Γίνε στιλάκι με τη δίαιτα της Σελήνης!

31.03.2010
Θες να χάσεις τα κιλάκια που πήρες το Πάσχα αλλά δεν ξέρεις πώς; Τώρα δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να δεις σε τι φάση είναι η σελήνη και να χάσεις μια για πάντα τα περιττά κιλά! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να φτιάξεις το κορμί των ονείρων σου με τη βοήθεια του φεγγαριού.

Θες να χάσεις τα κιλάκια που πήρες το Πάσχα αλλά δεν ξέρεις πώς; Τώρα δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να δεις σε τι φάση είναι η σελήνη και να χάσεις μια για πάντα τα περιττά κιλά! Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να φτιάξεις το κορμί των ονείρων σου με τη βοήθεια του φεγγαριού.
Λίγα λόγια για τη δίαιτα

Ένας από τους αρχαιότερους, υγιεινότερους και φυσικότερους τρόπους να χάσεις τα περιττά κιλά και να μην τα ξαναπάρεις δεν είναι άλλος από τη δίαιτα του φεγγαριού! Δε σου ακούγεται εντυπωσιακό ότι μπορείς να χάσεις μέχρι και 3 κιλά μέσα σε μια μέρα;

Το μυστικό: είναι η 24ωρη νηστεία μόνο με υγρά η οποία ξεκινάει ακριβώς τη στιγμή που η σελήνη περνάει σε μια από τις 4 φάσεις της.

Τα κιλά που θα χάσεις δε θα τα ξαναπάρεις μετά γιατί η δίαιτα αυτή βασίζεται στη θεωρία ότι τα σωματικά υγρά ακολουθούν το ρυθμό της παλίρροιας , την οποία κυβερνάει η Σελήνη! Με την έλξη που ασκεί η Σελήνη στο υγρό στοιχείο , αυξάνεται η αποβολή τοξινών και μειώνεται η κατακράτηση , δράση που συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες , μετά την ημέρα της νηστείας. Η αποχή από στερεά τροφή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι το μυστικό για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου και άρα χάνεις βάρος , αλλά η αποτοξίνωση έχει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα: χαρίζει απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα σου!

Με την επανάληψη της δίαιτας στις επόμενες αλλαγές φάσης της σελήνης (με ανώτατο όριο τους έξι μήνες) μπορείς να χάσεις όσα κιλά θέλεις αλλά κυρίως να σταθεροποιηθείς στο νέο σου βάρος , αρκεί βέβαια να προσέξεις τη διατροφή σου τι επόμενες μέρες!

Τιπ: απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνεις τη συγκεκριμένη δίαιτα είναι να είσαι απόλυτα υγιής έτσι ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου!

Στο ημερολόγια του Άστρα & Όραμα θα βρεις ποια αλλαγή φάσης της Σελήνης σε βολεύει ως μέρα και ώρα έναρξης και ξεκίνησε! Θυμήσου ότι από τη μέρα που θα ξεκινήσει τη δίαιτα, δεν πρέπει για 24 ώρες να φας τίποτα άλλο εκτός από νερό! Όσο αυστηρό και να σου ακούγεται το πρόγραμμα , μη φρικάρεις! Μπορείς να έχεις φάει κανονικά μέχρι και το τελευταίο λεπτό πριν την έναρξη της νηστείας , χωρίς υπερβολές.

Η 24ωρη νηστεία: το "μενού" της 24ωρης νηστείας απαιτεί να καταναλώσεις γύρω στα 5 λίτρα νερό σε αυτό το διάστημα! Εκτός από νερό και κάθε είδους χυμοί φρούτων ή λαχανικών επιτρέπονται. Τα φρούτα φρόντισε να είναι εποχής ενώ όσο και να σου αρέσει η μπανάνα, καλό είναι να την αποφύγεις στη διάρκεια αυτής της δίαιτας. Τα αφεψήματα από βότανα όπως είναι λογικό επιτρέπονται ενώ πρέπει να φροντίσεις να καταναλώνεις τον καφέ με μέτρο. Ξέχασε για όσο κάνεις τη δίαιτα το γάλα, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά και όλα θα είναι σούπερ!

Τιπ: ξεκίνησε τη νηστεία όταν η Σελήνη είναι στη χάση- στο τρίτο ή στο τελευταίο τέταρτο- και βρίσκεται στον κριό , το λέοντα , την παρθένο , τον τοξότη ή τον υδροχόο γιατί τότε η απώλεια βάρους είναι μεγαλύτερη!

Διάβασε περισσότερα για τη δίαιτα της Σελήνης στο Άστρα & Όραμα Απριλίου που κυκλοφορεί και φτιάξε το κορμί που πάντα ονειρευόσουν!

Από την Αλεξάνδρα Φιάδα

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη