Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

02.11.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας
Ο Νοέμβριος είναι ένας από εκείνους τους μήνες όπου ότι κι αν κάνουμε δεν μπορούμε να αποβάλλουμε την αίσθηση ότι η νύχτα και το σκοτάδι γίνονται εντονότερα. Για τα τρία ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας, αυτή θα είναι μια καταθλιπτική εποχή, ανεξάρτητα από το αν οι μέρες είναι καλές ή όχι. Κουράγιο όμως... Μήνας είναι, θα περάσει!

Κριός
Αν υπάρχει μια εποχή του χρόνου, Κριέ, που είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση, αυτή είναι
τώρα. Εδώ θα ξεπεράσεις όλα όσα πήγαν στραβά φέτος. Και η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαν όλα
κακά αυτή τη χρονιά.
Η πανσέληνος, η οποία τυχαίνει να είναι και έκλειψη Σελήνης, θα σε κάνει να νιώσεις
σχεδόν αποτυχημένη, γιατί θα κρίνεις τον εαυτό σου σκληρά. Για κάποιαν σαν κι εσένα που σκέφτεται τόσο πολύ τον εαυτό της, θα είσαι πολύ σκληρή μαζί του μέχρι τα μέσα του μήνα.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας​

Λέων
Εσύ, όπως και ο φίλος σου στα ζώδια της φωτιάς, ο Κριός, περιμένεις την απογοήτευση που δεν πήρες αυτό που ήθελες φέτος. Μπορεί να βίωσες κάποια άσχημη συμπεριφορά, χάρη στον Ήλιο του Σκορπιού και την επίδρασή του σε ορισμένα άτομα στη ζωή σου και αυτό είναι πραγματικά καταθλιπτικό για
εσένα.
Η δική σου συμπεριφορά δεν αμφισβητείται. πραγματικά κάνεις το καλύτερό σου και το
ξέρεις και αυτό δεν είναι λάθος. Δεν είσαι όμως υπεύθυνη για τη συμπεριφορά των άλλων και λόγω της μεγαλόψυχης λάμψης σου, θα γίνεις στόχος εχθρότητας, για τους άλλους.

Πόση ώρα μπορεί να μείνει το γιαούρτι εκτός ψυγείου

Αιγόκερως
Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της, θα είσαι και εσύ εκεί για να γιορτάσεις τις απώλειες και τις αποτυχίες σου. Είσαι τόσο τελειομανής και με την προσωπικότητά σου προσανατολισμένη στον στόχο και οτιδήποτε δεν χαρακτηρίζεται ως «ολοκληρωμένο», θεωρείται για εσένα ως αποτυχία.
Η μη ολοκλήρωση είναι ο πυρήνας αυτού που περιφρονεί ο Αιγόκερως και δεν έχει σημασία αν αυτό συμβεί από λάθος κάποιου άλλου ή δικό του. Στη δουλειά θέλει τελειότητα.

Ο Ερμής στον Ζυγό, στις 5 Νοεμβρίου, μπορεί να σε κάνει να πεις ψέματα σε κάποιον για κάτι που θα προτιμούσες να μην αντιμετωπίσεις και η ιδέα και μόνο του ψέματος, είναι τόσο βάρος για εσένα που το μόνο που θα προκαλέσεις στον εαυτό σου είναι θλίψη.

Και να αναφέρουμε ότι τα αισθήματα για το τέλος της χρονιάς είναι πολύ αληθινά για εσένα. Θα γεμίσεις με αναμνήσεις από αυτούς που έχεις χάσει και όλες τις καλές στιγμές που έχεις μοιραστεί με τους ανθρώπους.