Ο ανάδρομος Ερμής του Απριλίου 2010

07.04.2010
Από την Κυριακή, 18 Απριλίου 2010, η επικοινωνία μας θα γίνεται με παράσιτα για μια ακόμη φορά, αφού ο πλανήτης της, ο Ερμής θα μπει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζοντας ότι έχει να κάνει με συνεννοήσεις, ταξίδια, ραντεβού, το ίντερνετ και την τεχνολογία για τρεις εβδομάδες, μέχρι τις 11 Μαΐου.

Από την Κυριακή, 18 Απριλίου 2010, η επικοινωνία μας θα γίνεται με παράσιτα για μια ακόμη φορά, αφού ο πλανήτης της, ο Ερμής θα μπει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζοντας ότι έχει να κάνει με συνεννοήσεις, ταξίδια, ραντεβού, το ίντερνετ και την τεχνολογία για τρεις εβδομάδες, μέχρι τις 11 Μαΐου. Για να είσαι λοιπόν προετοιμασμένη, διάβασε πώς θα σε επηρεάσει αυτός ο ανάδρομος ανάλογα με το ζώδιο σου, αλλά και με τον ωροσκόπο σου!

Κριός: πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή , πέρα από τον τομέα της επικοινωνίας και σε ότι σχετίζεται με την υγεία και τη δουλειά σου. Δώσε μεγάλη προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που μπορεί να πάρεις αυτή την εποχή και μη "σκαλίζεις" τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ασχολήσου λιγάκι με το budget σου και υπολόγισε τα έσοδα και τα έξοδα σου , έτσι ώστε να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Άφησε στην άκρη για τώρα οποιαδήποτε ιδέα σου εμπεριέχει οικονομικό ρίσκο, γιατί το τελευταίο πράγμα που σου χρειάζεται είναι να βρεθείς ξαφνικά να χρωστάς της Μιχαλούς και όλα θα πάνε καλά!

Ταύρος: η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σου αφορά την επικοινωνία σου με το σύντροφο ή τα παιδιά σου αλλά σχετίζεται και με οικονομικά ζητήματα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς από την κρίση σου γιατί αυτό το διάστημα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για τα οικονομικά αλλά και για τα προσωπικά σου! Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και η γλώσσα του σώματος, μιας και υπάρχει η τάση να "δίνεις" προς τα έξω ανάμεικτα μηνύματα! Πολλοί δικοί σου άνθρωποι μπορεί να πιστέψουν ότι είσαι λίγο απόμακρη συναισθηματικά μιας και μπορεί να φαίνεσαι δυσπρόσιτη στα μάτια τους ή αυτά που λες να "βγαίνουν" με λάθος τρόπο. Προσπάθησε να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο σου απέναντι στους άλλους όχι σχετικά με το αν είναι αντιπροσωπευτικός όσων θέλεις να πεις, αλλά σχετικά με το αν λειτουργεί υπέρ ή κατά σου.

Δίδυμοι: η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει βασικά την εικόνα σου που βγαίνει προς τα "έξω" αλλά και τη σχέση σου με την οικογένεια σου. Μιας και ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνάει το ζώδιο σου, η ανάδρομη πορεία του σε επηρεάζει αρκετά. Τώρα και όσο η πορεία του πλανήτη της επικοινωνίας είναι σε ανάδρομη πορεία, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την οικογένεια σου και φρόντισε να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία με τα μέλη της οικογένειας σου. Η διαίσθηση σου είναι σε πρώτο πλάνο τώρα και καλά θα κάνεις να μη στηρίζεσαι 100% σε αυτή! Προσπάθησε να μην κρίνεις τους άλλους αλλά και όταν μιλάς για τον εσωτερικό σου κόσμο φρόντισε να είσαι αρκετά προσεκτική ή ακόμη καλύτερα πάρε το χρόνο σου να ξανασκεφτείς τα πράγματα πριν ανοίξεις το στοματάκι σου!

Καρκίνος: η προσωπική επικοινωνία αλλά και ότι έχει να κάνει με το παρελθόν σου θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Μέχρι τώρα η διαίσθηση σου μπορεί να έβγαινε αληθινή αλλά τώρα πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτική. Δώσε μεγάλη προσοχή όταν παρουσιάζεις τι ιδέες σου ή όταν γράφεις γράμματα, γιατί μπορεί να παραλείπεις πράγματα. Δώσε μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία με τους φίλους ενώ μην εκπλαγείς αν προγραμματισμένες συναντήσεις ακυρωθούν. Η επικοινωνία με τους φίλους σου δυσκολεύει ενώ άνθρωποι από το παρελθόν σου υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σου και να φέρουν τα πάνω-κάτω!

Λέων: τα οικονομικά σου αλλά και η επικοινωνία με φίλους επηρεάζονται λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις οικονομικές πρωτοβουλίες αυτές τις μέρες και μην παίρνεις πολύ προσωπικά αυτά που σου λένε οι γύρω σου. Η επικοινωνία με του συναδέλφους σου και τους ανωτέρους σου για εργασιακά θέματα είναι λίγο ευάλωτες , γι’ αυτό ξέχασε την αύξηση για τώρα! Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη μπορείς σε αυτά που λες έτσι ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για παρεξηγήσεις. Μια τάση αναθεώρησης θα την έχεις αλλά μη βιαστείς να κάνεις πράξη όσα σκέφτεσαι!

Παρθένος: ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να επηρεάζει την καριέρα και την εικόνα σου αλλά δώσε προσοχή και στη γλώσσα του σώματος. Η πιθανότητα να παρεξηγηθείς είναι μεγάλη ενώ άσε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι έχει να κάνει με ταξίδια ή την εκπαίδευση μιας και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ζυγός: τα θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, ταξίδια και εκπαίδευση θέλουν την προσοχή σου αυτές τις μέρες! Πρόσεξε τις παρασκηνιακές κινήσεις αφού είναι μεγάλες οι πιθανότητες κάποιος να θέλει να σε κοροϊδέψει. Οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν σε ότι έχει να κάνει με δάνεια και φόρους ενώ δώσε προσοχή στις επενδύσεις που θα κάνεις τώρα γιατί μπορεί να μην έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις!

Σκορπιός: η επικοινωνία με τους φίλους απαιτεί την προσοχή σου τώρα που ο Ερμής έχει ανάδρομη πορεία. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται όταν μιλάς για οικονομικά και προσωπικά θέματα με τους φίλους σου έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στις διαπραγματεύσεις αλλά και στις τετ-α-τετ συζητήσεις σου. Μην απορήσεις αν ένας άντρας από το παρελθόν σου προσπαθήσει να σε ξαναπλησιάσει και προσπάθησε να το χειριστείς σωστά με τη σχέση σου έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρούσεις!

Τοξότης: πρόσεξε την επικοινωνία σου με το αφεντικό σου αυτή την εποχή ενώ δεν αποκλείεται να έχεις διαφωνία με ένα πολύ στενό συνεργάτη σου! Η δουλειά, η υγεία και η καθημερινότητα σου θα σε απασχολήσουν έντονα. Στο γραφείο προσπάθησε να μείνεις μακριά από τσακωμούς ενώ καλά θα κάνεις να διπλοτσεκάρεις τη δουλειά σου πριν την παραδώσεις!

Αιγόκερως: τα ταξίδια, οι νομικές υποθέσεις αλλά και η επικοινωνία σε επαγγελματικό επίπεδο θέλουν ιδιαίτερη προσοχή! Πολλά μπερδέματα μπορεί να προκύψουν στη δουλειά , αφού μπορεί να χάσεις σημαντικά έγγραφα ή μπορεί να έχεις καθυστερήσεις που οφείλονται σε συναδέλφους. Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στον προορισμό ή τις ημερομηνίες γι’ αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη! Ο έρωτας, τα παιδιά και η δημιουργικότητα σου είναι τομείς στους οποίους πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή. Την προσοχή σου χρειάζεται και η σχέση με το σύντροφο σου αφού μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Περίοδος αναθεώρησης και σκέψης είναι αυτή για εσένα ενώ δεν αποκλείεται ο σύντροφος σου να σε στήσει σε ένα ραντεβού ή να ακυρώσει κάποιες συναντήσεις σας! Μείνε ψύχραιμη και θα περάσει!

Υδροχόος: τα οικονομικά θέματα αλλά και τα πιο προσωπικά σε επηρεάζουν αυτή την περίοδο! Οι φόροι και γενικά τα οικονομικά ζητήματα θα σε αγχώσουν λιγάκι ενώ τώρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνεις αίτηση για δάνειο! Επίσης μακριά από το τζόγο αφού μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις για την τσέπη σου! Δώσε την προσοχή σου στην οικογένεια σου που σε χρειάζεται συσφίγγοντας τις σχέσεις τους μαζί τους.

Ιχθείς: η επικοινωνία που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια είναι αυτή που πλήττεται περισσότερο αυτή την περίοδο. Άφησε την υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων για αργότερα και δώσε προσοχή στα μέηλ που στέλνεις , στα γράμματα που γράφεις ή στα τηλέφωνα που κάνεις. Μπορεί σε αυτό το διάστημα να χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις σχέσεις με το περιβάλλον σου αλλά κυρίως με την οικογένεια και τους γείτονες σου. Πρόσεξε γιατί οι άλλοι μπορεί να παρεξηγούν αυτά που λες!

Από την Ελένη Αναστασάκη