Μπαίνουμε σε ανάδρομο Ερμή: Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου

15.02.2020
Μπαίνουμε σε ανάδρομο Ερμή: Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιο σου
Καλώς ήρθες στην πρεμιέρα τoυ πρώτου ανάδρομου Ερμή του 2020, που είναι και η λιγότερο αγαπημένη αστρολογική διαμετακόμιση. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της ορθολογικής σκέψης, ξεκινά την επόμενη ανάδρομη πορεία του στις 16 Φεβρουαρίου. Και μας δίνει τρεις ολόκληρες εβδομάδες για να... ταλαιπωρηθούμε, μέχρι τις 9 Μαρτίου, όπου ελπίζουμε να επιστρέψουμε σε κάποια αίσθηση ομαλότητας. Σε κάθε περίπτωση, δες παρακάτω πώς κάθε ζώδιο θα αντιμετωπίσει τον χειμωνιάτικο ανάδρομο Ερμή του 2020, σύμφωνα με τις προβλέψεις της αστρολόγου Six του Bustle.

Κριός

Ο Ερμής είναι πιθανό να σε βυθίσει σε μια περίοδο ενδοσκοπικής αναζήτησης της ψυχής σου, είτε το αισθάνεσαι είτε όχι. «Ήρθε η ώρα να σκάψεις λίγο βαθύτερα και να καταλάβεις τα βάθη του υποσυνείδητου σου, Κριέ», λέει η Six.

Ταύρος

Επανεκτιμάς τις σχέσεις που αποτελούν επί του παρόντος τον εσωτερικό σου κύκλο κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου, Ταυρίνα. «Ήρθε η ώρα να εξετάσεις βαθύτερα τους ανθρώπους (ή την έλλειψή τους) με τους οποίους έχεις αποφασίσει να περιβάλλεσαι», λέει η Six.

Δίδυμοι

Ο αναδρομος του κυβερνώντα πλανήτη σου σε προτρέπει να αναλογιστείς τις πρόσφατες επιτυχίες σου. Θα είναι χρήσιμο να εργαστείς για την ενσωμάτωση αυτών των μαθημάτων πριν αρχίσεις να προχωράς με νέους στόχους. «Κοίτα πίσω σε όλα όσα έκανες και όλα όσα θέλεις να επιτύχεις, Δίδυμε» συμβουλεύει η Six.

Καρκίνος

Ενώ τα ταξίδια μπορεί να φανούν λίγο ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων, ίσως είναι χρήσιμο να κάνετε μια πολύ μικρή απόδραση για να επισκεφτείς κάποιον που γεμίζει την ψυχή σου. «Πάρε χρόνο για να οικοδομήσεις μια βαθύτερη σχέση με αυτό που γνωρίζεις, κάτι που δημιουργεί τώρα την κατάλληλη στιγμή για ένα σύντομο ταξίδι σε ένα γνωστό σου μέρος», λέει η Six.

Λέων

Αυτός ο ανάδρομος κρατά έναν καθρέφτη στην ταυτότητά σου τώρα τελευταία, Λιονταρίνα. Σου αρέσει, όμως, αυτό που βλέπεις; «Σου δίνεται η ευκαιρία να κοιτάξεις όλα τα διαφορετικά στάδια, τις επιδόσεις σου και τα σενάρια σου», σημειώνει η Six.

Παρθένος

Η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις σου βρίσκονται κάτω από το μικροσκόπιο και αναλύεις αν τα προβλήματα βρίσκονται στη δική σου συμπεριφορά ή στη δική τους. «Είσαι αναγκασμένη να εστιάσεις στις σχέσεις ή στην έλλειψη σχέσεων στη ζωή σου», λέει η Six.

Ζυγός

Αυτός ο ανάδρομος σου ζητά να φροντίσεις τον εαυτό σου. «Ήρθε η ώρα να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου και την υγεία σου Ζυγέ», λέει η Six.

Σκορπιός

«Εάν δεν έχεις φροντίσει τον εαυτό σου, ο ανάδρομος Ερμής πρόκειται να έρθει στη ζωή σου και να σε ενθαρρύνει να δώσεις προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σου. Πρέπει να δώσεις βάρος σε ζητήματα που κρατάς μέσα σου», σημειώνει η Six.

Τοξότης

Βρίσκεσαι βαθιά μέσα σε αυτό τον ανάδρομο, Τοξοτίνα. Δεν συνηθίζεις συνήθως να μιλάς για το παρελθόν, αλλά θα διαπιστώσεις ότι διαλέγεις δυνητικά επώδυνες αναμνήσεις για να ξεκαθαρίσεις τη συναισθηματική σου ακαταστασία. «Πρόσεξε την επανάληψη των μοτίβων και ανεπίλυτων κύκλων του παρελθόντος», λέει η Six.

Αιγόκερως

Αυτός ο ανάδρομος σου προσφέρει την ευκαιρία να πατήσεις φρένο και να αποφασίσεις αν το μονοπάτι που ταξιδεύεις είναι στην πραγματικότητα εκείνο που θέλεις να βρίσκεσαι. «Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς τις αξίες σου, ειδικά πριν τις μοιραστείς με τον κόσμο», σημειώνει η Six.

Υδροχόος

Αυτός ο ανάδρομος αναδεικνύει όλα τα είδη των ζητημάτων ταυτότητας για σένα, Υδροχόε. «Ήρθε η ώρα να φέρεις το πρόσωπό σου στο φως και να επιχειρήσεις μια βαθύτερη βουτιά στην κατανόηση του ποια είσαι», λέει η Six.

Ιχθείς

Με την πλειονότητα των ανάδρομων να λαμβάνουν χώρα στο ζώδιο σου, Ιχθύ, θα αισθανθείς την ενέργεια σε μερικά από τα βαθύτερα μέρη του εαυτού σου. «Το ποια είσαι είναι απόλυτα επηρεασμένο από τις εμπειρίες που βρίσκονται στο υποσυνείδητό σου», συμβουλεύει η Six.