Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου

13.07.2019
Αυτά είναι τα 4 πιο παρορμητικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου
Oύτε λόγος για πρόγραμμα και σχέδια

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο: εκείνοι που σχεδιάζουν την κάθε τους κίνηση και εκείνοι που αφήνουν τα πράγματα στην τύχη. Κι ενώ οι οργανωτικοί φτιάχνουν μια λίστα υποχρεώσεων και την ακολουθούν με επιμέλεια, οι υπόλοιποι βρίσκουν πολύ πιο συναρπαστική μια ανοιχτή ημέρα γεμάτη δυνατότητες. Ενώ στους οργανωτικούς αρέσει να ξέρουν ακριβώς τι να περιμένουν, αυτοί που αφήνουν τα πράγματα στην τύχη πιστεύουν ότι τα καλύτερα πράγματα τείνουν να συμβαίνουν όταν παραδοθείς στις διαθέσεις του σύμπαντος. Πού λοιπόν ανήκεις;

Αν λοιπόν είσαι Κριός, Δίδυμος, Ζυγός ή Τοξότης, πιθανότατα δεν χρειάζεται να σου πούμε πόσο παρορμητική μπορείς να είσαι. Σίγουρα είσαι το είδος του ατόμου που θα κλείσεις την επόμενη διαθέσιμη πτήση, ανεξάρτητα από το πού κατευθύνεται. Σου αρέσει να κάνεις φίλους σε τυχαία μέρη και να σε προσκαλούν σε ραντεβού τελευταίας στιγμής.

Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τα πιο παρορμητικά ζώδια, σύμφωνα με την αστρολόγο Roya Backlund του elite daily.

Κριός: Ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς του

Στη ζωή, ο Κριός τείνει να υπάρχει εδώ και τώρα. Δεν μιλάει για το παρελθόν και δεν έχει εμμονή για το μέλλον. Αυτό το ζώδιο που κυβερνάται από τον Άρη, ακολουθεί το δρόμο με μόνο κριτήριο το ένστικτό του, και δεν μπορεί να το περιορίσει κανείς όταν του έρχεται μια όμορφη και ξαφνική ιδέα να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό. Ο Κριός βάζει όλο του το πάθος σε ότι κάνει και αν κάπου κάτι αλλάξει, τα παρατάει στα μέσα της διαδρομής.

Δίδυμοι: Προτιμούν να είναι ανοιχτοί σε όλα

Αυτό το ευμετάβλητο ζώδιο του αέρα προτιμά να πηγαίνει με την κατεύθυνση του ανέμου αντί να έχει την αίσθηση του καθήκοντος. Οι Δίδυμοι γνωρίζουν ότι η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή, οπότε γιατί να αντιστέκονται στις όμορφες ευκαιρίες όταν παρουσιάζονται; Μπορούν πάντα να δουν ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους να κάνουν κάτι και ενώ άλλοι μπορεί να επικεντρωθούν υπερβολικά στο «σωστό τρόπο», οι Δίδυμοι πάντα γνωρίζουν ότι υπάρχει κάτι άλλο.

Ζυγός: Λατρεύει να παίρνει απροσδόκητες ευκαιρίες

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσο εύκολα μπορεί να αποσπάται η προσοχή ενός Ζυγού όταν έχει μπροστά του μια λίστα καθορισμένων υποχρεώσεων; Λοιπόν, δεν είναι ότι οι Ζυγοί συνηθίζουν να αποσπώνται, είναι περισσότερο ότι το μυαλό τους ψάχνει για κρυμμένες ευκαιρίες. Θυμήσου ότι ο Ζυγός ψάχνει την ισορροπία και το να παραμένει υπερβολικά άκαμπτος στην καθημερινή του ζωή θα τον αναγκάσει να αναζητά ευκαιρίες που θα μπορούσαν πραγματικά να σημαίνουν κάτι. Αυτό το ζώδιο βάζει επίσης την ανθρώπινη σχέση πάνω απ 'όλα και κατανοεί πως η ανθρώπινη φύση είναι ρευστή.

Τοξότης: Πιστεύει ότι κάθε ημέρα είναι μια καινούργια ημέρα

Εξ ορισμού, ένας Τοξότης είναι το πιο παρορμητικό ζώδιο σε όλο τον ζωδιακό κύκλο. Αυτό είναι το απρόβλεπτο ζώδιο της φωτιάς και πότε η φωτιά ήταν προβλέψιμη; Καταλαμβάνει οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο της και η θερμότητά της αυξάνεται όταν φυσήξεις επάνω της. Γι 'αυτό ο Τοξότης είναι τόσο διάσημος για την περιπέτεια. Η ιδέα μιας τέλειας ημέρας για αυτό το ζώδιο είναι ένα αυτοκίνητο με γεμάτο ρεζερβουάρ και χωρίς προορισμό. Ποιος ξέρει πού θα καταλήξει; Ούτε ο ίδιος.