Τα άστρα απαντούν: Γιατί τον θέλεις τόσο πολύ;

07.12.2012
Άλλοτε γνωρίζεις κάποιον και λιώνεις, περιμένοντας να σε πάρει τηλέφωνο ή να στείλει ένα μήνυμα για να μην αναφερθούμε στην τάση λιποθυμίας όταν τον έχεις απέναντί σου κι άλλοτε πάλι, βασίλισσα θέλει να σε έχει, όλα στα πόδια σου τα φέρνει κι ούτε γυρνάς να τον φτύσεις.

Τι ρόλο μπορούν να διαδραματίσουν τα άστρα και μέχρι ποιό βαθμό, ώστε να φέρεσαι εσύ τόσο διαφορετικά; Τι μπορούν να σου πουν ο Άρης κι ο Κρόνος για τους άνδρες που σου αρέσουν; Μάλλον πολλά κι αυτά θα αναλύσουμε αμέσως, πιάνοντάς τα ένα ένα.

Άρης στον Κριό: Είναι αυθόρμητος, παρορμητικός, λίγο άγριος, μπορεί να σου θυμίσει κι άνθρωπο των σπηλαίων. Δεν το πολυσκέφτεται, αναλαμβάνει δράση στη στιγμή και συνήθως δεν το μετανιώνει.

Κρόνος στον Κριό: Ποιός είναι ο άνθρωπος πίσω από τη μάσκα; Ακόμη κι αν δεν έχει αυτοπεποίθηση, θα φροντίσει η εμφάνισή και συμπεριφορά του να σου βγάζει το ακριβώς αντίθετο. Πίστεψε σε αυτόν και θα σ' αγαπάει για πάντα.

Άρης στον Ταύρο: Η αγάπη είναι τέχνη και την έχει μάθει καλά. Ξέρει, επίσης, καλά πώς να κρατηθεί σε απόσταση μέχρι να σε κάνει να παρακαλάς να σε πάρει αγκαλιά. Μόλις γίνεις δικιά του, δύσκολα θα ξεφύγεις.

Κρόνος στον Ταύρο: Πρέπει να εργαστεί πιο σκληρά από ό,τι οι περισσότεροι για να δημιουργήσει το αίσθημα ασφάλειας. Αλλά από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, θα σε καλομάθει μέχρι αηδίας. Μη σχολιάσεις τόσο τα ρούχα του. Αντίθετα, θαύμασε το μυαλό του.

Άρης στους Διδύμους: Μπορείς να ακολουθήσεις τον πολύπλοκο κι ανατρεπτικό τρόπο σκέψης του όσο προσπαθεί με το πονηρό του μυαλό να πάρει αυτό που θέλει από σένα; Μην πιστεύεις ούτε μια λέξη από αυτά που λέει. Αν κρατά ήπιους τόνους, τότε οι προθέσεις του είναι σοβαρές.

Κρόνος στους Διδύμους: Μπορεί κάποιες φορές να αισθάνεται έξω από τα νερά του σε παρέες που νιώθει ότι δεν κολλάει, αλλά όταν θα έρθει η ώρα να σου μιλήσει από καρδιάς, θα το κάνει με τόσο όμορφο τρόπο.

Άρης στον Καρκίνο: Θέλει να είσαι σαν τη μητέρα του στα πάντα. Περιμένει από σένα φροντίδα κι αγκαλιές, πληγώνεται εύκολα κι είναι αρκετά κυκλοθυμικός. Ωστόσο, κατανοεί τα συναισθήματά σου πάρα πολύ και συνήθως, μαγειρεύει καλά.

Κρόνος στον Καρκίνο: Μπορεί να μην είναι πολύ καλός στο να περιγράφει τα συναισθήματά του ή να σου λέει ότι σε αγαπά. Θα στο δείξει, όμως, με πολλούς τρόπους αν του δώσεις μια ευκαιρία.

Άρης στον Λέοντα: Ρουφάει τη ζωή από όλες τις απόψεις, αγαπά το πάθος, τη δράση, τις όμορφες χειρονομίες, και πολλά ρομαντισμό. Αγαπά επίσης το δράμα και να είναι το κέντρο της προσοχής.

Κρόνος στον Λέοντα: Προσποιείται ότι δε θέλει να τραβάει τα βλέμματα επάνω του, αλλά βρίσκει ένα σωρό τρόπους για να το πετυχαίνει τελικά. Εάν μπορέσεις να τον κάνεις να αισθανθεί ξεχωριστός, τον κέρδισες.

Άρης στην Παρθένο: Αγαπά τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη φύση κι εσύ είσαι ένα πλάσμα που αγαπάει. Αν έχει πραγματικά αισθήματα για σένα, θα προσπαθήσει να σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα καλύτερη.

Κρόνος στην Παρθένο: Θα σε βάλει σε πρόγραμμα, κοινώς, να παίρνεις τις βιταμίνες σου και να αθλείσαι. Ωστόσο, μην ξεσπάσεις πάνω του εάν στερείται πειθαρχίας. Μέσα του φοβάται ότι ο κόσμος του μπορεί να καταρρεύσει.

Άρης στο Ζυγό: Έχεις απέναντί σου τον Mr. Nice Guy, ίσως και να παραείναι καλός. Είναι γλυκός και σοφιστικέ, αλλά μπορείς να τον εμπιστευτείς; Παρά το γεγονός ότι μπορεί να δείχνει αναποφάσιστος, πίστεψέ με, ξέρει τι θέλει.

Κρόνος στον Ζυγό: Θέλει να αγαπηθεί τόσο πολύ που θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του. Θέλει να δώσει αγάπη, αλλά συχνά έρχεται αντιμέτωπος με εμπόδια και δεν μπορεί να το κάνει.

Άρης στο Σκορπιό: Σε τραβάει και σε σαγηνεύει τόσο πολύ. Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ανήμπορη να αντισταθείς. Εάν δε σκοπεύεις να του δοθείς σώμα και ψυχή, ασ’ το καλύτερα.

Κρόνος στο Σκορπιό: Τρέμει τη δέσμευση και το ενδεχόμενο να πληγωθεί. Εάν νιώθει ότι δεν είσαι ειλικρινής και πας να τον ξεγελάσεις, θα τραβηχτεί. Έχει μεγάλη ανάγκη από κάποιον που θα τον αγαπάει και θα τον συμβουλεύει.

Άρης στον Τοξότη: Πρόκειται για τον τυχοδιώκτη του ζωδιακού κύκλου που πεθαίνει να εξερευνήσει τον κόσμο σου. Είναι αξιαγάπητος, αστείος, ζεστός μαζί σου, έχει πλάκα, αλλά μπορεί να μη μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κρόνος στον Τοξότη: Βρίσκεται πάντα σε μια μόνιμη αναζήτηση και δε φαίνεται ποτέ ευχαριστημένος με οτιδήποτε μπορεί να του δοθεί στο πιάτο. Πάντα ανήσυχος, μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρόνο για να ηρεμήσει.

Άρης στον Αιγόκερω: Είναι κύριος της ζωής του κι αν είναι της μοίρας γραφτό, θα το πετύχει. Θα αργήσει να είναι ζεστός μαζί σου, αλλά όταν "ζεσταθεί", πρόσεχε μην καείς.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Μπορεί να θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά το κάνει γιατί φοβάται το χάος που μπορεί να προκαλέσει ο ίδιος. Δεν είναι εύκολο να χειριστεί τα συναισθήματά του, οπότε μπορεί να αφήσει αυτό το κομμάτι σε εσένα. Μην τον αφήσεις να σε εξουσιάσει.

Άρης στον Υδροχόο: Εδώ παίζουν πολλά ενδεχόμενα. Μπορεί να είναι ο τύπος που θα σου θυμίζει χίπη. Μπορεί πάλι να είναι πανκ, αναρχικός ή μία κατηγορία από μόνος του. Θα σε εντυπωσιάσει και θα σε κερδίσει με την επαναστατική του εμφάνιση, αλλά και την αγάπη του για την επανάσταση.

Κρόνος στον Υδροχόο: Τρέμει την ιδέα του να είναι ένας μέσα στη μάζα. Αισθάνεται συχνά μοναξιές και πρέπει να τον εκτιμάς για τη μοναδικότητά του και να του το δείχνεις γιατί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα.

Άρης στους Ιχθείς: Αν και νιώθει τη χημεία που υπάρχει μεταξύ σας, μπορεί να αφήσει την αποπλάνηση σε εσένα, προκειμένου να μη χρειαστεί να πάρει τον έλεγχο. Αν νιώσει παγιδευμένος, πολύ πιθανό να γίνει καπνός.

Κρόνος στους Ιχθείς: Δε θα βρεις τα κουμπιά του καθόλου εύκολα, αλλά αυτα τα ταλαιπωρημένα ματάκια του, σε μαγνητίζουν. Σε έχει ανάγκη, αλλά τρέμει μην τυχόν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου, στοιχείο που μπορεί να τον κάνει να μην μπει καν στη δοκιμασία.

Όπως βλέπεις, ο Άρης και ο Κρόνος στο γενέθλιο χάρτη του υποψήφιου "γαμπρού", μπορούν να σου υποδείξουν το σωστό τρόπο συμπεριφοράς απέναντί του. Τώρα άμα πέσεις και σε καμιά εξαίρέεση, μην ξεχνάς, επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ