Γίνε θεά του στιλ με οδηγό τα άστρα (Μέρος B')

23.08.2010
Θέλεις να αλλάξεις το στιλ σου αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις τελικά τι στιλ είναι αυτό που σου ταιριάζει; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και με τη βοήθεια των άστρων

Θέλεις να αλλάξεις το στιλ σου αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις τελικά τι στιλ είναι αυτό που σου ταιριάζει; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και με τη βοήθεια των άστρων να βρεις αυτό το στιλ που αναδεικνύει καλύτερα το χαρακτήρα σου, σε κάνει να νιώθεις τέλεια και είναι ενδεικτικό της προσωπικότητας σου!

Ζυγός: η χαρά της αρμονίας Η αρμονία είναι το κλειδί και στο ντύσιμο σου! Το ντύσιμο σου χαρακτηρίζεται από την αρμονία και ξέρεις πάντα ποιες γραμμές κολακεύουν το σώμα σου! Είτε πρόκειται για καθημερινό ντύσιμο ή για βραδινό έχεις ένα πράγμα στο νου σου: τι θα ταιριάξεις με τι, ποια φούστα με ποια μπλούζα , ποιο χρώμα με ποιο και γενικά δε θα σε δει κανείς ποτέ να φοράς οτιδήποτε κραυγαλέο ή κιτς! Τα χρώματα σου είναι το μπλε, το τριανταφυλλί αλλά και το μαύρο που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ασφαλείς συνδυασμούς.

Σκορπιός: είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που ντύνεσαι! Το στιλ σου αποπνέει ένα αέρα σεξουαλικότητας -αφού έχεις τη φήμη του ζωδίου που αποπνέει έντονη σεξουαλικότητα- και το ντεκολτέ ή το σκίσιμο είναι ότι πρέπει για να αναδείξεις όσο γίνεται καλύτερα τη σεξουαλικότητα σου. Έντονο κόκκινο - του πάθους-μυστηριώδες μαύρο και σκούρο καφέ αναδεικνύουν την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου.

Τοξότης: απλή και καθημερινή! Κομψές γραμμές που είναι βολικές από το ταξίδι για το νησάκι μέχρι το γραφεί, το μόνο σίγουρο είναι τα σορτσάκια, τα τοπάκια είναι το στιλ σου αφού όπου και αν τα βάλεις δεν πρόκειται να τσαλακωθούν και θα μπορείς άνετα να τα φορέσεις. Μοβ, μπλε, λαδί και πράσινο αναδεικνύουν την άνετη πλευρά του εαυτού σου!

Αιγόκερως: κλασική και σικ! Το μικρό μαύρο φόρεμα φτιάχτηκε ίσως αποκλειστικά για εσένα που ως κλασική αιγόκερως λατρεύεις τη μόδα και είσαι καλλιτεχνική φύση. Στην ντουλάπα σου έχεις ορισμένα διαχρονικά, κλασικά κομμάτια που σε έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιπτώσεις αν και προτιμάς να διαλέγεις προσεκτικά τι θα φορέσεις σε κάθε περίσταση. Είσαι έξυπνη και λατρεύεις να κάνεις διάφορους συνδυασμούς αλλά και να αλλάζεις αγαπημένα σου κομμάτια έτσι ώστε να τα ξαναφορέσεις. Το ευκολοφόρετο γκρι και το κλασικό μαύρο "παίζουν" πολύ στην ντουλάπα σου, ακριβώς γιατί μπορούν εύκολα να συνδυαστούν σχεδόν με ολόκληρη τη χρωματική παλέτα!

Υδροχόος: εκκεντρική σα χαρακτήρας είσαι ο ορισμός της καινοτομίας και σε ζητήματα μόδας! Δ ε φοβάσαι να τολμήσεις και να φορέσεις ακριβώς ότι σου έρχεται στο μυαλό και τυα αέρινα και αραχνοΰφαντα υφάσματα είναι ότι πρέπει για να ενισχύσεις την αέρινη φύση σου! Μπορεί να σοκάρεις ή να κάνεις όλα τα βλέμματα να πέφτουν σα βροχή επάνω σου αλλά ποτέ δε θα γίνεις βαρετή! Είσαι αντισυμβατική και στο ντύσιμο και τα ζωηρά χρώματα είναι αυτά που σου ταιριάζουν από έντονα κόκκινα, καλοκαιρινά τιρκουάζ, δροσερά κίτρινα και όποιο άλλο χρώμα θες να φορέσεις!

Ιχθείς: θέλεις μέσα στα ρουχαλάκια σου να νιώθεις όμορφα , επομένως δεν έχεις παρά να φορέσεις όσα ρούχα σε κάνουν να νιώθεις έτσι ακριβώς! Αγαπάς τα ζωηρά χρώματα που σου χαρίζουν ενέργεια και τα αξεσουάρ είναι ο τρόπος για να μετατρέψεις ένα βαρετό ντύσιμο σε πολύ λαμπερό. Επειδή τις περισσότερες φορές ντύνεσαι ανάλογα με τη διάθεση και χαμαιλεοντίζεις αλλάζοντας διαρκώς στιλ και ρούχα, αυτό που έχουμε να προτείνουμε είναι να το κρατήσεις. Εξάλλου το όλο νόημα του στιλ είναι να σε κάνει να είσια ο εαυτός σου!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη