H Νίκι Μινάζ είναι η καινούρια κριτής του American Idol!

17.09.2012
Η 29χρονη ποπ σταρ κι ένας από τους μεγαλύτερους κάουντρι τραγουδιστές θα είναι οι αντικαταστάτες της Τζένιφερ Λόπεζ και Στίβεν Ταίλερ.

"Οι κριτές της 12ης σεζόν του American Idol θα είναι οι Κάρει (Mariah Carey, Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj, Κιθ Έρμπαν (Keith Urban) και Ράντι Τζάκσον (Randy Jackson). Η Νίκι είναι ένα απίστευτο διεθνές φαινόμενο που έχει στιγματίσει τη ραπ και την ποπ. Ο Κιθ είναι άλλη μία σπουδαία προσθήκη- ως έναν από τους μεγαλύτερους σταρ στην κάουντρι μουσική και ξέρω ότι οι θαυμαστές και οι διαγωνιζόμενοι θα τον ερωτευτούν." ανακοίνωσε ο Μάικ Ντάρνελ (Mike Darnell), διευθυντής προγράμματος του Fox.

Επιβεβαιώθηκε αυτό που έβλεπε στους εφιάλτες της η Μαράια Κάρει. Ή τέλος πάντων για να μην το κάνουμε και τόσο τραγικό, αυτό που δε θα ήθελε να της κάνουν ούτε γι’ αστείο. Τις προάλλες είχαμε πει για εκείνη τη πρόταση που είχε κάνει το American Idol στη Νίκι Μινάζ για να συμμετέχει στο σόου ως κριτής δίπλα στην Κάρεϊ με την οποία έχουν μεγάλη κόντρα και φυσικά δεν είχε ενημερωθεί.

Μόλις η 42χρονη τραγουδίστρια έμαθε για τους σκοπούς των παραγωγών εξοργίστηκε και δήλωσε πως νόμιζε ότι θα ήταν η μοναδική γυναίκα στο πάνελ και δεν συμφωνούσε για τη συγκεκριμένη επιλογή.

Τελικά οι υπογραφές έπεσαν, η 29χρονη ποπάδικη ράπερ συμφώνησε σε όλα και μαζί με το σύζυγο της Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) Κιθ, θα συμπληρώσουν την τετράδα του Idol. Κι όπως καταλαβαίνεις τα ντεκαπάζ της Μινάζ είναι πολύ πιθανό να μπλέξουν με τις ξανθές τούφες της διπλανής της. It’s showtime.

Κ.Π