Ο Bono ξάφρισε το Facebook!

17.08.2011
Και τώρα ας μιλήσουμε με αριθμούς. Έτσι γιατί είναι μια καλή περίοδος να σκέφτεσαι ότι κάποιοι έχουν τέτοια ποσά στις τσέπες τους που δυστυχώς δεν είναι τρύπιες. Το Facebook είναι η πιο κερδοφόρα social ιντερνετική μπίζνα που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και οι U2 οι πλουσιότερη μπάντα αυτή τη

Και τώρα ας μιλήσουμε με αριθμούς. Έτσι γιατί είναι μια καλή περίοδος να σκέφτεσαι ότι κάποιοι έχουν τέτοια ποσά στις τσέπες τους που δυστυχώς δεν είναι τρύπιες. Το Facebook είναι η πιο κερδοφόρα social ιντερνετική μπίζνα που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και οι U2 οι πλουσιότερη μπάντα αυτή τη στιγμή σύφμωνα με τις γνωστές μετρήσεις του Forbes. Αν τα βάλεις αυτά τα δύο μαζί τότε είναι σίγουρο ότι θα ζαλιστείς από τα μηδενικά.

O Bono μαζί με τις προσπάθειες που κάνει να σώσει τον μάταιο κόσμο, έχει βάλει το επιχειρηματικό του μυαλό να δουλεύει non stop οπότε οι επενδύσεις που είχε κάνει πριν τρία χρόνια στο κοινωνικό δίκτυο του Mark Zuckerberg, τώρα έχουν και το προσθετικό δις. Το 2009 η εταιρία του Elevation Partners αγόρασε 210 εκατομμύρια δολάρια και μετά την εκτίμηση αυτή τη βδομάδα ότι τα κέρδη του Facebook έχουν φτάσει τα 65 δισεκατομύρια, η εταιρία του frontman των U2 βάζει στο χρηματοκιβώτιο της 975 εκατομμύρια. Bill Gates τρέμε.

Κ.Π