Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Νοέμβριο

03.11.2021
Ποιοι πλανήτες θα είναι ανάδρομοι τον Νοέμβριο
Όταν ένας πλανήτης αρχίζει να κινείται προς τα πίσω, μέσω της περιήγησής του στον ζωδιακό κύκλο λέμε ότι βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση και σε αυτή την κατάσταση έχει την τάση να κάνει τη ζωή μας δύσκολη, από λίγο έως πολύ. Ευτυχώς, μόνο τρεις πλανήτες θα είναι ανάδρομοι κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι τα πράγματα θα είναι σχετικά... ανεκτά! Ωστόσο, το ότι η ανάδρομη ενέργεια δεν θα είναι έντονη, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νοέμβριος θα είναι μια εντελώς εύκολη υπόθεση. Στην πραγματικότητα, με μια έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που θα συμβεί στις 19 Νοεμβρίου, είναι εύκολο να καταλάβεις ότι υπάρχει κάποια σχετική ανησυχία μπροστά μας. Ιδού μερικές πληροφορίες που καλό είναι να έχεις.

Ποσειδώνας (25 Ιουνίου έως 1 Δεκεμβρίου)

Ο Ποσειδώνας θεωρείται εξωτερικός πλανήτης, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ήδη ανάδρομος για περίπου μισό χρόνο. Με άλλα λόγια, ο ανάδρομος Ποσειδώνας δεν είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί επειδή είσαι ήδη εξοικειωμένη με αυτήν την ενέργεια. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, της πνευματικότητας, της εξαπάτησης και της φαντασίας. Όταν ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, μπορεί να νιώσεις μια ακόμα πιο δυνατή σύνδεση με τον εσωτερικό σου κόσμο καθώς βαθιές αλήθειες βγαίνουν αργά στην επιφάνεια.

Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος θα είναι ο χειρότερος μήνας

Χείρωνας (15 Ιουλίου έως 19 Δεκεμβρίου)

Αν και ο Χείρωνας έχει μεγάλη σημασία στον ζωδιακό κύκλο, δεν θεωρείται πλανήτης επειδή είναι τεχνικά ένας αστεροειδής. Ωστόσο, ο ανάδρομος Χείρωνας θα εξακολουθεί να αφήνει το σημάδι του πάνω σου. Στην αστρολογία και την ελληνική μυθολογία, ο Χείρωνας είναι γνωστός ως ο «πληγωμένος θεραπευτής», επειδή αντιπροσωπεύει τη βαθύτερη πληγή σου και τις συνεχείς προσπάθειές σου να επουλώσεις αυτήν την πληγή. Όταν ο Χείρωνας είναι ανάδρομος, μπορεί να αισθάνεσαι ακόμη πιο ευαίσθητη από το συνηθισμένο, επειδή μπορεί να είσαι πιο συντονισμένη με την ευαλωτότητά σου.

Ποια είναι τα δύο ζώδια που μπορούν να κάνουν την τέλεια σχέση

Ουρανός (19 Αυγούστου έως 18 Ιανουαρίου 2022):

Όταν ο Ουρανός μπαίνει στο προσκήνιο όλα μπορούν να συμβούν. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της επανάστασης, της εξέγερσης και της ξαφνικής αλλαγής. Ο Ουρανός λατρεύει να καταρρίπτει μακροχρόνιες παραδόσεις, δεσμεύσεις και κανόνες μόνο και μόνο για να ταρακουνήσει τα πράγματα. Ενώ ο ανάδρομος Ουρανός βρίσκεται σε εξέλιξη, μπορεί να αισθανθείς την επιρροή του σε ένα περισσότερο εσωτερικό και όχι σε εξωτερικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι ο ανάδρομος Ουρανός είναι μια όμορφη στιγμή για να εργαστείς για να αποδεχθείς αυτό που σε κάνει μοναδική και να προστατέψεις την ανεξαρτησία σου.