Τι έχεις να κερδίσεις από τη Νέα Σελήνη;

04.02.2013
Η Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου εγκαινιάζει μια νέα περίοδο αλλαγών και τυχόν λάθη στην τακτική θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Πραγματοποιείται στον Υδροχόο με συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα κι αφορά το σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Θα παίξει ανταγωνιστικό ρόλο τις μέρες που θα ακολουθήσουν και θα εντείνει την πρόθεση για διεκδίκηση δικαιωμάτων κατά κύριο λόγο καταπιεσμένων. Η επίδρασή της θα έχει καθοριστικό κι αιφνιδιαστικό χαρακτήρα.

Ας δούμε πώς η Νέα Σελήνη επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός: Δημιουργεί πιο ευνοϊκές συνθήκες για ξεκινήματα, εποικοδομητικές αλλαγές και βελτιώσεις. Οι «φίλοι» είναι το καλό σου χαρτί και μη διστάσεις να το παίξεις στο διάστημα 9 έως 14 Φεβρουαρίου. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην κοινωνική σου ζωή.

Ταύρος: Σε βοηθά αρκετά στους ακόλουθους τομείς: καριέρα -στην οποία, μάλιστα, δείχνει νέα ξεκινήματα- κοινωνική ζωή, καταξίωση στα μάτια των άλλων. Ωστόσο, μην περιμένεις πάρα πολλά πράγματα και μην οδηγηθείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού.

Δίδυμοι: Σου χαρίζει δύναμη κι αποφασιστικότητα, ενώ σε βοηθά σε θέματα που σχετίζονται με το δημόσιο και τους τομείς του, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, ακόμα και δοσοληψίες με ξένους κι εξωτερικό. Την ίδια στιγμή σου δείχνει ότι είσαι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου σου.

Καρκίνος: Σε οδηγεί στο να ανασυνταχθείς εσωτερικά και να βελτιώσεις με κάποιον τρόπο τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα οικονομικής φύσης. Άλλωστε, είναι εξαιρετική για τα οικονομικά σου, για διαπραγματεύσεις και ρυθμίσεις.

Λέων: Θα ξαναβρείς την καλή διάθεση και την ενεργητικότητά σου. Ο σύντροφος, ένας σύμβουλος ή ένας στενός συνεργάτης θα σου βάλει… πλάτη. Δεν αποκλείεται να σου φέρει μια νέα συναισθηματική σχέση ή μια συνεργασία.

Παρθένος: Θα αποτελέσει το στήριγμά σου για την υγεία και την εργασία σου, αφού κρίνεται εξαιρετική για τους δύο παραπάνω τομείς. Αν και καλό είναι να μην παρασυρθείς κι έχεις μεγάλες προσδοκίες, δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο και να σου συμβούν όλο και καλύτερα πράγματα.

Ζυγός: Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα δημιουργικά σχέδιά σου και ταυτόχρονα, απίστευτα ερωτική και δημιουργική. Σου δίνει έμπνευση, ενώ μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέα πρόσωπα στο φιλικό ή στον ερωτικό τομέα. Επίσης, είναι πολύ καλή σε ό,τι αφορά τα παιδιά.

Σκορπιός: Θα ενεργοποιήσει τον 4ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με το σπίτι, την οικογένεια, την ασφάλεια και τις μνήμες από το παρελθόν. Την ένταση που πιθανό να υπάρξει σε αυτά τα θέματα, μην ανησυχείς, θα την ξεπεράσεις σύντομα. Εξάλλου, θέματα κατοικίας κι οικογένειας ευνοούνται τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τοξότης: Σου επιτρέπει να προωθήσεις τη δουλειά, τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, να ταξιδέψεις κατά πάσα πιθανότητα για εκπαιδευτικούς ή επαγγελματικούς λόγους, καθώς επίσης να έρθεις κοντά σε συνεργάτες, αδέλφια, συγγενείς και γείτονες. Μέσα στις δύο επόμενες εβδομάδες δεν αποκλείεται να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Αιγόκερως: Ανασυγκρότηση και νέο ξεκίνημα είναι οι λέξεις- κλειδιά για τη διευθέτηση των οικονομικών υποθέσεων και χρειάζονται μετά τον καταναλωτικό κι εριστικό χαρακτήρα που χαρακτηρίζει το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στις 3. Η Νέα Σελήνη θα ευνοεί τα οικονομικά σου μέχρι το τέλος του μήνα.

Υδροχόος: Το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες, ενώ με τη Νέα Σελήνη θα ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και θα βάλεις στόχους, προκειμένου να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν. Σηματοδοτεί νέες προοπτικές και μια νέα εποχή.

Ιχθύες: Αλλάζει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό αφού το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης στις 3 έχει αναδείξει παλιές ιστορίες που χρήζουν ψυχραιμίας. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς εργασιακά και κοινωνικά.

Πηγή: Astra& Όραμα, Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ