O Άρης στον Σκορπιό: σεξαπίλ στα ύψη

01.10.2012
Με τον Άρη στον Σκορπιό καταφέρνεις να ψάξεις μέσα σου και να βρεις τις πιο βαθιές σου επιθυμίες!

Με τον Άρη στον Σκορπιό από τώρα μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, θα δεις την σεξουαλικότητα σου να παίρνει άλλη διάσταση! H μυστηριώδης δύναμη του Σκορπιού σε παρασύρει τώρα και την αισθάνεσαι σε όλο της το μεγαλείο και φέρνει μαζί της την δύναμη για μεταμόρφωση και αλλαγή. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι ο Άρης είναι ένας πλανήτης που φέρνει αλλαγή με ένταση και δεν μένει παρά να μάθεις περισσότερα διαβάζοντας παρακάτω για αυτό!

Η τρυφερότητα στα ύψη: η τρυφερότητα είναι στα φόρτε της αυτό το διάστημα αφού την χαρίζεις απλόχερα στο σύντροφο σου αλλά και εκείνος σε εσένα. Το βασικό που πρέπει να ερευνήσετε εδώ είναι τι ζητάει ο καθένας και σε σεξουαλικό επίπεδο. Το να δείξεις ότι είσαι εύθραυστη μπορεί να σε φοβίζει όμως ο Σκορπιός σου δείχνει πώς μέσα από τα πιο καλά κρυμμένα σου σημεία μπορείς να χτίσεις βήμα-βήμα την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι. Ο Άρης δίνει και εκείνος την ώθηση του από ψηλά και σε φέρνει πιο κοντά στην τρυφερότητα!

Αν είσαι ελεύθερη ή αν νιώθεις ότι η σχέση σου δεν είναι όσο τρυφερή θα ήθελες ο Άρης στον Σκορπιό θα σου δώσει την απαραίτητη δύναμη για να το “δουλέψεις”¨και να μην τα παρατήσεις!
Τώρα ίσως είναι η ώρα να εξερευνήσεις τη σεξουαλικότητα σου και να βρεις τι σου δίνει ευχαρίστηση και τι θέλεις να μοιραστείς με τον μελλοντικό σου σύντροφο ή τη σχέση που έχεις τώρα. Τώρα βλέπεις τα πράγμα μέσα από ένα νέο πρίσμα και βρίσκεις -το πιο σημαντικό- την ενέργεια για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις σεξουαλικές σου ανάγκες και τις κρυφές σου επιθυμίες! Μην την αφήσεις να πάει χαμένη και ψάξε μέσα σου για να βρεις τις πιο κρυφές σου επιθυμίες.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη