Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Ποια ζώδια θα επηρεασθούν λιγότερο

26.02.2021
Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Ποια ζώδια θα επηρεασθούν λιγότερο
Μας δίνεται μια κοσμική ευκαιρία να απελευθερώσουμε ό;τι δεν μας εξυπηρετεί και αυτό έρχεται με τη μορφή της πανσελήνου του Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου. Αυτή είναι η τελευταία πανσέληνος της αστρολογικής χρονιάς, έτσι είναι η δική μας τελευταία καλή ευκαιρία να αφήσουμε τις κακές συνήθειες και τα συναισθηματικά βάρη πριν από την άνοιξη. Ενώ μερικοί από εμάς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μερικές μεγάλες προσωπικές προκλήσεις κάτω από αυτήν την πανσέληνο, τα 3 τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Φεβρουαρίου, θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν την ενέργεια με πιο χαλαρό τρόπο.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας του χάρτη σου, Διδυμάκι, οπότε είναι πιθανό να το νιώσεις με έναν βαθιά προσωπικό τρόπο. Ωστόσο, λόγω της πρακτικής ατμόσφαιρας του vibe της Παρθένου που χαρακτηρίζει αυτήν την πανσέληνο, μπορείς εύκολα να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Άρχισε να κάνεις μερικά αποφασιστικά βήματα για να συμμαζέψεις το σπίτι σου και να αξιολογήσεις το γιατί έχεις κολλήσει σε ορισμένα αντικείμενα για τόσο καιρό. Μόλις ρίξεις μια νέα ματιά σε όλα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι δεν είσαι τόσο συναισθηματική για τα υλικά πράγματα όπως κάποτε σκεπτόσουν.

Ζυγός

Μην εκπλαγείς αν η κοινωνική πεταλούδα που κρύβεις μέσα σου, φανεί σαν να κρύβεται σε ένα κουκούλι κάτω από αυτήν την πανσέληνο, Ζυγέ. Για εσένα, αυτή η πανσέληνος ευνοεί τον ήρεμο χρόνο ενδοσκόπησης, τις πνευματικές σκέψεις και την ξεκούραση. Έτσι, αντί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες στη δουλειά, ξεκαθάρισε το πρόγραμμά σου και άγγιξε τη βάση με τον εσωτερικό σου εαυτό. Νιώθεις συνδεδεμένη με την πνευματική σου πλευρά; Νιώθεις άνετα να περνάς μόνη σου χρόνο; Η τρέχουσα κοσμική ενέργεια θα σε προκαλέσει να αντιμετωπίσεις αυτές τις ερωτήσεις και να βρεις πρακτικές λύσεις.

Υδροχόος

Αυτή η πανσέληνος σου προσφέρει την ευκαιρία να ρίξεις ένα φως σε κρυμμένα και θαμμένα μέρη της ψυχής σου, Υδροχόε. Εάν κάνεις μια προσπάθεια να γίνεις πραγματική με τον εαυτό σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν την πανσέληνο για να δώσεις στον εαυτό σου μια συναισθηματική εκκαθάριση. Φαντάσου την αλήθεια, κάλυψε τις υποσχέσεις σου και εξόφλησε τα χρέη σου. Αναλύοντας όλα τα ευάλωτα κομμάτια του εαυτού σου κάτω από ένα σεληνιακό μικροσκόπιο, μπορεί να σε βοηθήσει να αφήσεις τη ντροπή και άλλα συναισθηματικά βάρη που σε εγκλωβίζουν.