5 σημεία SOS με τον Ήλιο στον Καρκίνο

28.06.2014
Ο Ήλιος στον Καρκίνο από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 22 Ιουλίου και θα ζεστάνει τις καρδιές μας! Αυτό το διάστημα βλέπεις την γλυκιά πλευρά της ζωής και το πιο... οικογενειακό ζώδιο του ζωδιακού - δηλαδή αυτό που συνδέεται με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθήματα- και σε βάζει να ανακαλύψεις - ή να ξαναβρείς- την συναισθηματική πλευρά σου!

O Καρκίνος είναι ένα πολύ βαθιά συναισθηματικό ζώδιο και με την Σελήνη ως κυβερνήτη είναι πολύ πιθανό πως το διάστημα αυτό θα νιώθεις πως ενδιαφέρεσαι περισσότερο από ποτέ για τους αγαπημένους σου.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς το διάστημα αυτό όχι μόνο για να περάσεις καλά αλλά για να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Αναρωτιέσαι πού να πας, τι να κάνεις και τι να πεις αυτές τις μέρες; Παρακάτω θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Τι να κάνεις: στον Καρκίνο αρέσει πολύ να περνάει χρόνο στο σπίτι οπότε κάλεσε τους φίλους σου στο σπίτι και το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε σούπερ, το βασικό όμως είναι πως μπορείς να πεις στον άνθρωπο σου αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους πως τους αγαπάς. Τώρα δείχνεις τα συναισθήματα σου και κάνεις χαούμενους τους γύρω σου.

Τι να πεις: “Σ’αγαπώ” , είναι σίγουρα το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να πεις στον σύντροφο σου! Μαγειρέψτε μαζί φαγητό ή απλά αγκαλιαστείτε και θα δείτε πώς αμέσως θα νιώσετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο!

Τι να φορέσεις: πυτζάμες! Στον Καρκίνο αρέσει πολύ η άνεση. Δεν χρειάζεται να ντυθείς στην τρίχα για να βγεις αρκεί να καλέσεις τους αγαποημένους σου φίλους και να το ρίξεις στο μπάρμπεκιου για να περάσεις καλά! Τα αγαπημένα χρώματα του Καρκίνου είναι το κίτρινο και το λευκό οπότε αν τελικά ρίξεις κάτι πάνω σου, καλό είναι να σκεφτείς αυτά τα χρώματα!

Τι να αγοράσεις: ένα γατάκι! Το γατάκι θέλει φροντίδα και είναι και η τέλεια παρέα! Έτσι δεν θα νιώθεις ποτέ μοναξιά αλλά δεν θα χαλάσεις άσκοπα τα λεφτά σου αγοράζοντας ρούχα και πράγματα που δε θα σου χρησιμεύσουν κάπου. Αν πιστεύεις πως μπορείς να το φροντίσεις, το γατάκι είναι το τέλειο δωράκι που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου!

Τι να προσέξεις: τις αλλαγές στη διάθεση σου. Ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο και μπορεί την μια να είναι ψηλά στον ουρανό και την άλλη στα πατώματα. Καλό είναι να κρατήσεις ένα μέτρο για να σταθεροποιήσεις την ζωή αλλά και την ψυχολογία σου!

Επιμέλεια: Ε.Α.