Πώς επηρεάζει τις σχέσεις σου η Αφροδίτη στον Υδροχόο;

29.01.2013
Να περιμένεις ακόμη και το απροσδόκητο στην ερωτική σου ζωή όταν η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα θα βρεθεί στον Υδροχόο που συμβολίζει την εξέγερση και την επανάσταση από την 1η έως την 25η Φεβρουαρίου.

Για τις επόμενες εβδομάδες στις σχέσεις σου με τους άλλους, να σκέφτεσαι ότι όσο πιο χαλαρά έχεις τα χαλινάρια, τόσο πιο δεμένους κοντά σου θα τους έχεις, αφού όσο περισσότερο ελεύθερος είναι κάποιος να επιλέξει τι θέλει, τόσο το καλύτερο.

Μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη είναι το ζώδιο της φιλίας και δεδομένου ότι μας δείχνει οτιδήποτε μας φέρνει ευχαρίστηση, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι ο χρόνος που θα περάσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, θα σε γεμίσει περισσότερο από ποτέ.

Δες το και σα μια πρόσκληση να βάλεις περισσότερο ρομαντισμό στις φιλίες σου, αλλά και περισσότερη φιλία στα ερωτικά σου. Τι εννοούμε; Όχι, φυσικά να γίνετε φιλαράκια με το έτερον ήμισυ, αλλά να του δείξεις την ίδια υπομονή και κατανόηση που δείχνεις συχνά μόνο στις φίλες σου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι η απάντηση σε αυτό ακριβώς το θέμα.

Αυτή η χρονική περίοδος είναι η κατάλληλη για πειραματισμούς και για να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο Υδροχόος ευνοεί μια τέτοια συμπεριφορά.

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να επαναλαμβάνεται με αποτέλεσμα να σαμποτάρεις τις σχέσεις σου ή να τις καταστρέφεις εξ αιτίας της έλλειψης κατανόησης, αυτή είναι η ευκαιρία σου για να απελευθερωθείς από το συγκεκριμένο τρόπο σκέψης που σε περιορίζει στις σχέσεις σου.

Τέλος, η ανεξαρτησία κι η πρωτοτυπία ευνοούνται, γι 'αυτό μη φοβάσαι να εκφράσεις και τις πιο εκκεντρικές απόψεις σου. Αυτή η φάση μπορεί να εμπνεύσει την kinky πλευρά σου, ακόμα και να σε κάνει να παραβιάσεις τους κανόνες.

Εμείς δεν είμαστε σε θέση να σε προτρέψουμε να κάνεις το τελευταίο. Αυτό που μπορούμε να σου πούμε, όμως, είναι ό,τι κι αν κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μη γίνεις ιδιαίτερα προβλέψιμη. Αν θέλεις την Αφροδίτη στο πλευρό σου, κράτα τους όλους στην τσίτα!

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ