Ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τα ξαναβρούν με έναν πρώην

20.04.2019
Ποια είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν να τα ξαναβρούν με έναν πρώην
Ποιος έχει την τάση να επιστρέφει στον... χώρο του εγκλήματος;

Το καλοκαίρι δεν είναι και τόσο μακριά και ίσως να αναρωτιέσαι με ποιον θα πας φέτος διακοπές. Μήπως τώρα που διαβάζεις το κείμενο σκέφτηκες ότι κάποιος από τους πρώην σου θα ήταν ωραία παρέα; Για ρώτα τον εαυτό σου πάλι: Θα ήθελες να πας διακοπές μαζί με έναν πρώην; Εάν ναι, είναι πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα τρία ζώδια που είναι πιθανότερο να επιστρέψουν σε μια παλιά σχέση. Το να ξαναγυρίσεις στον πρώην μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για πολλές γυναίκες , όμως δεν λειτουργεί έτσι για όλους.

Η αστρολογία μπορεί να μας δώσει στοιχεία σχετικά με το ποια ζώδια είναι πιθανό να τα ξαναβρούν με έναν πρώην και πώς θα αισθάνονται για τη σχέση από τη στιγμή που θα επανασυνδεθούν. Αναμφίβολα η αστρολογία δεν προβλέπει το μέλλον. Δεν σημαίνει, δηλαδή, ότι επειδή ανήκεις σε ένα από τα τρία αυτά ζώδια, θα πρέπει να επιστρέψεις σε μια παλιά σχέση. Χωρίς αμφιβολία, η τελική απόφαση είναι πάντα στο δικό σου χέρι και μόνο, όμως είναι διασκεδαστικό να μάθεις και τι λένε τα αστέρια.

Ιδού λοιπόν τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν από τα υπόλοιπα, να τα ξαναβρούν με έναν πρώην!

Iχθύς: Ο ιδεαλιστής
Οι Ιχθείς είναι ιδεαλιστές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να γυρίσουν πίσω σε μια σχέση. «Οι Ιχθείς είναι πιο πιθανό να γυρίσουν σε έναν πρώην λέει η δημιουργός του Anmchara Astrology, Εlise Edwards, στο Elite Daily. «Είναι ιδεαλιστές, ευαισθητοποιημένοι και έχουν κάπως μεταφυσικές ικανότητες. Όποτε σκέφτονται έναν πρώην ή μια πρώην, οι Ιχθύες παίρνουν τα vibes και είναι πιθανό να πάρουν τηλέφωνο και να κάνουν τη σκέψη να ξαναγυρίσουν. Η Εdwards εξηγεί ότι οι Ιχθείς έχουν επίσης την ικανότητα να εκδηλώνουν τις επιθυμίες τους, οπότε αν θέλουν να επανασυνδεθούν με έναν παλιό έρωτα, είναι πιθανό να το κάνουν. Εάν είσαι Ιχθείς, και θέλεις πραγματικά να επιστρέψεις στον πρώην, τότε μην καθυστερείς – μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα.

Καρκίνος: Ρομαντικές καρδιές
Ο Καρκίνος επενδύει πολύ στις σχέσεις, και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να επιστρέψει σε έναν πρώην. «Νοιάζονται και τους ενδιαφέρει να δουλεύουν τη σχέση», λέει η Edwards. Μία Καρκίνος, θα μπορούσε πιθανότατα να τα ξαναβρεί με έναν πρώην και μετά αργότερα να το μετανιώσει αλλά το κάνει μόνο επειδή είναι ρομαντική. Και αυτό που τους ώθησε να συνδεθούν μαζί την πρώτη φορά να αναζωπυρώσει αργότερα τη φλόγα, ακόμη και αν η σχέση δεν είναι ακριβώς αυτό που και οι δύο θέλουν. Μια γυναίκα Καρκίνος είναι επίσης επιρρεπής στη νοσταλγία, που σημαίνει ότι μπορεί να τρέφει συναισθήματα προς έναν πρώην, κάτι που την αναγκάζει να επιστρέψει. Αυτό δεν σημαίνει ότι εάν εσύ ή ο σύντροφός σου είναι Καρκίνος, η φλόγα που θα ξανανάψει είναι λάθος. Ο καθένας είναι διαφορετικός και η αγαπησιάρικη φύση του Καρκίνου σημαίνει ότι η επιστροφή μπορεί συχνά να είναι η σωστή επιλογή.

Ζυγός: Αναζήτηση ισορροπίας
Ο Ζυγός επιδιώκει τη σταθερότητα, οπότε η επιστροφή σε μια παλιά σχέση μπορεί να τον βοηθήσει να αισθανθεί ισορροπημένος. Σύμφωνα με το Bustle.com, ο Ζυγός τείνει να μην αφήνει ποτέ πραγματικά μια σχέση και πάντα θα υπάρχει κάτι να επιστρέψει. Η Edwards επισημαίνει αυτό το συναίσθημα, αλλά επίσης προειδοποιεί ότι η γυναίκα Ζυγός μπορεί να επιστρέψει σε έναν πρώην και μετά να το μετανιώσει, γιατί είναι επίσης επιρρεπής στο να είναι ρομαντική και, ως εκ τούτου, μπορεί να αναζητήσει παλιές σχέσεις. Επίσης, ο Ζυγός είναι λιγότερο πιθανό να κρατήσει κακία και αυτή η συγκαταβατική του φύση μπορεί να τον οδηγήσει σε μια προηγούμενη σχέση.