Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

01.11.2021
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ο Νοέμβριος φαίνεται μερικές φορές δύσκολος όσον αφορά στα συναισθήματα και ο λόγος είναι ότι πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυτή την εποχή του χρόνου με θλίψη και χωρισμό. Το καλό αυτής της εποχής είναι ότι δεν περιοριζόμαστε στο να νιώθουμε άσχημα καθώς στην πραγματικότητα, μερικές από εμάς, ειδικά όσες γεννηθήκαμε αυτήν την περίοδο, αισθανόμαστε ανανεωμένες και γεμάτες ενέργεια, σαν να πρόκειται να συμβεί κάτι σπουδαίο, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι είναι. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας υπέροχος μήνας για όλα τα ζώδια, αλλά τα πράγματα πάνε καλύτερα για τα τρία παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Το πρώτο μισό αυτού του μήνα μπορεί να είναι ομαλό, αλλά κατά το δεύτερο μισό θα αρχίσεις να λάμπεις. Και, ήρθε η ώρα για σένα.

Πάντα τα πας καλά τον Νοέμβριο και όσο πιο κοντά πλησιάζεις στην εποχή του Τοξότη, τόσο πιο καλύτερα θα είσαι.

Τώρα, η περίοδος του Σκορπιού θα σε επαναφέρει στη δουλειά, οπότε αν περιμένεις να ολοκληρώσεις μια συγκεκριμένη δουλειά, αυτό θα συμβεί πριν από τις 14 Νοεμβρίου και καλή τύχη με αυτό, γιατί όπως αποκαλύπτουν τα αστέρια, είναι μια καλή φάση για εσένα και χρειάζεσαι αυτού του είδους τη δουλειά σε αυτό το σημείο.

Είσαι Δίδυμος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο

Τοξότης

Είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που νιώθουν ότι τους ανήκει ο μήνας που γεννήθηκαν και αν γεννηθήκες τον Νοέμβριο, τότε ο ουρανός είναι το όριο. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να νιώσει άσχημα, ούτε λεπτό, κάτι που αποδεικνύει ότι όλα είναι στο μυαλό.

Στις 19 του μήνα, θα βιώσεις μια πανσέληνο, η οποία τυχαίνει να είναι και έκλειψη Σελήνης, δηλαδή εκπρόσωπος του πεπρωμένου και της ελπίδας. Και αυτό σημαίνει πολλά για σένα, Τοξοτίνα.

Ο Νοέμβριος δεν σε απογοητεύει και αυτές οι μέρες θα είναι τόσο στοχαστικές όσο και προορισμένες για επιτυχία και ευτυχισμένες στιγμές.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολη η περίοδος του Σκορπιού

Υδροχόος

Εξακολουθείς να ζεις μια περίοδο ικανοποίησης χάρη στον Δία στον Υδροχόο, ο οποίος λειτουργεί ως βοηθός στην ψυχική σου κατάσταση. Αυτός είναι ο μήνας που δεν σε ενοχλούν τα μικροπράγματα.

Ο Ερμής στον Τοξότη θα γίνει φίλος σου αυτόν τον μήνα, Υδροχόε, καθώς σου επιτρέπει την ελευθερία έκφρασης που τόσο ζητάς - ειδικά στην ερωτική σου ζωή.

Εάν είσαι κάποια που δημιουργεί τότε η δημιουργία σου θα γνωρίσει επιτυχία αυτόν τον μήνα.