Τα όνειρα που σου αποκαλύπτουν τον έρωτα

01.09.2014
Ε'ισαι μόνη καιρό και αναζητάτε τον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο; Εμπιστευτείτε τα όνειρά σας, τους διερμηνείς του υποσυνειδήτου σας, και θα σας αποκαλύψουν την πορεία της ερωτική σας ζωής.

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, τα όνειρα λένε την αλήθεια. Επικοινωνούν με τις πιο σκοτεινές μας πτυχές, αγνοούν ταμπού και αποκαλύπτουν τις πραγματικές επιθυμίες μας. Αν λοιπόν ανήκεις κι εσύ σε εκείνες που ψάχνουν με λαχτάρα να βρουν το άλλο τους μισό ή θέλουν να ζήσουν κινηματογραφικές στιγμές πάθους, τώρα είναι η ώρα να αφεθείς στην αγκαλιά του Μορφέα και ανακάλυψε ποια είναι τα όνειρα που θα σας υποδείξουν τον έρωτα που έρχεται!

1. Γάλα: Το γάλα, γενικά, είναι σύμβολο ευτυχίας και ερωτικής επιτυχίας. Αν δεις απλώς γάλα, τότε να περίμενε σύντομα μια αναπάντεχη γνωριμία. Αν δεις ότι πίνεις γάλα, όχι βρασμένο, τότε θα γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο και θα προχωρήσεις σε ερωτική σχέση, η οποία θα εξελιχθεί σε βάθος χρόνου, αποκτώντας γερές βάσεις. Όσο περισσότερο είναι το γάλα που πίνεις τόσο πιο έντονος θα είναι και ο έρωτας που θα ζήσεις.

2. Χελώνα: Είναι ένα από τα θετικότερα σύμβολα, όσον αφορά όμως τα ερωτικά θέματα. Όπως και να τη δεις στον ύπνο σου, η σημασία της είναι θετική. Σε όποια φάση της ζωής σου κι αν είσαι, δηλαδή ακόμα και δεσμευμένη, αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη, να περιμένεις ότι θα γνωρίσεις κάτω από περίεργες συνθήκες ένα πρόσωπο που θα εκπέμπει τέτοιο ερωτισμό που θα σου πάρει τα μυαλά.

3. Γαρίφαλα: Από τα κατεξοχήν ερωτικά όνειρα. Αν δεις ότι σου προσφέρουν ένα μπουκέτο γαρίφαλα, τότε θα γνωρίσεις τον επόμενο ερωτικό σου σύντροφο. Αν μάλιστα τα γαρίφαλα είναι κόκκινα, τότε αυτή η γνωριμία θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αν δεις ότι δέχεσαι ένα μόνο γαρίφαλο, τότε δεν χρειάζεται να αμφιβάλλεις για την επιτυχία της νέας γνωριμίας, γιατί το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο. Αν δεις ότι εσύ προσφέρεις ένα γαρίφαλο, αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χάνεις τις ελπίδες σου για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μολονότι δείχνει απόμακρο, γιατί στο τέλος θα ανταποκριθεί στο ερωτικό κάλεσμά σου. Στην περίπτωση που δεις ότι λαμβάνεις ένα δίχρωμο γαρίφαλο, τότε δύο πρόσωπα ενδιαφέρονται για εσένα και σύντομα θα σου εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

4. Βασιλικός: Αν ονειρευτείς βασιλικό, προμηνύεται τεράστια εύνοια στην ερωτική σας ζωή. Θα κερδίσεις όποιον θέλεις! Αν δεις ότι μυρίζεις βασιλικό, περίμενε όχι μόνο πολλές νέες γνωριμίες αλλά και άφθονες προτάσεις γάμου. Αν σου προσφέρει κάποιος μια γλάστρα με βασιλικό, τότε θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα καλύπτει απόλυτα τα γούστα σου.

5. Γραβάτα: Αν ονειρευτείς ότι φοράς γραβάτα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, θα κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου χωρίς καμία δυσκολία και θα ζήσεις μαζί του έναν φλογερό έρωτα. Αν η γραβάτα είναι κόκκινη, θα γνωρίσεις πάρα πολύ γρήγορα τον επόμενο σύντροφό σου.

6. Γουρούνι: Αν απλώς δεις ένα γουρούνι, περίμενε αναπάντεχη τύχη στην ερωτική σας ζωή. Αν δεις ότι τρως χοιρινό κρέας, θα συνάψεις νέα ερωτική σχέση με ευοίωνο μέλλον. Προσοχή: Αν δεις πολλά γουρούνια, τότε το όνειρο σου προειδοποιεί να σταματήσεις το διπλό ερωτικό παιχνίδι και να μετριάσεις την απληστία σου, γιατί θα αποκαλυφθείς και θα αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες.

7. Ορχιδέες: Όπως και να τις ονειρευτείς, μία, πολλές ή μπουκέτο, αυτό το όνειρο σημαίνει ότι θα γνωρίσεις τον άντρα ή τη γυναίκα που θα σε συναρπάσει. Θα είναι ένα άτομο ιδιαίτερα όμορφο, καλαίσθητο, με ευγενικούς τρόπους και πολύ έντονο πάθος. Απλώς να θυμάσαι ότι θα πρέπει να του φερθείς με λεπτότητα, γιατί πληγώνεται εύκολα.

8. Κλειδιά: Αν κρατάς στα χέρια σου κλειδιά, τότε το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα γίνει ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής σου.

Από τη Μαίρη Μιχαλοπούλου, Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη