Ώρα για δράση με τον Άρη στον Κριό

18.03.2013
Όταν ο πλανήτης της δράσης περνάει στο ζώδιο του Κριού, τότε όλα τα συστήματα αρχίζουν να κινούνται! Τώρα γεμίζεις ενέργεια και παίρνεις φωτιά με την καλή πάντα έννοια! Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η παρουσία του Άρη για να είσαι προετοιμασμένη.


“Η ζωή είναι σαν την ρόδα ενός ποδηλάτου. Πολλοί από εμάς έχουμε τις ρόδες και δεν τις χρησιμοποιούμε ποτέ” λέει ο Charles M. Schulz και έχει δίκιο! Εσύ τώρα ξεκινάς να κινείς τις ρόδες σου αναπτύσσοντας ταχύτητα!
Τώρα όλα αυτά τα όνειρα που έκανες τον Φεβρουάριο, μπαίνουν σε ένα πλάνο και σιγά σιγά μπαίνεις σε μια τροχιά να τα πραγματοποιήσεις αρκεί να το πάρεις και εσύ απόφαση. Γενικά δεν πρόκειται για έναν υπομονετικό Άρη. Θα νιώθεις την ένταση και την εγρήγορση και τώρα φτάνεις μέχρι και τα πιο τρελά σου όνειρα απλά πρόσεξε μην αναπτύξεις πολύ μεγάλη ταχύτητα και μην πέσεις στην παγίδα του να τα πετύχεις όλα μονομιάς. Μπορεί αν θέλεις να βρεις άλλη δουλειά, να αδυνατίσεις, να βρεις ένα σύντροφο ή να κάνεις το μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνουν όλα μαζί! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κοιτάς δεξιά και αριστερά όταν περνάς τον δρόμο και να είσαι σίγουρη ότι μπορείς να περάσεις όση ώθηση και αν παίρνεις από τον Άρη που σε στέλνει κατευθείαν να περάσεις τον δρόμο!

Η υπομονή τώρα χάνει έδαφος αφού γίνεσαι ανυπόμονη και θέλεις να τα κάνεις όλα τώρα. Βάλε μια σειρά και θα δεις ότι όλα μπορούν να γίνουν. τώρα παίρνεις την ώθηση αφήνεις στην άκρη προβληματισμούς και αναστολές και ξεκινάς να παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα μπορεί να είναι από πολύ σημαντικές όπως το να αλλάξεις χώρα μέχρι το να αλλάξεις δουλειά ή ακόμη και να βάλεις μπρος το σπίτι που ονειρεύεσαι! Όλα θα γίνουν με τον Άρη στον Κριό αφού παίρνεις δύναμη να κινητοποιηθείς.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη