T’ άστρα μαρτυρούν αν είναι άντρας του σπιτιού

29.01.2016
Μπορεί να γύρισες γη και ουρανό, όμως τον βρήκες και μάλιστα νομίζεις ότι είναι ο ένας και μοναδικός! Τα άστρα σου αποκαλύπτουν με οδηγό το ζώδιο του αν είναι... husband material ή αν χάνεις άδικα τον καιρό σου

Κριός:

Τρελαίνεται για περιπέτεια και το να πλένει πιάτα ένας Θεός ξέρει αν θα του αρέσει. Αν τον αναγκάσεις να μείνει στο σπίτι κλεισμένος δεν αποκλείεται να περάσει όλη του την μέρα παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή.

Ταύρος:

Αν ο καλός σου ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου τότε μια χαρά θα του “κάτσει” να μείνει στο σπίτι. Έτσι μπορεί να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει και σίγουρα θα βάλει κάτω το βιβλίο των συνταγών και θα σου μαγειρεύει συνέχεια και από ένα νέο φαγητό!

Δίδυμοι:

Του αρέσει να είναι με παρέες και να τριγυρνάει από εδώ και από εκεί που το να κάτσει μέσα στο σπίτι δύσκολα θα το προτιμήσει. Δεν αποκλείεται να “φουσκώσει” τους λογαριασμούς του τηλεφώνου του άμα κάτσει σπίτι και να ξεχάσει να πάρει τα απαραίτητα για το παιδί από το σούπερ μάρκετ!

Καρκίνος:

Δεν θα τον πειράζει να παίζει τον μπαμπά ακόμη και για τον ανιψιό σου οπότε η οικογενειακή ζωή είναι ένα όνειρο για εκείνον και δεν αποκλείεται να ξέρει να μαγειρεύει καλύτερα από σένα!

Λέων:

Ο άντρας αυτός θέλει τον θαυμασμό σου και την προσοχή σου συνέχεια οπότε το ο ρόλος του stay-at-home πατέρα δεν θα τον έκανε να πετάξει και από την χαρά του. Δεν είναι και πολύ πρακτικός και σίγουρα δεν αποκλείεται να προσλάβει εταιρεία καθαρισμού για να κάνει το σπίτι τέλειο.

Παρθένος:

Ένα θεματάκι με την καθαριότητα το έχει σίγουρα και ξέρει τα πάντα για την υγιεινή διατροφή και το πώς θα είναι ο χώρος του πάντα τακτοποιημένος και καθαρός. Το θέμα είναι όμως ότι δεν αποκλείεται να μην τα κάνει ο ίδιος αλλά...να πέσει σε σένα ο κλήρος για τα περισσότερα αν και ο ίδιος θα προσέχει πολύ.

Ζυγός:

Ένα από τα ζώδια που του αρέσει να προσφέρει φροντίδα στους γύρω του και απολαμβάνει το να μένει στο σπίτι θα θέλει σίγουρα να ευχαριστήσει την οικογένεια του. Να περιμένεις το τραπέζι του φαγητού να είναι τέλεια στολισμένο όταν γυρίσεις από τη δουλειά!

Σκορπιός:

Ένα πολύ περήφανο ζώδιο που είναι συναισθηματικό για την οικογένεια και του αρέσει η ιδιωτικότητα της οικογένειας να είσαι σίγουρη πως είναι έτοιμος για πατέρας. Ίσως πάρει από τους ώμους σου τις δουλειές του σπιτιού αλλά μην περιμένεις να είναι για πάντα!

Τοξότης:

Το να μείνει στο σπίτι και να προσέχει το παιδί μπορεί να τον αποδεσμεύσει από μια δουλειά 9-5 και σίγουρα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα έχει όλα τακτοποιημένα.

Αιγόκερως:

Είναι πρακτικός αλλά το να φροντίζει τους άλλους δεν είναι και το δυνατό του σημείο. Θα κάνεις όλες τις δουλειές αλλά πολλές φορές θα σκέφτεται και τον εαυτό του και δεν αποκλείεται να τον δεις αν “φάει” κάποια φρίκη να αφήσει το παιδί στον γείτονα και να πάει για ποδοσφαιράκι!

Υδροχόος:

Δεν αποκλείεται να παίζει με τα παιδιά όσο είναι στο σπίτι παρά να κάνει δουλειές αλλά το μόνο σίγουρο είναι πώς θα σε βοηθήσει αν ζητήσεις τη βοήθεια του.

Ιχθείς:

Θα περάσει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι αλλά θα ονειρεύεται... τα δικά του. Μπορεί να βαριέται να πάει στο σούπερ μάρκετ και δεν θα πάει για να σου δείξει ότι δεν είναι και το καλύτερο του. Θα προτιμήσει μάλλον να ζητήσει από εσένα να το αναλάβεις.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη