Κάνε τα αρνητικά σου θετικά με οδηγό τα άστρα (Μέρος Β’)

19.04.2010
Τελευταία έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά; Μάθε πώς θα διορθώσεις τα κακώς κείμενα , μετατρέποντας τα αρνητικά σου στοιχεία σε θετικά με την πολύτιμη βοήθεια των άστρων!

Τελευταία έχεις την αίσθηση ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά; Μάθε πώς θα διορθώσεις τα κακώς κείμενα , μετατρέποντας τα αρνητικά σου στοιχεία σε θετικά με την πολύτιμη βοήθεια των άστρων!

Ζυγός: είσαι κοινωνική και εντυπωσιάζεις τους συνομιλητές σου , με όλα όσα λες. Εννοείται πώς είναι υπέροχο να μαγεύεις τους υπόλοιπους με όσα λες και κάνεις αλλά σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να επικεντρωθείς έστω και για λίγο στον εαυτό σου; Βάλ’ τα κάτω και δες εσύ τι θέλεις πραγματικά από τη ζωή σου, ξεχνώντας έστω και για λίγο πώς θα κερδίσεις το σεβασμό των άλλων! Προσπάθησε να είσαι απλά ο εαυτός σου και οι άλλοι θα σε λατρέψουν για αυτό που είσαι!

Σκορπιός: από φυσικού σου ζεις τη ζωή στο έπακρο και έχεις ανάγκη τα βαθύτερα συναισθήματα, και άρα το να αποστασιοποιηθείς λιγάκι από τα γεγονότα και να μπεις σε διαδικασία σκέψης θα χρειαστεί μια προσπάθεια παραπάνω από εσένα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρχίσεις να προπονείσαι στο να αποστασιοποιείσαι από τις καταστάσεις και να εξασκηθείς στο να συγχωρείς και να ξεχνάς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είσαι ποτέ επιφανειακή αλλά έτσι για αλλαγή προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγάκι και να απολαύσεις τα όσα έχεις!

Τοξότης: είσαι λίγο ευέξαπτη αλλά και ανήσυχη φύση και πάντα προσπαθείς να είσαι τέλεια σε οτιδήποτε κάνεις. Το ότι πρέπει να είσαι πιο πρακτική , φαίνεται να σου χαλάει λίγο το σκηνικό και προσπάθησε να μην εκλογικέυεις τόσο πολύ τα πράγματα. Σκέψου λιγότερο όχι περισσότερο τις καταστάσεις και όλα θα πάνε μια χαρά!

Αιγόκερως: πατάς γερά τα πόδια σου στη γη ενώ είσαι ευαίσθητη και πολύ φιλόδοξη! Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να ενισχύσεις την πίστη σου και να καλλιεργήσεις τα όνειρα σου έτσι ώστε να τα πραγματοποιήσεις κιόλας! Προσπάθησε να είσια πιο αισιόδοξη παρά απαισιόδοξη αλλά και πιο απρόσεκτη και όχι προσεκτική και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Είπαμε καλό είναι να τα σκέφτεσαι όλα και να προσπαθείς να είσαι πάντα τέλεια όμως βάλε λίγο παραπάνω αυθορμητισμό και χαρά στις δραστηριότητες σου και θα δεις ότι θα περνάς πολύ καλύτερα!

Υδροχόος: είσαι άνετη, σου αρέσει η μοναξιά σου ώρες- ώρες αλλά κυρίως ανεξάρτητη. Μη φοβάσαι τα συναισθήματα σου , αφού αυτά είναι που θα σε ολοκληρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη. Πολλοί σου λένε ότι είσαι στον κόσμο σου και δεν έχουν άδικο: προσπάθησε να κατεβάσεις το κεφάλι σου στο σώμα σου και όλα θα πάνε σούπερ!

Ιχθείς: είσαι ανήσυχη φύση και μπορεί να βρίσκεσαι τη μια στη θάλασσα και την άλλη στον αέρα με μεγάλη ευκολία, ενώ η στεριά είναι για εσένα η έσχατη λύση! Καλό είναι να προσπαθήσεις να μείνεις στην πραγματικότητα έστω και για λίγο , προσγειώνοντας τα όνειρα σου για λίγο !

Από την Ελένη Αναστασάκη