Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2019 από σήμερα - Ποια ζώδια ΔΕΝ θα επηρεαστούν

05.03.2019
Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής του 2019 από σήμερα - Ποια ζώδια ΔΕΝ θα επηρεαστούν
Μάλλον θα πρέπει να προετοιμαστείς για να γυρίσει ο κόσμος σου λίγο ανάποδα αυτές τις μέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερμής γίνεται ανάδρομος σήμερα (5 Μαρτίου) στο ζώδιο των Ιχθύων. Πιθανότατα έχεις ακούσει για τον ανάδρομο Ερμή πριν, καθώς συνδέεται με όλα τα πράγματα που πηγαίνουν στραβά: γενικά κακές ημέρες, ατυχήματα ταξιδιού, συσκευές που χαλάνε και πολλά άλλα. Αλλά ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις πραγματικά από τον πρώτο ανάδρομο Ερμή του 2019; Παρόλο που θα επηρεάσει όλους, υπάρχουν μερικές ζωδιακές ενδείξεις, ότι θα έχει λιγότερες επιπτώσεις σε αυτή τη φάση.

Αρχικά, τι σημάνει ανάδρομος Ερμής, ξέρεις; Η έκφραση αυτή αφορά τη στιγμή που ο πλανήτης μοιάζει να κινείται προς τα πίσω, όπως τον βλέπουμε από τη Γη. Αυτή η αντιληπτή κίνηση προς τα πίσω μπορεί να επηρεάζει την επικοινωνία, την τεχνολογία και τα ταξίδια με έναν αρκετά σημαντικό τρόπο.

Η αστρολόγος Lisa Stardust, λέει στο Bustle, «Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτή τη φορά προκαλώντας μεγάλη σύγχυση και άγχος μέσα στην καθημερινή ρουτίνα και την επικοινωνία». Και είναι αλήθεια: μπορείς να περιμένεις ότι οι συνομιλίες θα γίνουν λίγο χαοτικές, μπορεί να βρεθείς κολλημένη σε περισσότερη κίνηση από το συνηθισμένο και πιθανότατα θα αισθανθείς μια γενική αίσθηση απογοήτευσης.

Αλλά δεν είναι όλα άσχημα: Ο ανάδρομος Ερμής είναι πραγματικά ο τρόπος του πλανήτη που μας αναγκάζει να κάνουμε ένα βήμα πίσω, να επανεξετάσουμε πού βρισκόμαστε μέχρι τώρα και να ξαναδούμε ορισμένα πράγματα. Και θα μπορούσαμε όλοι να το χρησιμοποιήσουμε κάποτε! Μερικά ζώδια μπορεί να αισθάνονται τις επιδράσεις του Ερμή να είναι πραγματικά έντονα οπισθοδρομικές, ειδικά οι πιο αρνητικές επιπτώσεις. Αλλά άλλα ζώδια θα είναι εντάξει - στην πραγματικότητα, αν έχουν κάποια επίπτωση, θα είναι αρκετά μικρή. Όλα σχετίζονται με τον τρόπο που τα αστέρια είναι ευθυγραμμισμένα.

Επηρεάζονται όμως, όλα τα ζώδια το ίδιο; Όχι. Ιδού ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα νιώσουν την αλλαγή, λιγότερο.

Διάβασε επίσης: Luke Perry: Τα συγκινητικά "αντίο" των φίλων του στα social media - Κάποια λείπουν όμως

Κριός
Εάν είσαι Κριός, αυτή θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια πραγματικά τονωτική στιγμή για σένα. Η Stardust λέει: «Ο ανάδρομος Ερμής θα ωθήσει τον Κριό να προβληματιστεί και να πάρει χρόνο για τον εαυτό του, μακριά από την κοινωνική σκηνή». Ίσως δεν θέλεις να το κάνεις αυτό συνέχεια, αλλά όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα. Να επωφεληθούν από αυτό!

Καρκίνος
Μην ανησυχείς, Καρκινάκι, δεν χρειάζεται να περιμένεις τίποτα τρελό από αυτή την ανάδρομη περίοδο. Η Stardust λέει: «Η ολοκλήρωση ενός παλιού βιβλίου ή ενός έργου θα είναι το επίκεντρο αυτού του ανάδρομου για τους Καρκίνους. Τίποτα σημαντικό, μόνο μικρά γεγονότα που θα γίνουν». Επικεντρώσου στη χαλάρωση και αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, αντί να τον πιέσεις.

Ζυγός
Ζυγέ, ίσως βρείς κάτι νέο που σου αρέσει κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου. Η Stardust λέει: «Μια απλή προσωρινή αλλαγή στη διατροφή, όπως η εναλλαγή των γεύσεων τσαγιού, θα αποτελέσει το επίκεντρο αυτής της περιόδου για το Ζυγό, καθώς δοκιμάζουν νέες γεύσεις για τον ουρανίσκο τους». Ακούγεται ενδιαφέρον!

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι, χρησιμοποίησε αυτή την ανάδρομη περίοδο του Ερμή για να αποσυνδεθείς από τα προβλήματα και να εστιάσεις στον εαυτό σου. Η Stardust λέει: «Παίρνοντας χρόνο μακριά από το τηλέφωνό τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα περάσουν ανώδυνα αυτή την περίοδο, καθώς επιλέγουν να πάρουν το χρόνο τους πριν επικοινωνωνησουν με τους άλλους». Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή, οπότε είναι καλύτερα απλά να την αποφύγεις.