Τι σου κρύβει η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου;(Μέρος Β')

15.09.2012
Η Νέα Σελήνη στις 16 του μήνα στην Παρθένο έρχεται και σου φέρνει πολλές και καλές ειδήσεις. Οι φόβοι σου απομυθοποιούνται, τα σχέδια συ στέφονται με επιτυχία και γενικά όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Διάβασε παρακάτω σε ποιους τομείς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι προετοιμασμένη!

Ζυγός: τώρα έρχονται στην επιφάνεια κάποιο φόβοι σου που ναι μεν μπορεί να είναι δικαιολογημένοι αλλά τους βλέπεις να απομυθοποιούνται σε ένα βαθμό και να παίρνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις. Τώρα έτσι σου δίνεται μια μικρή ώθηση στα επαγγελματικά και όσο να πεις παίρνεις τα πάνω σου!
Σκορπιός: τώρα και με την Νέα Σελήνη αυτή σου δίνεται από...ψηλά μια βοήθεια που μπορεί να έχει σχέση με φίλους, κάποια ομάδα ή έναν σύλλογο ή γενικά μια συλλογική δραστηριότητα . Γενικά όσα σχέδια σου περιέχουν ομαδικότητα θα πάνε καλά αυτή την περίοδο!

Τοξότης: τώρα ναι μεν βλέπεις την καριέρα σου να παίρνει την ανιούσα και έχεις και την αποδοχή από τον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά το βασικό εδώ είναι να μην παρασυρθείς και έχεις μεγάλες προσδοκίες και η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική με αποτέλεσμα εσύ να απογοητευτείς!

Αιγόκερως: η βελτίωση των σχέσεων και των συνεργασιών είναι μέσα στο πρόγραμμα της Νέας αυτής Σελήνης αλλά και στη διεύρυνση του κύκλου και στη δημιουργία νέων γνωριμιών που δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσουν. Ένας νέος έρωτας ή μια φιλία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από τις νέες σου γνωριμίες.

Υδροχόος: αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των συναισθημάτων σου και τώρα συμπάθειες και αντιπάθειες έρχονται στο προσκήνιο αλλά και τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο με αυτή τη Νέα Σελήνη. Τώρα σας δίνεται μια μικρή βοήθεια για να είσαι πιο ανθεκτική και να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Ιχθείς: τώρα αναδεικνύονται όλες οι δυνατότητες που έχεις για να αναδειχθεί μια συνεργασία ή μια σχέση, πράγμα που θα φανεί εντονότερα από τις 17 και μετά. Η βοήθεια του συντρόφου σου ΄πη κάποιου φίλου θα αποδειχθεί σωτήρια για σένα τώρα!

Πηγή: Astra& Orama, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη