Σήμερα [27/2/2021] έχουμε Πανσέληνο - Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

27.02.2021
Σήμερα [27/2/2021] έχουμε Πανσέληνο - Τα 3 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο
Ξεκινήσαμε τον μήνα Φεβρουάριο με την πρώτη περίοδο ανάδρομου Ερμή της χρονιάς και τώρα τον ολοκληρώνουμε με μια πανίσχυρη πανσέληνο. Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου του 2021 πραγματοποιείται σήμερα και κλείνει τον μήνα εντυπωσιακά προσφέροντας την ευκαιρία να διοχετεύσουμε την σεληνιακή μας ενέργεια. Έχουμε ήδη δει ποια ζώδια θα την "περάσουν" πιο χαλαρά τη σημερινή μέρα και ιδού ποιοι θα πρέπει να προσέχουν λίγο περισσότερο.

Παρθένος

Ως η μοναδική πανσέληνος στο ζώδιο σου φέτος, μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα νιώσεις την έντασή της, Παρθένε. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει την ταυτότητά σου και σου δείχνει νέες πλευρές του εαυτού σου, γι 'αυτό εκμεταλλεύσου αυτήν τη συναρπαστική έκρηξη εμπιστοσύνης. Βεβαιώσου ότι τα μελλοντικά σου σχέδια είναι ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Ωστόσο, μην είσαι υπερβολικά επικριτική για τον προβληματισμό σου. Δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να γίνεις ο αυθεντικός εαυτός σου, οπότε άφησε την τελειότητα, γίνε αυθεντική και άφησε τον εαυτό σου να λάμψει καθώς κάνεις σίγουρα βήματα προς τους στόχους σου.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς για να κάνεις μεγάλες κινήσεις καριέρας, Τοξοτίνα. Έχεις την τάση να βασίζεσαι στην καλή τύχη και τις ξαφνικές ευκαιρίες για να πορευθείς επαγγελματικά, αλλά αυτή η πανσέληνος, σου ζητά να αναλάβεις έναν πιο ενεργό ρόλο στην οικοδόμηση της καριέρας των ονείρων σου. Λαμβάνεις μεγάλη προσοχή στη δουλειά και τα ταλέντα σου εμφανίζονται μπροστά σε όλους, οπότε αντί να ανεβείς απλώς στην κορυφή, χρησιμοποίησε αυτήν την κατάσταση προς όφελός σου. Πού κατευθύνεσαι επαγγελματικά; Με τι ασχολείσαι στην τρέχουσα θέση σου στη δουλειά; Χρειάζονται απαντήσεις.

Ιχθείς

Με την πανσέληνο να φωτίζει τον Οίκο των συνεργασιών σου, περιμένεις ότι τα ζητήματα της ερωτικής σου ζωής θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Η δυναμική, τα μοτίβα και οι συνήθειες στις σχέσεις σου, φωτίζονται πλήρως και εμφανίζονται. Αλλά σου αρέσει αυτό που βλέπεις, Ψαράκι; Εάν όχι, δεσμεύσου να κάνεις κάποιες διορθώσεις. Έχεις την τάση να οπισθοχωρείς στον δικό σου προσωπικό φανταστικό κόσμο όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, αλλά προκάλεσε τον εαυτό σου να παραμείνεις παρούσα στον πραγματικό κόσμο. Η παράβλεψη των ρομαντικών προβλημάτων θα τα κάνει χειρότερα και αυτή η πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να τα αντιμετωπίσεις με ψηλά το κεφάλι και ρεαλιστική ευαισθησία.