεις αλόγιστα. Κανείς δεν είπε να γεμίσουν οι τσέπες σου καβούρια απλά φρόντισε να βάλεις και κάτι στην άκρη!

Παρθένος: η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου είναι συμβολικά η έναρξη ενός νέου κύκλου ζωής για εσένα. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις και πώς θα συνεχίσεις τη ζωή σου απο εδώ και πέρα και αφού κάνεις τα σχέδια πέρασε στην πράξη!

Μείνε συντονισμένη για το δεύτερο μέρος και μάθε τι σε περιμένει με την Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη