Άγιος Βαλεντίνος: Πώς θα περάσεις την Ημέρα των Ερωτευμένων σύμφωνα με το ζώδιο σου

12.02.2020
Άγιος Βαλεντίνος: Πώς θα περάσεις την Ημέρα των Ερωτευμένων σύμφωνα με το ζώδιο σου
H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί πάντα έναν γλυκό πονοκέφαλο για όλους, δεσμευμένους και μη. Αλλά το 2020 θα είναι λίγο διαφορετικό. Και αυτό γιατί η αστρολογική περίσταση της Ημέρας των Ερωτευμένων, θα τρελάνει κόσμο, σύμφωνα με την Jake Register του Cosmopolitan.

Η Αφροδίτη είναι στον Κριό, στην πιο αδύναμη θέση του, καθιστώντας τη δέσμευση πιο βαρετή και τις διαφωνίες πιο συνηθισμένες. Και δεδομένου ότι η εγωκεντρικότητα του Κριού αντιπαραβάλλεται με την τάση του Λέοντα να περιστρέφονται όλα γύρω από τον εαυτό του, ο συμβιβασμός με τον συντροφο σου θα είναι πολύ σκληρός. Έτσι, εάν είσαι σε μια σχέση που έχει κάποια προβλήματα, όλα απλά θα γίνουν πιο ασταθή.

Υπάρχουν όμως και άλλα! Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα αρχίσει να βγαίνει από τη σκιώδη φάση (την ενίοτε εξίσου σκοτεινή περίοδο πριν γίνει πραγματιά ανάδρομος). Τι σημαίνει αυτό: όλα τα προβλήματά σου συσσωρεύονται από το πουθενά σε μια μέρα.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι επίσης διαβόητος στο ότι φέρνει πίσω παλιούς έρωτες και είναι αυτονόητο ότι αυτή είναι η απόλυτα χειρότερη χρονική στιγμή του έτους για αυτόν τον πρώην σου που ο νυν δεν αντέχει καν να τον βλέπει να εμφανίζεται.

Αυτός ο Βαλεντίνος, λοιπόν, θα μπορούσε να είναι σκληρός. Κάνε τις κρατήσεις σου εκ των προτέρων, όρισε όσες υπενθυμίσεις μπορείς για να παραλάβεις τα λουλούδια, μπλόκαρε τους ανθρώπους που πρέπει να μπλοκαριστούν, προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Θα είσαι καλά ... αν είσαι τυχερή.

Και αν είσαι single, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι η καλύτερη σου. Όλη η πλανητική δράση περιγράφει την τέλεια στιγμή για φλερτ και για μερικές, το καλύτερο σεξ που θα είχαν ποτέ. Έτσι, αν ψάχνεις να περάσεις καλά, αναζητώντας έναν πρώην ή έχοντας ένα αξέχαστο one-night stand, δεν είναι κακή ιδέα. Στην πραγματικότητα, είναι μια καλή ιδέα και κάτι που ονομάζεται «δικαιοσύνη».

Αυτό το έχεις δει; Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα κάνουν ένα γερό καυγά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Tι φέρνει λοιπόν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για κάθε ζώδιο:

Κριός: Μια ρομαντική βραδιά ή μια άγρια ​​νύχτα. Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φαίνεται υπέροχη.

Ταύρος: Κάνε κράτηση για χαλαρωτικό ραντεβού σε σπα, για κάθε περίπτωση.

Δίδυμοι: Θα είσαι πολύ τυχερή φέτος.

Καρκίνος: Αυτή η ημέρα σε βρίσκει σε μια συναισθηματική φάση. Προσοχή.

Λέων: Είσαι έτοιμη για μεγάλα πράγματα με το φλερτ σου, ακόμα κι αν αυτό δεν θα κάνει το ίδιο για εσένα. (Μάλλον δεν θα το κάνει).

Παρθένος: Μην υπολογίζεις να είναι και τόσο ρομαντικά τα πράγματα. Κρίμα.

Ζυγός: Η νύχτα σου θα είναι γεμάτη δράση. Προετοιμάσου!

Σκορπιός: Όχι σπουδαία πράγματα. Θα κολλήσεις με τη δουλειά.

Τοξότης: Διάθεση: ζεστή νύχτα στο σπίτι. Πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να ακυρώσεις το δείπνο στο εστιατόριο.

Αιγόκερως: Μήπως ένα αξέχαστο σεξ ως ανακούφιση από το στρες; Είναι το είδος της νύχτας που το ευνοεί.

Υδροχόος: Η κρεβατοκάμαρά σου θα είναι τόσο καυτή όσο και τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων σου.

Ιχθείς: Ο άνθρωπος σου σε σκέπτεται. Περίμενε δώρα.