Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι σημαίνει

13.11.2020
Πες μου ποια μέρα γεννήθηκες να σου πω τι σημαίνει
Η ημερομηνία και ώρα της γέννησής μας, το σημείο της γης που πρωτοείδαμε το φως της ημέρας, η θέση των πλανητών εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή... Όλα παίζουν τον ρόλο τους -μέχρι έναν βαθμό- στη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας και την πορεία της ζωής μας. Φαίνεται όμως ότι ανάλογο ρόλο έχει στο θέμα και η μέρα της εβδομάδας στην οποία γεννηθήκαμε. Η καθεμιά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά που όλο και κάπως, λέγεται, ότι επηρεάζουν στον συνολικό χαρακτήρα μας.

Ιδού η σημασία της κάθε μέρας ξεχωριστά:

Κυριακή:
Από την αρχαιότητα θεωρείται η πρώτη ημέρα της εβδομάδας. Όσοι είναι γεννημένοι Κυριακή είναι πολύ δημιουργικοί, περήφανοι και δεν ικανοποιούνται εύκολα.

Δευτέρα:
Οι γεννημένοι ημέρα Δευτέρα είναι υπέρ των αλλαγών, τις τολμούν και δεν τις φοβούνται καθόλου. Είναι ευγενικά άτομα, ευαίσθητα και θετικά.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και υγεία: Μια διαφορετική κατάταξη του ζωδιακού κύκλου

Τρίτη:
Όσοι έχουν γεννηθεί Τρίτη, είναι άτομα πολύ δραστήρια, ενεργητικά, γενναία, υπομονετικά που κάνουν τα πάντα προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους.

Τετάρτη:
Τα πιο επικοινωνιακά άτομα έχουν γεννηθεί χωρίς αμφιβολία Τετάρτη. Η επικοινωνία και η κοινωνικότητα είναι τα βασικά τους χαρακτηριστικά.

Πέμπτη:
Τα βασικά χαρακτηριστικά των ατόμων που γεννήθηκαν Πέμπτη, είναι η καλή τους διάθεση, η αισιοδοξία, η καλή αίσθηση του χιούμορ, ανεξαρτησία και ελευθερία γενικότερα.

Παρασκευή:
Όσοι είναι γεννημένοι Παρασκευή λατρεύουν την συντροφικότητα, θέλουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα γύρω τους, είναι πολύ κοινωνικά άτομα, κάνουν εύκολα φίλους και είναι πολύ γοητευτικοί.

Σάββατο:
Όσοι έχουν γεννηθεί Σάββατο έχουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι πολύ πρακτικοί, αυστηροί επαγγελματίες, ζηλιάρηδες και καχύποπτοι.