Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα κάνουν ένα γερό καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

10.02.2020
Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα κάνουν ένα γερό καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος που θα οδηγούσε σε έναν καυγά την ημέρα των ερωγευμένων; Θα μπορούσε, ασυνείδητα, να είναι ένας συνδυασμός των προσδοκιών που έχεις για την ημέρα σε σχέση με την πραγματικότητα του πώς αισθάνεσαι; Ή το ο,τιδήποτε. Ή μπορεί και να μην υπάρξει καυγάς. Χαλάρωσε. Σύμφωνα όμως με την Valerie Mesa του Elite Daily, αν ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, ας προσέχεις λίγο παραπάνω.

Κριός: Μαλώνεις πάντα ακόμα και για πλάκα

Ο καυγάς είναι το αγαπημένο σου χόμπι και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αποτελεί εξαίρεση. Στην πραγματικότητα, γνωρίζοντας ότι εσύ και ο σύντροφός σου έχετε την ελευθερία να λειτουργείτε δημιουργικά μεταξύ σας, μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίζεις να ξεσπάσεις. Είσαι πάντα πρόθυμη για μια καλή αφορμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις το χατήρι του άλλου. Αντίθετα, γνωρίζεις ότι είσαι πρόθυμη να παλέψεις για κάποιον που σε ενδιαφέρει, γι 'αυτό θα δοκιμάσεις εσκεμμένα τον Βαλεντίνο σου, έως ότου το εγώ σου πάρει το πάνω χέρι. Υπάρχει πάντα μια δικαιολογία για έναν καυγά, αλλά δεν έχεις κάθε μέρα κάποιον που νοιάζεται για σένα εκφράζοντας την αυθεντική αγάπη του.

Ταύρος: Είσαι κτητική και επιλεκτική

Πάρε το ως κομπλιμέντο ότι οι άνθρωποι - στην περίπτωση αυτή ο σύντροφός σου - δεν φαίνεται να νοιάζονται για την ακαταμάχητη αισθητική σου. Δεν έχει σημασία ότι είναι ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ειδικά όταν έχεις τέτοια επιλεκτική γεύση. Είσαι παιδί της Αφροδίτης και η ιδέα σου για ένα δώρο είναι κατά κανόνα πολύ πιο πολυτελής από ότι ο σύντροφος σου θα ήθελε να είναι, αλλά είναι όλα μέρος της γοητείας σου. Ξέρεις τι θέλεις και δεν θα σταματήσεις σε τίποτα για να το πάρεις. Απλά βεβαιώσου ότι εν τω μεταξύ δεν υποτιμάς τι πραγματικά είναι αυτό που έχει σημασία. Τα Αφροδισιακά δώρα της ομορφιάς εκφράζονται στη φυσική διάσταση και στον κόσμο που υπάρχει γύρω σου.

Σκορπιός: Τεστάρεις πάντα και με κάθε τρόπο τον σύντροφο σου

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύντροφοί σου μετατρέπονται σύντομα σε θύματα ερωτικής απογοήτευσης, Σκορπιέ. Εντάξει, αυτό είναι πραγματικά σκληρό, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι η Πλουτωνική σου διάσταση κλέβει ψυχές για μια αιωνιότητα. Ωστόσο, η προσωπικότητα σου του «όλα ή τίποτα», είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο υπονομεύεις ασυναίσθητα τις σχέσεις σου, ως τρόπο διατήρησης του ελέγχου. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το τέλειο παράδειγμα. Γνωρίζοντας ότι οι άνθρωποι γύρω σου γιορτάζουν με τους αγαπημένους τους, είναι αρκετός λόγος για να αμφισβητήσεις την ανθεκτικότητα της τρέχουσας σχέσης σου, μαζί με την προσωπικότητα του συντρόφου σου. Ακούγεται τραγικό, αλλά δεν θα μπορούσες να το κάνεις αλλιώς. Φοβάσαι να αγαπήσεις και να δώσεις τα πάντα επειδή αγαπάς πολύ πιο δύσκολα από τους περισσότερους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να διακινδυνεύσεις αυτό που έχεις ήδη. Εκτίμησε το και βάλε στην άκρη τις τοξικές σκέψεις.