Απειλούν να πυροβολήσουν τον Lou Reed!

03.11.2011
Είναι αυτοί οι φίλαθλοι που δεν θα ήθελες να έχεις στην κερκίδα σου γιατί πολύ απλά πάνε στον αγώνα για να τα σπάσουν και να φωνάζουν άσχετα συνθήματα κι όχι για να δουν το παιχνίδι. Όπως είναι γνωστό ο Lou Reed συνεργάστηκε με τους Metallica και το αποτέλεσμα ήταν ο δίσκος Lulu που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ενθουσιάζοντας και τις δύο πλευρές αλλά κάποιοι είχαν άλλη γνώμη.

Είναι αυτοί οι φίλαθλοι που δεν θα ήθελες να έχεις στην κερκίδα σου γιατί πολύ απλά πάνε στον αγώνα για να τα σπάσουν και να φωνάζουν άσχετα συνθήματα κι όχι για να δουν το παιχνίδι. Όπως είναι γνωστό ο Λου Ριντ (Lou Reed) συνεργάστηκε με τους Metallica και το αποτέλεσμα ήταν ο δίσκος Lulu που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό ενθουσιάζοντας και τις δύο πλευρές αλλά κάποιοι είχαν άλλη γνώμη.

Μερικοί φανατικοί των Metallica έχουν δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο θέμα που μπορείς να το πεις και γελοίο. Χωρίς να έχουν ακούσει τον δίσκο απειλούν τον Reed ότι θα τον πυροβολήσουν και θα τον βασανίσουν με διάφορους τρόπους γιατί δεν τους άρεσε καθόλου η ιδέα της σύμπραξης του frontman των Velvet Underground και της παρέας του Τζέιμς Χέτφιλντ (James Hetfield). Εκείνος δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρουν όλες αυτές οι αντιδράσεις γιατί έκανε το άλμπουμ για να περάσει καλά, θεωρεί τους Metallica, metal αδερφούς του και θα ήθελε πολύ να κάνουν ένα sequel του Lulu.

Κ.Π