Κάνε τον δικό σου με σύμμαχο τα άστρα- Μέρος Α’

17.02.2017
Είτε το παραδέχεσαι είτε όχι όταν γνωρίζεσαι με κάποιον και σου αρέσει είτε όταν η κολλητή σου σου μιλάει για κάποιον, ο οποίος κάθε άλλο παρά αδιάφορος της είναι, η ερώτηση «τι ζώδιο είναι;» θα πέσει σχεδόν αμέσως στο τραπέζι.

Μία ανάσα λοιπόν πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ας δούμε τι στοιχεία μαρτυρά το ζώδιο του κάθε υποψήφιου, ώστε να ξέρεις πώς να απλώσεις τα δίχτυα σου ή εάν τα άστρα δεν το ευνοούν, πώς να το κόψεις λάσπη και να αναζητήσεις την τύχη σου αλλού.

Κριός: Στοργικός και πιστός σύντροφος. Αντισυμβατικός και με πάθος, το χρόνο που θα περάσεις μαζί του δεν πρόκειται να τον ξεχάσεις σύντομα. Ενεργητικός, εφευρετικός, πρακτικός, λίγο ανήσυχος κι απρόβλεπτος είναι τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τόσο χαρισματικό. Αν σου προτείνει να βγείτε, δεν έχει «ίσως». Είναι ζηλιάρης κι απαιτεί το 100% σου τόσο εκτός όσο κι εντός κρεβατοκάμαρας. Αν σε θέλει στα αλήθεια, θα σου βγάλει τα ρούχα με τη μία. Ό,τι ξεκινάς μαζί του, να το ολοκληρώνεις. Ως προς τα οικονομικά, είναι πολύ πιθανό να έχει τη δυνατότητα να αγοράσει όλα όσα επιθυμεί και το «κακό» είναι ότι μπορεί εν τέλει να το κάνει αφού το βλέπει σα σημάδι επιτυχίας.

Περιπετειούλες με: Κριό, Παρθένο, Ζυγό, Αιγόκερω

Σχέση με: Διδύμους, Λέοντα, Τοξότη, Υδροχόο, Ιχθύες

Χάσιμο χρόνου για: Ταύρο, Καρκίνο, Σκορπιό

Πώς να τον ρίξεις: Το κλειδί είναι να του δείξεις ότι είσαι πρόθυμη να του προσφέρεις πράγματα, ενώ το τέλειο ραντεβού μαζί του είναι αυτό που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Πώς να τον διώξεις: Κάνε επίθεση κι όχι άμυνα. Εάν δε δείξεις διατεθειμένη να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του στο σεξ, έχει φύγει μέχρι να πεις κύμινο.

Ταύρος: Αναμφισβήτητα το πιο πεισματάρικο ζώδιο. Παθιασμένος κι επίμονος. Εάν σε θέλει, θα καταστρώσει σχέδιο για να σε ρίξει και θα το εφαρμόσει μέχρι τέλους. Αν και στη ζωή του δεν είναι σπάταλος, δε θα διστάσει να ξοδέψει σε ειδικές περιπτώσεις, προκειμένου να δημιουργήσει την τέλεια ατμόσφαιρα για σένα. Άλλωστε, αυτή αποτελεί το κλειδί για εκείνον, ενώ έχει εξαιρετικό γούστο. Δεν έχει νόημα να απαιτήσεις από εκείνον κάτι παρά μόνο να του το προτείνεις. Προτιμά να κάνει παθιασμένο έρωτα παρά άγριο σεξ και παρόλο που η ποικιλία στο σεξ δεν είναι το στοιχείο του, οτιδήποτε κάνει, το έχει τελειοποιήσει. Κι έχει αντοχές.

Περιπετειούλες με: Κριό, Ταύρο, Σκορπιό, Υδροχόο

Σχέση με: Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω, Ιχθύες

Χάσιμο χρόνου για: Διδύμους, Λέοντα, Παρθένο, Τοξότη

Πώς να τον ρίξεις: Δείξε του ότι σε ενδιαφέρει η λεπτομέρεια σε όλα τα πράγματα κι εάν για παράδειγμα έχεις υπόψη σου ένα ωραίο εστιατόριο, πρότεινέ του να πάτε μαζί. Θα εκτιμήσει το εξαιρετικό γούστο σου.

Πώς να τον διώξεις: Γίνε πεισματάρα σαν εκείνο κι ακόμα όσο πιο κοινωνική μπορείς, απαιτώντας να σε συνοδεύει. Τέλος, ξόδευε αβέρτα λεφτά.

Δίδυμοι: Πολύ έξυπνος και σαγηνευτικός ελκύει πάντα τις γυναίκες. Διψάει για ζωή, κάτι που ξεχειλίζει σε όλες τις πτυχές της ζωής του από το γραφείο μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Βαριέται τη ρουτίνα κι αντλεί ενέργεια με το να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του. Είναι πολύ της στιγμής γι’ αυτό μην περιμένεις να μείνει πιστός σε κάτι που σου είπε πριν από λίγες εβδομάδες. Το εννοούσε αυτό που είπε όταν είπε κι ειδικά σε ό,τι σχετιζόταν με εσένα. Δεν είναι ούτε υποκριτής ούτε ανειλικρινής, απλά παρεξηγημένος. Ξέρει καλά που βρίσκονται τα καλά της ζωής και θα φροντίσει να τα μοιραστεί μαζί σου.

Περιπετειούλες με: Διδύμους, Παρθένο, Σκορπιό

Σχέση με: Κριό, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο

Χάσιμο χρόνου για: Ταύρο, Καρκίνο, Αιγόκερω, Ιχθύες

Πώς να τον ρίξεις: Το κλειδί είναι να τον κάνεις να μη σε θεωρήσει μία από τις πολλές. Εξίταρε την περιέργεια και τη φαντασία του. Βγείτε ραντεβού σε ένα μέρος- έκπληξη κι αυτό ήταν.

Πώς να τον διώξεις: Δείξε ότι δεν αντέχεις τις αλλαγές. Γίνε βαρετή στην κουβέντα κι όταν συζητάτε, να τον διακόπτεις, αλλά κι όσο πιο προβλέψιμη μπορείς.

Καρκίνος: Τον τραβάνε οι πολύ όμορφες γυναίκες με μυαλό και μάλιστα, έχει μεγάλη πέραση σε αυτές. Έχει εξαιρετικό γούστο στο φαγητό και στα ρούχα, ενώ θα διαπιστώσεις ότι είναι νοσταλγικός, ενώ διαθέτει δυνατή μνήμη. Ξέρει να ακούει το συνομιλητή του κι όσον αφορά τα οικονομικά, είναι συντηρητικός σε μια προσπάθεια να μαζέψει χρήματα. Προτιμά να έχει το ρόλο του δασκάλου γι’ αυτό φρόντισε να φέρεσαι ανάλογα. Μην ξεχάσουμε να πούμε ότι έχει ένα μοναδικό τρόπο να επηρεάσει τη διάθεσή σου και θέλει να σε ευχαριστεί. Πάντα θυμάται τι σου αρέσει.

Περιπετειούλες με: Καρκίνο, Λέοντα, Αιγόκερω

Σχέση με: Ταύρο, Παρθένο, Καρκίνο, Ιχθύες

Χάσιμο χρόνου για: Κριό, Διδύμους, Ζυγό, Τοξότη, Υδροχόο

Πώς να τον ρίξεις: Για εξωτερικές δραστηριότητες να προτιμήσεις ό,τι σχετίζεται με θάλασσα και το υγρό στοιχείο, ακόμη και τζετ σκι ή αλεξίπτωτο. Εάν πάλι είστε σε κλειστό χώρο, ένα εστιατόριο με τέλειο φαγητό και μουσική είναι ό,τι πρέπει.

Πώς να τον διώξεις: Αντί για τρυφερότητα και σταθερότητα, να είσαι κυκλοθυμική, πες και κανένα ψεματάκι, μη δείχνεις στοργή κι άρχισε την κριτική αφ’ υψηλού.

Λέων: Λατρεύει να τον θαυμάζουν τόσο πολύ που μπορεί να διαλέξει ακόμη και τη γυναίκα που θα παντρευτεί, βασισμένος αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το κριτήριο. Γι’ αυτό γλύφε όσο πιο πολύ μπορείς και ξέρει τον τρόπο να σε ανταμείψει. Του αρέσει να κλέβει την παράσταση και δε διστάζει να ρισκάρει τόσο στην εργασία του όσο και στην ερωτική ζωή του. Θεωρεί τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει η πρόκληση και διαθέτει μοναδικό χιούμορ. Στο κρεβάτι λατρεύει να παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες γι’ αυτό άφησέ τον να κάνει παιχνίδι κι απλά απόλαυσέ το.

Περιπετειούλες με: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Υδροχόο

Σχέση με: Κριό, Διδύμους, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη

Χάσιμο χρόνου για: Αιγόκερω, Ιχθύες, Ταύρο

Πώς να τον ρίξεις: Οτιδήποτε έχει να κάνει με Τέχνη ή κοινωνικές συναναστροφές που θα τον κάνουν να γελάσει και να εκτονωθεί είναι μια καλή αρχή. Πες και καμιά καλή κουβέντα παραπάνω, χαμένη δε θα πάει, όπως έχεις διαπιστώσει από τα παραπάνω.

Πώς να τον διώξεις: Κόψε τα κομπλιμέντα και κάνε του κριτική για όλα. Συμπεριφέρσου εγωιστικά και δείξε ότι βαριέσαι με ό,τι κι αν κάνει. Θα αποτελείς παρελθόν σε χρόνο μηδέν.

Παρθένος: Είναι ικανός να κρίνει ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του και να το καταδικάσει αρκετά γρήγορα. Πρακτικό πνεύμα και προσηλωμένος τόσο στο στόχο του όσο και στο έπαθλο που θα κερδίσει. Αναλύει τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό και με το ένστικτό του οδηγό, μπορεί να διαχειριστεί σωστά τα χρήματά του και να λάβει σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις. Η διαίσθησή του τον βοηθά να επιλέγει πιστούς φίλους και συντρόφους. Η υγεία αποτελεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα και γι 'αυτό προσέχει για να έχει. Στα ερωτικά του είναι ιππότης, πιστός και προτιμά τη σταθερότητα, ενώ θα είναι προστατευτικός μαζί σου και θα σου παρέχει ασφάλεια.

Περιπετειούλες με: Διδύμους, Υδροχόο

Σχέση με: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερω

Χάσιμο χρόνου για: Κριό, Ταύρο, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη, Ιχθύες

Πώς να τον ρίξεις: Δείξε του ότι θαυμάζεις το ελεύθερο πνεύμα του και πρωτίστως ότι διαθέτεις χιούμορ, αποδεικνύοντάς του με αυτό τον τρόπο ότι διαθέτεις κι ευαισθησίες.

Πώς να τον διώξεις: Γίνε τσαπατσούλα και καθόλου σχολαστική με οτιδήποτε ασχολείσαι. Δείξε επιπολαιότητα κι όταν θα προσπαθήσει να σε συνετίσει, πες του ότι σε καταπιέζει και σε πνίγει αφόρητα με τη συμπεριφορά του.

Διάβασε στο Μέρος Β’ πώς να κάνεις ή να μην κάνεις δικό σου έναν άντρα από τα υπόλοιπα ζώδια.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ