Άστρα κι έρωτας: Πόσες ελπίδες έχουν οι σχέσεις με τα... απέναντι ζώδια;

07.06.2019
Άστρα κι έρωτας: Πόσες ελπίδες έχουν οι σχέσεις με τα... απέναντι ζώδια;
H χημεία της καρδιάς είναι τόσο συναρπαστική, τόσο απρόβλεπτη και όμως τόσο εξαντλητική. Οποιαδήποτε δύο ζώδια μπορούν να είναι μαζί εάν και τα δύο είναι πρόθυμα να επεξεργαστούν τις διαφορές τους. Τα "απέναντι" ζώδια, ωστόσο, μοιράζονται μια ιδιαίτερη έλξη από την αρχή και αντιμετωπίζουν επίσης τις ιδιαίτερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στην πορεία καθώς έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες.

Ακριβώς όπως μια μπαταρία δημιουργεί ένα ενεργοποιητικό σπινθήρα όταν συναντιούνται οι αντίθετες πολικότητες, έτσι και τα ηλιακά ζώδια που είναι πολικά αντίθετα στον ωροσκοπικό τροχό, δημιουργούν σπινθήρες που μπορούν να προκαλέσουν πάθος στις σχέσεις. Αλλά ο χρόνος που ξοδεύεις με κάποιον του οποίου η προσέγγιση της ζωής είναι εντελώς αντίθετη με τη δική σου, μπορεί να σε εξοντώσει και τελικά η μπαταρία της σχέσης σας θα πρέπει να επαναφορτιστεί. Άρα, το ερώτημα είναι, πώς μπορείς να επαναφέρεις εσύ και το απέναντί σου ζώδιο, τη σπίθα που σας έφερε μαζί και να διατηρήσετε τη φλόγα της σχέσης σας;

Το tarot.com δίνει τις δικές του απαντήσεις:

Κριός - Ζυγός

Όταν ένας Κριός συναντά έναν Ζυγό, μια σπίθα πάθους ξεπροβάλλει από μια πρωταρχική σύγκρουση μεταξύ της ακατέργαστης ενέργειας και της αχαλίνωτης σεξουαλικότητας του Κριού και της διακριτικής γοητείας και της τελειότητας του Ζυγού. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, ο σπινθήρας μπορεί να προκαλέσει φλόγες ερεθισμού, καθώς ο Κριός κουράζεται με τους λεπτούς τρόπους του Ζυγού και ο Ζυγός απελπίζεται με τις συνεχείς εναλλαγές του Κριού. Για να διατηρήσετε τη σχέση σας με πάθος και όχι με θυμό, δηλώστε μια εκεχειρία στη μάχη των φύλων και συνεργαστείτε για να δημιουργήσετε κάτι απτό: να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να χτίσετε ένα σπίτι ή να απλώς να μαγειρέψετε για το δείπνο. Οι συμπληρωματικές δεξιότητες με τις οποίες συνεισφέρετε στο συγκεκριμένο έργο, θα σας υπενθυμίσουν γιατί είστε τόσο καλός συνδυασμός.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και υγεία: Μια διαφορετική κατάταξη του ζωδιακού κύκλου

Ταύρος - Σκορπιός

Αυτός είναι ένας καυτός συνδυασμός από την αρχή. Όταν χαλαρώνουν, ο συναισθηματικός Ταύρος συγκρούεται με το πάθος του Σκορπιού και οι δύο τους εκρήγνυνται με μια φλόγα επιθυμίας. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, ο Ταύρος μπορεί να κουραστεί από την ένταση του Σκορπιού, ενώ ο Σκορπιός μπορεί να βρει τον Ταύρο λίγο χαλαρό. Παραδόξως, μπορείτε να κρατήσετε τις σπίθες που πετούν στη σχέση σας, βγαίνοντας περιστασιακά από την κρεβατοκάμαρα. Ένα απόγευμα με φίλους ή ένα βράδυ σε μια συναυλία, θα σας βοηθήσουν να δείτε ο ένας τον άλλον μέσα από μια ολόφρεσκη ματιά και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ποθήσετε ο ένας τον άλλο από μακριά.

Δίδυμος - Τοξότης

Από τη στιγμή που ο πνευματώδης Δίδυμος συναντά τον φιλοσοφημένο Τοξότη, η αμοιβαία αγάπη σας για ιδέες, προκαλεί άμεση γοητεία. Αντίθετα, οι προσεγγίσεις σας στον κόσμο του νου μπορούν να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, με τον Δίδυμο να ενοχλείται όλο και περισσότερο από τη γνωστή τάση του Τοξότη ότι τα ξέρει όλα και τον Τοξότη να ενοχλείται από την αγάπη του Δίδυμου για τη φλυαρία και το κουτσομπολιό. Μεταμορφώστε την ένταση σε γοητευτικό αισθησιασμό με αποδράσεις στις σφαίρες της φύσης και της φαντασίας. Κάντε μια βουτιά στη θάλασσα, κάντε πεζοπορία στα βουνά, πηγαίνετε μια περιπετειώδη εκδρομή ή περάστε ένα απόγευμα ακούγοντας μουσική ή βλέποντας μια ταινία. Απλά το να κάνετε κάτι διαφορετικό για λίγο, μπορεί να ανεφοδιάσει το πάθος σας και να σας δώσει νέες και συναρπαστικές ιδέες για να μιλήσετε.

Αυτό το διάβασες; Ποια είναι τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να υπεραναλύουν τα πάντα

Καρκίνος - Αιγόκερως

Όταν ο ευαίσθητος Καρκίνος που αναζητά την ασφάλεια συναντά έναν ισχυρό, σιωπηλό Αιγόκερω, δημιουργείται μια στιγμιαία έλξη. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, ο Καρκίνος μπορεί να αιθάνεται ότι αγνοείται από τον Αιγόκερω, ενώ ο Αιγόκερως μερικές φορές βλέπει τον Καρκίνο ως πολύ προσκολλημένο. Για να προφυλάξετε τη σχέση σας από την ψυχρότητα, πρέπει να θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνο σύντροφοι, αλλά εραστές. Ακολουθήστε το παράδειγμα κάθε ζευγαριού στην ιστορία των τηλεοπτικών σειρών και βγείτε από το σπίτι, στείλτε τα παιδιά στους παππούδες τους και απολαύστε ένα πραγματικό παλιομοδίτικο ραντεβού. Επιλέξτε ένα μοντέρνο εστιατόριο με λουλούδια, σαμπάνια και ρομαντικά δώρα ... και όταν επιστρέψετε στο σπίτι θυμηθείτε τις παλιές καυτές στιγμές.

Λέων - Υδροχόος

Η έλξη εκρήγνυται όταν ο Λέων, ο βασιλιάς ή η βασίλισσα, συναντά τον ασεβή Υδροχόο. Ο Υδροχόος, ο οποίος αρνείται να υποκύψει μπροστά από το βασιλιά, μαγεύει τον Λέοντα. Ο Υδροχόος θαυμάζει την ικανότητα του Λέοντα να επιβάλλεται με τον καθαρό χαρισματικό του χαρακτήρα. Με τον καιρό, όμως, ο Υδροχόος μπορεί να κουραστεί από την ανάγκη προσοχής του Λέοντα και ο Λέων αρχίζει και γκρινιάζει καθώς ο Υδροχόος αψηφά συνεχώς τις κοινωνικές συμβάσεις. Όταν είστε έτοιμοι να συγκρουστείτε, μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο. Να πάτε στο κρεβάτι. Περάστε χρόνο μακριά από τον κόσμο και απολαύστε την καθαρά φυσική πλευρά της σχέσης σας που είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να βρείτε κοινό έδαφος και να αναζωογονήσετε την έλξη σας.

Παρθένος - Ιχθείς

Η Παρθένος είναι, πάνω απ 'όλα, τακτική και πρακτική. Οι Ιχθείς κολυμπούν μέσα στην απολαυστική ζωή, αποφεύγοντας τις βαρετές ρουτινές. Όταν συναντηθούν και τα δύο ζώδια βλέπουν την προοπτική να δώσουν το ένα στο άλλο μια καινούργια διάσταση, με την Παρθένο να οργανώνει τις υποθέσεις των Ιχθύων και τους Ιχθείς να βοηθούν την Παρθένο να χαλαρώσει και να ζήσει καλύτερα. Με την πάροδο του χρόνου, όμως, η Παρθένος εξοργίζεται από την αναξιοπιστία των Ιχθύων, ενώ οι Ιχθείς παραπονιούνται για την τάση της Παρθένου να ασκεί κριτική και να ελέγχει. Μια τακτική αλλαγή σκηνικού είναι το κλειδί για να διατηρήσετε τη σχέση σας παθιασμένη. Ταξιδέψτε σε νέα μέρη, μελετήστε μια γλώσσα μαζί ή απλά επισκεφθείτε ένα νέο εστιατόριο στην πόλη. Η Παρθένος θα επωφεληθεί από την αλλαγή της ρουτίνας, ενώ οι Ιχθείς θα εκτιμήσουν την ικανότητα της Παρθένου να σχεδιάζει ένα αποτελεσματικό δρομολόγιο ή να αναλαμβάνει να κάνει τις κρατήσεις.