Η Αφροδίτη στους Διδύμους: δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής

09.07.2014
Τι λατρεύει το ζώδιο των Διδύμων περισσότερο απ’ όλα; Πνευματική διέγερση! Όταν η Αφροδίτη- ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς- μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων από τις 23 του μήνα μέχρι τις 18 Ιουλίου, τότε η αγάπη και ο έρωτας σε κάνουν να λάμπεις ενώ όλα γύρω σου γίνονται πιο φωτεινά!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι σπανίως ζηλιάρα και είναι σχεδόν πάντα καλοδιάθετη και κοινωνική και ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ξενερώσεις αυτό το διάστημα είναι να μπει στο παιχνίδι η βαρεμάρα και η συνήθεια. Η περιέργεια σου χτυπάει κόκκινο αυτές τις μέρες ενώ απολαμβάνεις τις εξόδους με φίλους και γενικά είσαι πιο κοινωνική από ποτέ!

Σχετικά με το οικονομικό σου, αν έχεις μια δουλειά που απαιτεί επικοινωνιακά προσόντα όπως για παράδειγμα αν κάνεις πωλήσεις τότε τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για εσένα! Αυτό το διάστημα επικοινωνείς χαρισματικά με τους γύρω σου και τα όσα λες πιάνουν τόπο. Ναι μετά από πολύ καιρό δεν χαλάς τσάμπα τόσο πολύτιμο σάλιο.

Ακόμη και αν δεν ασχολείσαι με κάποιο επάγγελμα που δεν απαιτεί ιδιαίτερες επικοινωνιακές ικανότητες έχεις την ικανότητα να πείσεις τους γύρω σου για ο,τι βάλεις στο μυαλό σου! Μπορεί αυτό το διάστημα να συζητήσεις τις επαγγελματικές σου ιδέες με το αφεντικό και να τις σκεφτεί πολύ σοβαρά!

Σχετικά με τα ερωτικά συμβαίνει το εξής: όλα ξεκινάνε να γίνονται και να "μαγειρεύονται" πρώτα στο μυαλό σου. Αν δεις πως σκέφτεσαι κάποιον και καταλήξεις πως δεν σου κάνει τότε προχωράς γρήγορα στην επόμενη σκέψη.

Γενικά οι προτάσεις πέφτουν βροχή και θα δεις πως το φλερτ θα είναι στην ημερήσια διάταξη ενώ πολλοί άντρες θα σου δείξουν το ενδιαφέρον τους. Το θέμα είναι ποιος από όλους θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα σε εξιτάρει πρώτα εγκεφαλικά! ΄Όπως και να έχει τώρα λάμπεις και φυσικά τραβάς γύρω σου, αρκετό κόσμο!

Επίσης το θέμα της δέσμευσης γυρίζει στο μυαλό σου αν είσαι σε μια σχέση, και τώρα αρχίζεις να σκέφτεσαι πως θα φτιάξεις τον χώρο σου με τον αγαπημένο σου.

Επιμέλεια: Ε.Α.