Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μπορούν να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για τη σχέση σου

05.06.2019
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που μπορούν να σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για τη σχέση σου
Γιατι και αυτό είναι μία τέχνη!

Yπάρχουν πολλοί που τους αρέσει να δίνουν συμβουλές για σχέσεις αλλά η γνώμη τους δεν είναι πάντα η κατάλληλη για να την ακολουθήσεις. Oι συμβουλές σχετικά με τις σχέσεις είναι καλύτερο να προσφέρονται από τα κατάλληλα πρόσωπα και ναι, υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες, σύμφωνα με την αστρολόγο του elite daily, Hannah Schneider. Στην πραγματικότητα, τα ζώδια αυτά είναι κατάλληλα στην παροχή σωστών αισθηματικών συμβουλών για διάφορους λόγους.

Τι σημαίνει όμως σωστή συμβουλή; Για παράδειγμα, κάποιος που είναι καλός στο να δίνει συμβουλές δεν πρόκειται να σου πει να «άφησε τον να φύγει» ή απλά να «σταματήσεις να ανησυχείς», θα σου δώσει όμως ένα επιχείρημα που είναι εύκολο να κατανοήσεις και να καθήσεις να σκεφτείς.

Όταν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί, η συμβουλή του θα σε καθησυχάσει ότι είναι εντάξει να αισθανεσαι με κάποιον τρόπο, επικυρώντας τα συναισθήματά σου και προτείνοντας έναν τρόπο να αποσπάσεις την προσοχή σου. Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι ιδιαίτερα συμπονετικά, με παρότρυνση και ειλικρίνεια, που τα καθιστούν τους καλύτερους συμβούλους στα «χαρακώματα» της αγάπης σου.

Εάν νομίζεις ότι είσαι καλή στο να συμβουλεύεις τους φίλους σου σε θέματα... καρδιάς, ίσως να ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Διάβασε επίσης: Οι 5 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους μεγαλύτερους άνδρες

Ιχθείς

Δυνατό σημείο: Κατανόηση

Οι Ιχθείς είναι καταπληκτικοί στο να χειρίζονται τα συναισθήματά τους, εν μέρει επειδή έχουν πολλά από αυτά. Αυτό τους κάνει ένα εκπληκτικό στήριγμα στη ζωή σου, ειδικά εάν αγωνίζεσαι να αναλύσεις αυτό που αισθάνεσαι για ένα χωρισμό από τον σύντροφο σου. Οι Ιχθείς είναι ζώδια του νερού και έχουν την αντίληψη ότι μερικές φορές το ρεύμα των συναισθημάτων μπορεί να υπερνικήσει τα πάντα. Τα καλά νέα; Μπορείς σίγουρα να βγεις με ασφάλεια στην ακτή και δεν θα αισθανθείς ποτέ ξανά με αυτόν τον τρόπο.

Τοξότης

Δύνατό σημείο: ειλικρίνεια

Οι Τοξότες μπορεί να είναι μια εκπληκτική προσθήκη σε αυτόν τον κατάλογο: Δεν είναι γνωστοί για τα συναισθήματά τους ή για την ικανότητά τους να είναι ευαίσθητοι, αλλά έχουν την ικανότητα να είναι ειλικρινείς ακόμα και όταν είναι δύσκολο.

Λόγω της ικανότητάς τους να είναι ειλικρινείς, μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι για να παρηγορήσουν τα συναισθήματά σου, αλλά σίγουρα μπορείς να υπολογίζεις σε αυτούς για να μιλήσεις με ευαισθησία και σεβασμό, κάτι που είναι μερικές φορές απαραίτητο.

Παρθένος

Δυνατό σημείο: Λογική.

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να οργανώνουν, να επιχειρηματολογούν και να κατανοούν το προσκήνιο και το παρασκήνιο οποιασδήποτε κατάστασης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν αισθάνεσαι χαμένη σε ένα μεγάλο δράμα στη σχέση σου ή προσπαθείς να συνέλθεις από έναν πρόσφατο χωρισμό. Οι Παρθένοι είναι εκπληκτικοί στην κατανόηση και την παρακολούθηση πολλών λεπτομερειών μιας κατάστασης. Μπορείς να τους διηγηθείς την πιο πολύπλοκη ιστορία και να δώσουν προσοχή στις πιο απαραίτητες λεπτομέρειες, για να σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι συμβαίνει.

Η παροχή και λήψη συμβουλών σχετικά με τις σχέσεις είναι δύσκολη και δεν πρόκειται πάντα να ακούσεις αυτό που θέλεις να ακούσεις, αλλά μερικές φορές αυτό είναι ένα σημάδι καλών συμβουλών. Τα περισσότερα ζώδια (πέραν του, Σκορπιού) είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την παροχή συμβουλών για διάφορους λόγους. Τα τρία παραπάνω ζώδια απλώς έχουν τα χαρακτηριστικά που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε περιόδους αισθηματικής αναταραχής. Ας ελπίσουμε ότι θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις τους κόμπους της καρδιάς σου.