Τι να προσέξεις με την Πανσέληνο του Ιανουαρίου;

23.01.2013
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μήνα του χρόνου, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου θα φέρει αλλαγές, αλλά την ίδια στιγμή θα δώσει και λύσεις. Ο χαρακτήρας της είναι τόσο επαναστατικός κι απελευθερωτικός όσο και δοκιμαστικός ή στερητικός.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μήνα του χρόνου, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου θα φέρει αλλαγές, αλλά την ίδια στιγμή θα δώσει και λύσεις. Ο χαρακτήρας της είναι τόσο επαναστατικός κι απελευθερωτικός όσο και δοκιμαστικός ή στερητικός.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 8ο του Λέοντα και σε αυτή συμμετέχουν ο Ερμής με αντίθεση, ο Κρόνος με τετράγωνο, ο Δίας με εξάγωνο και ο Ουρανός με τρίγωνο.

Σε περίπτωση επαγγελματικών ή αισθηματικών αντιθέσεων, πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή δεδομένου ότι γενικότερα πρόκειται για ένα δύσκολο διάστημα. Πάντως, κάποια βήματα θα γίνουν και κάποιες αποφάσεις θα ληφθούν αν και πιθανό δε θα αποτελέσουν την ιδανική λύση.

Ας δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο:

Κριός: Θα υπάρξουν καλές εκδοχές, καθώς επίσης, πιέσεις ή αλλαγές στα οικονομικά. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις πρώτες και να προσέξεις τις τελευταίες. Πιθανό να σου φέρει μια μεγάλη ερωτική επιτυχία.

Ταύρος: Ήδη τις προηγούμενες μέρες έχεις αναγκαστεί να επιμείνεις περισσότερο για την υλοποίηση των στόχων σου. Η Πανσέληνος θα σου φέρει νέες εξελίξεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στο στενό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα θα σε κάνει να νιώσεις σα να βρίσκεσαι πάλι στην εφηβεία.

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος θα έχει άμεση επιρροή στην εξέλιξη των σχεδίων σου όσο τρελό κι αν είναι. Κι η πιο μεγάλη σου προσδοκία μπορεί να υλοποιηθεί. Αν νιώσεις ότι θες να μιλήσεις για όλα, μην το κάνεις.

Καρκίνος: Δέχεται μεικτές όψεις, θετικές από το Δία και δύσκολες από τον Κρόνο. Αν και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, πιθανό σε οικονομικό θέμα, η έκβαση θα είναι θετική. Επίσης, μην παρασυρθείς κι ανοιχτείς όσον αφορά τα οικονομικά. Δεν αποκλείεται να σου φέρει οικονομικό κέρδος.

Λέων: Η Πανσέληνος αναμοχλεύει τα αισθήματά σου και μπορεί να αναδείξει περιορισμούς εξ αιτίας του τετραγώνου που δημιουργεί με τον Κρόνο από το Σκορπιό σε θέματα, σχετικά με την οικογένεια ή και το σπίτι. Γενικότερα, όμως, προσοχή παντού.

Παρθένος: Η άμυνα του οργανισμού σου επηρεάζεται γι’ αυτό καλό είναι να φροντίσεις να ξεκουραστείς αρκετά. Ας αποφύγεις τις παρασκηνιακές συζητήσεις ή την αποκάλυψη προσωπικών μυστικών. Η Πανσέληνος μπορεί να σου δώσει έμπνευση και ψυχική δύναμη.

Ζυγός: Η κατάσταση μεταξύ φλερτ και φιλίας μπερδεύεται. Προσοχή σε συντροφιές ιδιαίτερα εάν είναι φρέσκες, αλλά και σε ομάδες, λέσχες, σωματεία, πολιτικά κόμματα. Καλείσαι να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου.

Σκορπιός: Η επικριτική στάση κάποιων απέναντί σου ενισχύεται κι ιδιαίτερα ανωτέρων και συγγενών σου. Θα αναγκαστείς να κοπιάσεις περισσότερο για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα και το καλό σου όνομα. Τα αποτελέσματα των ενεργειών σου θα είναι τα τρόπαιά σου.

Τοξότης: Η Πανσέληνος αλλάζει τις αντιλήψεις σου και σε ταξιδεύει. Καλό είναι να εκφράσεις πιο ήπια τις πεποιθήσεις σου. Απαιτείται προσοχή σε δοσοληψίες με το δημόσιο και τους διάφορους τομείς του, τη δικαιοσύνη, ξένους κι εξωτερικό.

Αιγόκερως: Όσο μπορείς, έχε το νου σου γιατί τα οικονομικά σου θα επιβαρυνθούν. Ιδιαίτερη προσοχή είναι απαραίτητη σε φόρους, επιτόκια, αποζημιώσεις, διατροφές, χρηματοδοτήσεις, συντάξεις και τα κληρονομικά. Η Πανσέληνος ξεκαθαρίζει ό,τι ήταν μπερδεμένο και δυσαρμονικό.

Υδροχόος: Ευνοείται η συναισθηματική έκφρασή σου. Θα προκληθεί ένταση σε συνεργασίες και σχέσεις, ενώ η Πανσέληνος μπορεί να αποβεί μοιραία για όσες από αυτές έχουν φτάσει στο τέλος τους. Σημαντικό: Πρόσεξε την υγεία σου.

Ιχθύες: Χρειάζεται να είσαι προσεκτική γιατί ασυνεννοησία και δυσκολίες θα κάνουν την εμφάνισή τους στην εργασία και στο περιβάλλον της. Το ίδιο προσεκτική πρέπει να είσαι και με την υγεία σου. Η Πανσέληνος σε γεμίζει ενέργεια. Φρόντισε να την αξιοποιήσεις εποικοδομητικά.

Πηγή: Astra & Όραμα, Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ