Ποια είναι τα 6 πιο αποφασιστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου

12.04.2019
Ποια είναι τα 6 πιο αποφασιστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου
Είναι εύκολο να εντοπίσετε ένα άτομο αποφαιστικό ως προς την επίτευξη των στόχων του. Οι ενέργειες τους είναι επικεντρωμένες, υπάρχει πρόθεση πίσω από τα λόγια τους και, το κυριότερο, δεν χάνουν χρόνο.

Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν ότι τα ζώδια μας βοηθούν συχνά να διαμορφώσουμε τις προσωπικότητές μας και κάποια από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας είναι παρόμοια με άλλους που ανήκουν στον ίδιο ζώδιο. Με αυτή την έννοια υπάρχουν μερικά ζώδια που ενεργούν με μια αίσθηση πιο γρήγορης πραγματοποίησης των αποφάσεων τους, κάτι που φαίνεται και στην καθημερινή συναναστροφή μαζί τους.

Δείτε λοιπόν ποια 6 ζώδια ξεχώρισα οι αστρολόγοι του yourtango.com, ως αυτά που δεν καθυστερούν να πραγματοποιήσουν τις αποφάσεις τους και αυτά που θέλουν να γίνονται τα πάντα εγκαίρως.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι έχουν ένα είδος στάσης «Να τελειώνουμε», η οποία είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν θέλουν να χάνουν χρόνο. Επιδιώκουν στόχους, οι οποίοι πάντα πληρούν τις προσωπικές προθεσμίες τους και, καθώς έχουν τεράστιες ηγετικές ιδιότητες, περιμένουν και από τους άλλους να λάβουν σοβαρά υπόψη τα χρονοδιαγράμματα και τις προθεσμίες.
Οι Αιγόκεροι δεν κατανοούν τους άτολμους ανθρώπους που κάθονται στην άκρη και δεν κάνουν τίποτα ή που δεν φαίνεται να έχουν ενέργεια πίσω από τις πράξεις τους.

Διάβασε επίσης: Τελικά, έτσι παίρνεις τις καλύτερες αποφάσεις

Σκορπιός
Εάν ο Σκορπιός εμπλακεί με κάτι, μπορείς να είσαι βέβαιη ότι τα δίνει όλα. Μπορείς να πείς ότι δεν θέλει να χάνει χρόνο, από τον τρόπο που κινείται και πόσο συγκεντρωμένος είναι.
Οι Σκορπιοί είναι έξυπνοι και έχουν το ταλέντο για να μπορούν να επιλέξουν τι λειτουργεί και τι όχι. Αν κάτι μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο τους ή δεν τους ωφελεί, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το υπερπηδήσουν. Ο Σκορπιός θα εξετάσει τις ενέργειές του προσεκτικά πριν τις ακολουθήσει και αφού αποφασίσει τι θα κάνει, θα επικεντρωθεί στο να το κάνει.

Λέων
Οι Λέοντες είναι γεννημένοι ηγέτες, έτσι όχι μόνο δεν θέλουν να χάνουν χρόνο αλλά εμπνέουν και τους άλλους να το κάνουν. Θα βοηθήσουν πάντα και θα υποστηρίξουν εκείνους που το χρειάζονται.
Μόλις ο Λέων ξεκινήσει να δουλεύει, συνεχίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία. Εάν έχει αποφασίσει ότι κάτι είναι αρκετά σημαντικό, εστιάζεται πλήρως σε αυτό και πολύ λίγα πράγματα μπορούν να τους αποσπάσουν την προσοχή.

Παρθένος
Οι Παρθένοι δεν θέλουν να χάνουν χρόνο, διότι αν έχουν δεσμευτεί να κάνουν κάτι, είναι αποφασισμένοι να το κάνουν καλά και να το ολοκληρώσουν, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στην επόμενη εργασία. Έχουν την τάση να έχουν κάποια θέματα τελειομανίας, έτσι δεν αφήνουν τίποτα μισοτελειωμένο. Θέλουν να το κάνουν σωστά, έτσι δεν υπάρχουν λάθη και θέλουν όλα να γίνουν γρήγορα αλλά με προσοχή.
Είναι προσανατολισμένοι στις λεπτομέρειες και τείνουν να είναι αρκετά εστιασμένοι ώστε να μην αποστασιοποιούνται.

Αυτό το διάβασες; 5 tips για να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις

Κριός
Άλλο ένα από τα ζώδια που δεν χάνουν χρόνο στις αποφάσεις τους. Οι Κριοί παίρνουν αποφάσεις και τις υλοποιούν γρήγορα και δεν πρόκειται να ξοδέψουν επιπλέον χρόνο, εξετάζοντας κάθε επιλογή ή θρηνώντας για μια επιλογή που έκαναν πριν από λίγο καιρό.
Το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι δεδομένου ότι ο Κριός ενεργεί πάντα με μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης, τείνει να στρεσάρεται. Είναι σχεδόν σαν να φοβάται ότι αν επιβραδύνει, θα μπορούσε να σταματήσει εντελώς.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν χάνει χρόνο σε μια απόφαση, αλλά χωρίς πανικό ή άγχος και είναι σε θέση να παραμείνει ήρεμος ακόμη και όταν άλλοι καταρρέουν. Αυτό οφείλεται στην ικανότητα του Υδροχόου να μπορεί να κρατάει απόσταση από ένα πρόβλημα κάτι που τον βοηθάει να το λύσει γρήγορα.
Ορισμένες φορές αυτή η απόσταση τους κάνει να θεωρούνται ως αδιάφοροι, αλλά είναι εκείνη η ποιότητα του χαρακτήρα τους που τους βοηθά να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκινούν και να λύσουν πολύπλοκα προβλήματα.