Είσαι Αιγόκερως; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια

17.01.2021
Είσαι Αιγόκερως; Δες πώς ταιριάζεις ερωτικά με καθένα από τα υπόλοιπα ζώδια
Τα άστρα παίζουν τον ρόλο τους -και- στα ερωτικά σου. Είτε το πιστεύεις αυτό στο απόλυτό σου είτε σε μικρό κομμάτι του έχει ενδιαφέρον να δεις πώς είναι το κάθε ζώδιο ως πιθανό... ταίρι σου.

Έχουμε ήδη μιλήσει για τους ερωτικούς συνδυασμούς του Κριού, του Ταύρου, του Δίδυμου, του Καρκίνου, του Λέοντα, της Παρθένου, του Ζυγού ,του Σκορπιού και του Τοξότη. Ας δούμε σήμερα τι συμβαίνει αν ο Αιγόκερως συναντηθεί ερωτικά με κάθε ένα από τα 12 ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο του Harper's Bazaar, Jennifer Angel, και ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια με τη σειρά τους:

Πώς είναι λοιπόν η σχέση του Αιγόκερω με...

Κριό: Ο Αιγόκερως αγαπά τον ενθουσιασμό και την αλλαγή που φέρνει στη σχέση ο Κριός, αλλά είναι αντίθετοι. Ανεβαίνουν σταθερά στο βουνό για να βρουν την επιτυχία. Έχουν πολλά να διδάξουν ο ένας τον άλλον.

Ταύρο: Αγάπη, θαυμασμός, σεβασμός και κατανόηση. Μαζί για πάντα!

Δίδυμο: Ο Δίδυμος είναι χαλαρός και ο Αιγόκερως είναι απασχολημένος, μια βασική διαφορά ενέργειας. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον και ίντριγκα.

Καρκίνο: Αντίθετα ζώδια, αλλά και στους δύο υπάρχει κατανόηση και σεβασμός. Χωρίς υπερβολική παρέμβαση μεταξύ τους, αυτός μπορεί να είναι ένας αισιόδοξος συνδυασμός.

Λέοντα: Εάν οι στόχοι τους είναι ευθυγραμμισμένοι, μπορεί να λειτουργήσει, αλλιώς υπάρχει δυσκολία αν αμφότεροι αγωνιστούν για το ποιος θα πάρει τα ηνία. Και οι δύο θέλουν να πάρουν το προβάδισμα.

Παρθένο: Αυτός ο συνδυασμός των ζωδίων της γης είναι ιδανικός. Στέρεη σχέση, είναι ο ένας εκεί για τον άλλον, για πάντα.

Ζυγό: Όταν οι στόχοι είναι ευθυγραμμισμένοι και και οι δύο δουλεύουν για τα ίδια πράγματα, αυτή η ένωση πάει καλά. Μπορεί να πετύχει με δούναι και λαβείν.

Σκορπιό: Και οι δύο αγαπούν την καλή ζωή, αλλά και οι δύο θέλουν να ελέγξουν, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζητήματα. Αλλά, είναι μια ισχυρή σύνδεση αν μπορούν να συνεργαστούν.

Τοξότη: Ο σκοπός και η αποστολή τους στη ζωή μπορεί να είναι πολύ δύσκολα, κάτι που μπορεί να τους χωρίσει. Ωστόσο, το αγωνιστικό πνεύμα του Τοξότη και το αίσθημα ευθύνης του Αιγόκερω έχουν πολλά να τους διδάξουν.

Αιγόκερω: Αξιόπιστη δέσμευση με διάρκεια - όταν ο δεσμός είναι ισχυρός, είναι άθραυστος.

Υδροχόο: Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γοητεία μεταξύ τους, αλλά δεν μπορούν να συνδεθούν επαρκώς για μακροχρόνια αγάπη, αν και υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

Ιχθείς: Διαφορετικοί, αλλά μπορεί να λειτουργήσει. Η βαθιά ανάγκη του Αιγόκερω για ασφάλεια και η ικανότητα του Ιχθύ να δίνει αγάπη, τους συμπληρώνουν. Μυστηριωδώς υπέροχοι!