Μάθε τι σου επιφυλάσσει η έκλειψη της παραμονής

21.12.2009
Στις 31 Δεκεμβρίου φέτος εκτός του ότι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το 2010 πραγματοποιείται και η ζ’ έκλειψη του 2009 στις 21:22’:41’’ ώρα Ελλάδος και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη! Γενικά , αυτή η έκλειψη δεν είναι παρά μερική έκλειψη της σελήνης και θα επηρεάσει θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Κάθε έκλειψη σελήνης σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής φύσεως μιας και υπάρχει η τάση να βλέπουμε τα πράγματα πιο συναισθηματικά. Για να μάθεις περισσότερα για την έκλειψη και το πώς θα σε επηρεάσει δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω!

Στις 31 Δεκεμβρίου φέτος εκτός του ότι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το 2010 πραγματοποιείται και η ζ’ έκλειψη του 2009 στις 21:22’:41’’ ώρα Ελλάδος και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη! Γενικά , αυτή η έκλειψη δεν είναι παρά μερική έκλειψη της σελήνης και θα επηρεάσει θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Κάθε έκλειψη σελήνης σχετίζεται με θέματα συναισθηματικής φύσεως μιας και υπάρχει η τάση να βλέπουμε τα πράγματα πιο συναισθηματικά. Για να μάθεις περισσότερα για την έκλειψη και το πώς θα σε επηρεάσει δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω !

Κριός: αυτή η έκλειψη σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα καθώς προσπαθείς να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην ανάγκη σου για ασφάλεια και τα μελλοντικά φιλόδοξα σχέδια σου. Έτσι, η έκλειψη του Δεκεμβρίου σε σπρώχνει στα άκρα συναισθηματικά και έχεις μια τάση να εκφράζεις τα συναισθήματα σου λέγοντας πράγματα που σε κανονικές συνθήκες θα κράταγες για τον εαυτό σου.

Ταύρος: το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει λίγο μελαγχολική αφού αναθεωρείς τα πιστεύω σου και τα μελλοντικά σου πλάνα γενικότερα! Κάνεις πολύ έντονες συναισθηματικά κουβέντες και έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις την αλήθεια πράγμα που σε ανταμείβει όσο δύσκολο και αν είναι φαινομενικά! Κερδίζεις την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των άλλων ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παραμείνεις άνετη!

Δίδυμοι: ετοιμάσου να φτάσεις στα άκρα! Από εδώ και πέρα σου αποκαλύπτονται αλήθειες για ορισμένα πολύ σημαντικά άτομα για εσένα. Εσύ αφήνεις πίσω σου τις ανασφάλειες σου και με τη βοήθεια της έκλειψης και της νέας χρονιάς που έρχεται επανεξετάζεις αυτά που πραγματικά θέλεις.

Καρκίνος: αυτή η έκλειψη σε επηρεάζει πάρα πολύ και σε προκαλεί να ξαναδημιουργήσεις τις σχέσεις σου! Σημαντικές συζητήσεις για άλυτα εδώ και καιρό θέματα θα σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις το τοπίο αν έχεις για γνώμονα τη λογική σου. Μην ξεχνάς τα όρια σου!

Λέων: η επιθυμία σου να αποσύρεσαι αντί να οργώνεις τα πάρτι είναι η φυσική σου αντίδραση αφού γίνεσαι πιο σκεπτική τις τελευταίες μέρες του χρόνου. Το πιο πιθανό είναι ότι είσαι πολύ απασχολημένη αυτές τις μέρες και δε βρίσκεις χρόνο ούτε να ανασάνεις. Προσπάθησε να ηρεμήσεις όσο γίνεται.

Παρθένος: αυτή η έκλειψη μπορεί να σημαίνει για εσένα ένα χωρισμό από ένα φίλο ή ίσως και ένα συνάδελφο. Προσπάθησε να μετατρέψεις το θυμό σου σε δημιουργικότητα αν δε θέλεις να μετανιώσεις αργότερα και όλα θα πάνε καλά!

Ζυγός: το πιο πιθανό είναι ότι νιώθεις κουρασμένη και εξοντωμένη ειδικά συναισθηματικά! Μην τα παρατάς όμως! Απλά χρειάζεσαι χρόνο για να ηρεμήσεις ενώ οι φιλοδοξίες σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις αφού περάσει η έκλειψη. Ετοιμάσου γιατί η ζωή σου από εδώ και εμπρός μόνο βαρετή δε θα είναι!

Σκορπιός: αυτή η έκλειψη σου φέρνει την ευκαιρία που περίμενες! Η ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρα σου είναι τώρα εδώ! Κανόνισε τις υποθέσεις σου και φρόντισε ταυτόχρονα να περνάς καλά!

Τοξότης: αυτή η έκλειψη σε κάνει και... κόβεις λίγο ταχύτητα, αφού συνειδητοποιείς ότι η καλοσύνη και η ασφάλεια είναι πολύ πιο σημαντικά αυτή τη στιγμή. Άφησε στην άκρη τα αισθήματα αν θέλει να κάνεις τη σχέση σου πιο ποιοτική.

Αιγόκερως: συναισθηματικά ότι προσπαθούσες να θάψεις βαθιά, βγαίνει στην επιφάνεια τώρα ακριβώς πάνω στην αλλαγή του χρόνου! Αν καταλάβεις τι είναι αυτό που δε θέλεις θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις ένα νέο πλάνο! Η λέξη που πρέπει να έχεις αυτή τη στιγμή στο μυαλό σου δεν είναι άλλη από: προσοχή, ειδικά όταν εκφράζεις τις ανάγκες σου!

Υδροχόος: αρχίζεις να σκέφτεσαι τώρα με την έκλειψη αν ικανοποιούνται οι ανάγκες σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σκέφτεσαι ή να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου στην παρούσα εργασία σου ή να ψάξεις αλλού για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον και αυτό είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση: την επιτυχία! Απόλαυσε το!

Ιχθείς: είσαι απρόσεκτη κοινωνικά και μην ξεχνάς ότι αυτό μπορεί να σου στοιχίσει αργότερα. Σε περιμένει μια δύσκολη απόφαση αισθηματικής φύσης ή ενός δημιουργικού σχεδίου αλλά παρ’ όλα αυτά μην ξεχνάς ότι το να παίρνεις τον έλεγχο μιας κατάστασης είναι πολύ καλύτερο από το να την αφήνεις να αιωρείται.

Από την Ελένη Αναστασάκη