Ο Kanye West διασκευάζει Amy Winehouse

18.08.2011
Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Amy Winehouse, διάφοροι μουσικοί της έχουν αφιερώσει κι έχουν γράψει τραγούδια για εκείνη( MIA, U2, Green Day, Ronnie Spector κ.ά) και τώρα ήρθε κι η σειρά ενός bad guy από το χιπ χοπάδικο γκέτο. Μπορεί το Glastonbury του 2008 να μην βοήθησε και τόσο να έχουν καλή σχέση

Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Amy Winehouse, διάφοροι μουσικοί της έχουν αφιερώσει κι έχουν γράψει τραγούδια για εκείνη( MIA, U2, Green Day, Ronnie Spector κ.ά) και τώρα ήρθε κι η σειρά ενός bad guy από το χιπ χοπάδικο γκέτο. Μπορεί το Glastonbury του 2008 να μην βοήθησε και τόσο να έχουν καλή σχέση μεταξύ τους μετά τα όχι τόσο κολακευτικά σχόλια της Amy γι' αυτόν αλλά ο West έχει να πει τα καλύτερα μετά τη γνωριμία τους.

Εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο Big Chill festival της Αγγλίας κι αφού τραγούδησε τα "Tears dry on their own" και "Back to black" σχολίασε για την Amy: «Λίγα χρόνια πριν ήμουν με την αρραβωνιαστικιά μου στο fashion week του Παρισιού. Πήγαμε σ ένα πάρτυ και γνώρισα αυτή την ωραία , υπέροχη , ταλαντούχα και αστεία γυναίκα.» Ο Kanye θα ηχογραφήσει τη δική του εκδοχή στο Back to black και θα το παρουσιάσει στην εκδήλωση για τα 160 χρόνια της φίρμας Moss Bros στο Λονδίνο.

Κ.Π

*γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!