Ποια είναι τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς

03.06.2019
Ποια είναι τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας της χρονιάς
Για ποια ζώδια το καλοκαίρι ξεκινά με το... δεξί;

Το καλοκαίρι είναι εδώ και παρά το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για κάποιες από εμάς να αποχαιρετήσουμε την άνοιξη, υπάρχουν ακόμα, πολλά περισσότερα να περιμένουμε. Όπως, για παράδειγμα, τα τρία ζώδια που θα έχουν τον Ιούνιο ως τον καλύτερο μήνα του 2019. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η οικογένεια των ζωδίων του αέρα - Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος - σίγουρα θα περάσουν πολύ καλά αυτό το μήνα, δεδομένου του μεταβλητού χαρακτήρα του Διδύμου και της εύθραυστης φύσης του.

Όπως γράφει στο elite daily η αστρολόγος Valerie Mosa, θα υπάρξει νέο φεγγάρι στο ζώδιο των Διδύμων στις 3 Ιουνίου, και αυτός ο σεληνιακός μήνας είναι γεμάτος δυνατότητες. Επομένως, αν ψάχνεις για αλλαγή ή έχεις πρόβλημα να αναλάβεις πρωτοβουλίες, φρόντισε να ορίσεις τις προθέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Διάβασε επίσης: Ποια είναι τα 6 πιο αποφασιστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Την επόμενη μέρα, ο πλανητικός κυρίαρχος του Δίδυμου, Ερμής, μεταβαίνει στον ευαίσθητο Καρκίνο, ο οποίος με τη σειρά του θα σε φέρει πιο κοντά στον συναισθηματικό σου κόσμο. Ουσιαστικά ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο του αέρα, αλλά η αίσθηση των αστρολογικών στοιχείων της γης και του νερού θα είναι πολύ εμφανής αυτό το μήνα. Αυτό, φυσικά, σου δίνει έναν ακόμη λόγο να ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου. Η πανέμορφη Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα συναντήσει επίσης τον Ήλιο στους Δίδυμους, έτσι θα συναντήσεις και την αρμονία στις συζητήσεις και τις γενικές συναλλαγές σου.

Διάβασε παρακάτω, λοιπόν, τι σημαίνει ο Ιούνιος για τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο:

Δίδυμος

Είναι η ηλιακή σου επιστροφή, Δίδυμε. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται προς όφελός σου και αυτή είναι η ουράνια αναγέννησή σου. Εκτός από το ότι αισθάνεσαι και πάλι ο εαυτός σου, είσαι επίσης πολύ πιο διανοητικά ευέλικτη, για να μην αναφέρουμε και το τόσο γοητευτική όσο ποτέ. Σου αρέσει να είσαι σε κίνηση και αυτό ακριβώς θα κάνεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το νέο φεγγάρι στο ζώδιο σου είναι γεμάτο με πιθανότητες, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχεις τη συναισθηματική αντοχή για να ξεπεράσεις οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο σου. Είσαι έτοιμη;

Ζυγός

Με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να γεμίζουν πάνω από τον 9ο Οίκο της Γνώσης που είναι γεμάτος από περιπλάνηση, είσαι τελικά έτοιμη να κάνεις το μεγάλο βήμα και πιθανότατα θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις στη διαδικασία. Είτε πρόκειται για το γεγονός ότι παίρνεις μια απόφαση για τη ζωη σου είτε αποφασίζεις να δεχθείς μια νέα προσφορά εργασίας, γνωρίζεις πολύ καλά τις ευκαιρίες που σε περιμένουν στον ορίζοντα. Είναι πιθανόν ορισμένοι από αυτούς τους στόχους να απαιτούν μια μικρή θυσία, αλλά όπως φαίνεται, είσαι πρόθυμη να επενδύσεις στο μέλλον σου.

Υδροχόος

Έχεις τόσα πολλά για να είσαι χαρούμενη, Υδροχόε. Και με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη που ταξιδεύουν αυτόν τον μήνα, μέσα από τον εκφραστικό 5Ο Οίκο σου του ρομαντισμού, της δημιουργικότητας και του καυτού πάθους, θα είσαι πιθανόν τόσο σίγουρη όσο ποτέ. Επίσης, αν ψάχνεις για αγάπη, έχεις τύχη, καθώς αυτή η σπινθηροβόλος ενέργεια μπορεί άνετα να σου φέρει τον έρωτα που αναζητούσες απεγνωσμένα. Διαφορετικά, φρόντισε να κρατήσεις σημειώσεις για τις αυθόρμητες εμπνεύσεις σου. Θα έρθουν σαν μικρές «εκρήξεις».

Ν. Μ.