Πώς σε επηρεάζει ο κυρίαρχος πλανήτης σου;

08.10.2012
Ποιος πλανήτης σε κυριεύει, έχεις αναρωτηθεί ποτέ και πώς αυτός ο πλανήτης μπορεί να σε επηρεάζει κατά πολύ;

Μπορεί να διαβάζεις ανάλογα με την θέση του πώς σε επηρεάζει ο ένας ή ο άλλος πλανήτης όμως τι γίνεται με τον πλανήτη που είναι ο κυβερνήτης σου; Διάβασε παρακάτω και μάθε τα πάντα για το πώς σε επηρεάζει!

Λέων: ο πλανήτης που σε κυβερνάει είναι ο Ήλιος! Ακριβώς λοιπόν όπως ο Ήλιος είναι το κέντρο του Ηλιακού συστήματος, ο Λέων λατρεύει να είναι το επίκεντρο σε όλα. Έχεις ηγετικές ικανότητες και το μάνατζμεντ είναι το φόρτε σου γιατί είσαι πολύ ενεργητική και υποστηρίζεις τους γύρω σου και τους δίνεις τη δύναμη για να πετύχουν.

Καρκίνος: η Σελήνη είναι ο πλανήτης που σε κυβερνάει και όσο να 'ναι όλοι ξέρουμε πόσες αλλαγές προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σου. Γενικά, φρόντισε να έχεις κίνηση στη ζωή σου και βελτίωση και ανάπτυξη και άφησε τη Σελήνη να ρίξει φως στις σκοτεινές σου μέρες και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι-Παρθένος: ο Ερμής σας κυβερνάει! Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι ο κυβερνήτης σου αν ανήκεις σε κάποιο από τα δυο ζώδια σίγουρα σε επηρεάζει το ότι είναι ο πλανήτης που διαρκώς κινείται. Για σένα είναι πολύ εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες και έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Καλά θα κάνεις να εξισορροπήσεις λίγο τη φάση γιατί ο Ερμής είναι ή του ύψους ή του βάθους και την μία σου βάζει νεύτη στον ποπό και την άλλη σε ρίχνει σε χειμερία νάρκη και δεν κάνεις τίποτα.

Ταύρος-Ζυγός: η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης σου αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια αυτά αφού είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να λάμψεις και να μοιραστείς την έμπνευση σου με τους γύρω σου. Το κίνητρο που σου δίνει η Αφροδίτη είναι για να σε φέρει κοντά με τους άλλους και να απολαύσεις τη ζωή στο έπακρο. Η Αφροδίτη κάνει ένα διάλειμμα κάθε 18 μήνες για να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και καλά θα κάνεις να σκεφτείς πώς θα καταφέρεις να είσαι στα καλύτερα σου, όταν το έχεις πραγματικά ανάγκη!

Κριός-Σκορπιός: ο Άρης είναι ο πλανήτης που σε κυριεύει αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια αυτά και είναι γεμάτος φωτιά και έτσι είσαι και εσύ φλογερή και έντονη προσωπικότητα και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν θέλεις κάτι θα το πετύχεις. Είσαι ανταγωνιστική και το πιο πιθανό είναι ότι έρχεσαι πρώτη σε ότι κάνεις ενώ για σένα το είσαι στην πρώτη γραμμή είναι πολύ σημαντικό.

Τοξότης-Ιχθείς: ο Δίας είναι ο πλανήτης που σε επηρεάζει και σε κυβερνάει και ο σταθερός του κύκλος σε βάζει να λειτουργείς πάντα με τις καλύτερες προθέσεις ενώ ψάχνεις να βρεις το νόημα και το δείχνεις και στους άλλους ώστε η ζωή σου να έχει νόημα. Το να πετύχιες δεν είναι δύσκολο για σένα και η δημιουργία είναι μέσα σου.

Αιγόκερως-Υδροχόος: ο Κρόνος είναι ο κυβερνήτης σου και αυτό σημαίνει για σένα ότι κάθε στιγμή ξέρεις τι κάνεις και σε βοηθάει να καταλάβεις και να κάνεις focus στους στόχους σου. Καταλαβαίνεις την αξία που έχει το να βάζεις όρια και ξέρεις πώς να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Είτε είσαι υποστηρίκτρια του σωματικού (Αιγόκερως) ή του ψυχολογικού ( Υδροχόος), ξέρεις πολύ καλά ότι το να προσπαθείς για ένα σκοπό είναι πιο σημαντικό από το να προσπαθείς να τα πετύχιες όλα μονομιάς!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη